Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to pak jo..kdyz mas svetlo tesnou skrin tak to jo...o me se to rict neda...ale zacinaji me stvat moje rostlinky...jedna je uplne nadherne rozvetvena a krasne roste, druha je uz takova mensi ale taky dobry a ta treti je takovej malej zaprdek,vubec nechce rust..nevite cim by to mohlo byt zpusobeny?Takze me stve vlastne jedna
já nevím, ale to samé se stalo kámošovi s jedním řízkem, taky bych byl zvědav čím to je. Byl zakořeněný-pohoda, ale prostě pak neroste.
„Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." – Bob Marley
„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy“. – Martin Luther King
taky-dal sem mu 2 ICE-jeden roste krásně a jeden vůbec, ale žije-prostě jen neroste.nechápu-nějaký zákrsek snad nebo co
„Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." – Bob Marley
„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy“. – Martin Luther King
Kořeny by vůbec neměly přijít na světlo, na průsvitnej květináč se vykašli. Nej jsou klasický keramický květináče, voda vzlíná pomalu stěnama a lehce se jima i odpařuje, obsah květníku se nepaří, ale zase nějak extrémně rychle nevysychá.
no myslim ze s tym priehladnym kvetinacom to neni velmi dobry napad ... lebo sa ti budu na korenoch robit riasi ... ale ktovie ... vyskusas a uvidis ...
Toz je to tady..kvitecka krasne presazeny a kvetinac oblepenej cernou foliiAkorat sou chudery vsechny povadlySem je blbec prelil...ale zase sou to vsechno samicky,zrovna se mi ukazaly jejich rizky
sadil jsem to 29.3. ale to uz byly rizky pripravene.
je to samice protoze je to klon z materske kytky...ak48
jinak hnojim...krystalonem start (2x tydne) ale ted byla 2tydenni pauza kvuli presazeni. semo tamo rozprasovac s mineralkou
vav tak na klon vyzera uplne super ... ale s tym krystalonom by som asi pomali hnojenie ukoncil a zacal hnojit s niecim prirodnym ... najlepsie su kuracie alebo holubie sracky ... vies aby si si potom s krystalonom nepokazil chut... a ta mineralka je naco dobra ?? alebo to je len taky pokus?
Tady vám přidávám nějaké fotky mý Novoroční kýtí - zasazená 1.1.2007 -, kterou jsem pěstoval jen za oknem. Vůbec nechápu, proč se pořád tvoří blizničky a žene mi to na květ, když už dávno není fotoperioda 12/12. Myslíte, že se ještě nějak přepne na růst? Přidávám ještě makro fotky těch větviček, možná palicí, ale zdá se mi, že ty blizničky jsou nějak krátké. Odstraňujete nažloutlé listy nebo je necháváte uschnout úplně???
díky za rady