Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja jsem to nemyslel spatne, jen si myslim, ze by bylo zajimavy to tady napsat, protoze ty kiti fakt zrychlily rust... Ale me 4 kyti potkalo neprijemny osud, muj 2 mesicni pes je sezral, mrcha
...já sem před časem čet(v knize o biopěstování), že lógr maj moc rádi žížaly, takže je ho dobrý dávat na políčko...protože tam pak lezou a kypřej půdu a vyráběj biohomus...
no ,já myslim ,že bohouš se vyjádřil naprosto normálně ,kdybych ten thread našel já asi zareaguju stejne
2yennefer:nesmíš bejt na bohouše taková přísná on dělá jen svojí práci a dělá jí sakra dobře ,bez nových posil by sme to tu těžko zvládli a přesto je to tu čím dál víc nepřehlednější ,duplicitní a "komerční" (myslim tím bazzar a čím dál víc registrovaných lidí na groweru kteří jsem přišli za účelem vydělávat nebo něco shánět... )
káždopádně navštiv redakci tam se tim teď zabýváme...
co se týče odpovědi na otázku tak kolega hrukón to vystih naprosto přesně.
2 Idea:
ten bazar se začíná fakt "hroutit" ... , vím, že to musí bejt těžký to všechno uhlídat, ale dostávaj mě tam příspěvky typu, koupím semena, tel : 123/123456, ani nevím, jestli to ti lidi dělaj schválně, nebo tam dávaj čísla "ne"kamarádů....
2 Yennefer:
jakožto pouho pouhý stálý člen mám na tebe dotaz: Jakým způsobem jsi dokázala být moderátorka již od počátku tvého příspěvkování ??? Grower.cz tě angažoval? Nebo ňáká známost...??? Neber to nijak osobně a pokud nechceš odpovídat, tak neodpovídej . Měj se fajn .
2 BohouR:
nezávisle mohu říci, že team groweru musí být moc rád, že tě má . Akorát ty čárky by se mohli vyskytovati více.
Mela jsem jiny nick a navic jsem Carlosova divenka, takze protekce je jasna. Nicmene, on ma chlapec malo casu a tak potrebuje cerstve zpravy odeme. Ja jsem ted sice take nemela mnoho casu, ale ted to napravim. No a nove lidi potrebujeme, Grower se rozrusta. Zkus napsat Carlosovi a muzes se o G. starat take....... Pa pa
Mela jsem jiny nick a navic jsem Carlosova divenka, takze protekce je jasna. Nicmene, on ma chlapec malo casu a tak potrebuje cerstve zpravy odeme. Ja jsem ted sice take nemela mnoho casu, ale ted to napravim. No a nove lidi potrebujeme, Grower se rozrusta. Zkus napsat Carlosovi a muzes se o G. starat take....... Pa pa
Díky za nabídku, ale nemám zas tolik času, abych si na to troufl. Jináč by to, ale mohla bejt zábava . Měj se fajn holka a taky díky za vysvětlení tvého "growření", .
Sorraaac, ze zakladam t., ale dneska jsem se dozvedel (od spolehliveho zdroje), ze prestali delat V.kompost(zizaly), proztoze obsahuje nejaky nebezpecny latky..... Nevim jaky.....tak pozor na to........... Mejte se
a co takhle zalejvat spermatem? Tak dvakrát do tejdne půl kubiku a zajišťuju vám, že si k tý kytce vypěstujete super osobní vztah, něco jako k dítěti, ani jí nebudete chtít vytrhnout
.... fakt je, ze pred nekolika mesici prestali dowazet wcelku lewnej wermikompost (uz si ani nepomatuju gdo byl dowozce ... uummm) s oduwodnenim neudeleni dowozni licence .....
..... BUT ....
.... po celou dobu ho meli w growshopu na zizkowe a ted ( i kdyz jinaq balenej a DRAZSI) ho maj i w blizkem zahradnictwee ....
.... newidel bych zadnej problem
osobne sem s nim welmi spokojenej .... neprechazet na HYDRO
Zdarek z jedný pěstitelský knihy sem se dočet o hnojivu produkovanym kalifornskejma žížalama(vermikompost). Výživná hodnota tohoto produktu je o hodně vyšší než u běžných kompostů. Je výborná jak na růst tak na květ a dá se vylouhovat a užívat jak na postřik tak i na hydroponické pěstování.
Já osobně ho nedavno vyskoušel na rostlině, která měla dost velkej nedostatek draslíku(nekvetla a černali jí konečky listů) a o 4 dny později ejhle. Chci se tedy zeptat-kdo užívá toto hnojivo a jak se projevují jeho účinky na jeho rostlinách?
dík a čau!