Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak mám uspěšně tento thread přečtenej, ale jak se zbavit stonoženky bilé jsem tady nevyčet, vím že se dá aplikovat tabák, ale v jakým množství jsem zatím nezjistil.
Ovšem co se tyká Molic Svilušek a Třásněnek, z toho bych moh udělat maturitu.
O Stonožence nikdo nic?
To vim, to jsem čet tak dvacetkrát, je tam napsáno že výtažek z tabáku je taky zabije, ale kolik tabáku a vody, jestli tím mám tu kytku zalejt, pak je tam napsáno o nějakým přípravku kterej jsem samozřejmě hledal, ale veškerý odkazy vylítaly v Angličtině, growshop.cz to taky nemaj.
Původní příspěvek od Mirex
To vim, to jsem čet tak dvacetkrát, je tam napsáno že výtažek z tabáku je taky zabije, ale kolik tabáku a vody, jestli tím mám tu kytku zalejt, pak je tam napsáno o nějakým přípravku kterej jsem samozřejmě hledal, ale veškerý odkazy vylítaly v Angličtině, growshop.cz to taky nemaj.
no stím výtažkem s tabáku bych to nezaléval,spíš postříkal...je pravda,že o té stonožence toho moc nikde napsané není...taky sem vše možně googloval a skoro nic sem nenašel...co se týče toho Fungusu,tak nikde nic..což se divím..
Přesně tak, psal jsem i MODovi, ten mi poslal ten samej okaz kterej ty, samozřejmě jsem to měl už dávno přečteny, až pak jsem psal MODovi, ptže jsem nejdřív hledal a paxem se ptal.
Jak píšu hore, ze všech škůdcu to mám i s maturitou, ale stonoženku mám v květníku asi jenom já.
A postříkáním nic nezachráním když ta svině žije v substrátu.
Mirex: no jedině třeba prolést nějaké g shopy jestli ten Fungus někde nemají..zavolat nebo tak něco..podle mě to v čr někde musí být,hold nikde ale otom není zmínka..tak stou stonoženkou sem se nikdy nesetkal,takže ti neporadím..toš tak jedině to tím výluhem s tabáku zalét,co se týče množství toho tabáku tak to nevím,ale zkoušel bych to..s malím množstvím toho tabáku až bych postupně tu dávku zvětšoval-taky podle toho výskytu té stonoženky...
Mám problém, ve stoncích se uhnízdili nějací červi a v místě kde žijí se vždy vytvoří na stonku zesílení/boule- viz. fotka (převzal jsem ji od uživatele Niga, je to to stejné a nevyřešilo se to), projevuje se to mírnou zvadlostí konců větví, zkrátka to asi vysává zevnitř, nemáte s tím někdo zkušennost? děkuju
Ahoj
Potřeboval bych vědět jestli má někdo zkušenost s parazitickou vosičkou(Aphidius colemani) na mšice a s roztočem(phytoseiulus persimilis) na svilušky. Je to opravdu 100% ? Pár postřiků jsem už provedl,zatím jen bio,nevyhubilo se to vše a než do toho naperu chemku chtěl bych zkusit tyhle roztoče a vosičky.
george
v jakym stádiu jsou kytky? a jak moc je to rozmnožený? predátoři vyhubí mšice / svilušky, ale nevyhubí larvy
taky když máš horko a sucho ve skříni tak se budou množit rychleji atd.
přeju hodně štěstí a u chemky se NEZAPOMEN kouknout na ochranou lhůtu
RespectFlowers
Mam to v druhým týdnu 18/6 pod 400w.Rozmnožený to moc není,nebyli nikde ani pavučinky ale pod microskopem se mi to už nelíbilo,něco se mi už povedlo vymýtit,ale jak jsou mladý,tak trpí o to víc. Vlhkost se snažim držet alespoň na těch 60-70%,ale to horko mě právě trápí,den 30-31° noc kolem 25°. Nezbyde mi asi nic jiného než chemka. Ještě jsem teda dnes smíchal česnek s olejem,přes noc nechám odležet,ráno do toho ješte přidam tekuté mýdlo a zkusim. Chemku bys nějakou doporučil? v chemkách se moc nevyznam.
Dík
Ahoj, nevite nekdo co je to za svinaky?
Drzej se hlavne v palickach, mam strach ze me z toho ty kurvy vyblizou vsechnu dobrotu Jinak se zda ze kytkam nijak neskodej, nic neusycha, neuvada atd.
Původní příspěvek od tremor Ahoj, nevite nekdo co je to za svinaky?
Drzej se hlavne v palickach, mam strach ze me z toho ty kurvy vyblizou vsechnu dobrotu Jinak se zda ze kytkam nijak neskodej, nic neusycha, neuvada atd.
To budou Mšice dle mého názoru, kamarád je měl minulou sezónu taky v palicích, sklidil a vyfoukal to kompresorem jinak by se to nedalo hulit.