Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
FIFO tak to se ti opravdu nepodařilo.to co jsi nafotil je klasické zastříhnutí.
Podívej se ještě jednou pořádně na první obrázek od CARLOSe.
Musíš tam toho co jsi ustřihnul nechat víc.
Mrkni na příspěvek č.98 a č.103 tam to je.nějak tak to má bejt střižený.
uz som tuto metodu skusal niekolko krat ale ako to tu niekto povedal su to take zmrdy,nie ze by to bolo o nicom ale riadny vrcholec je riadny vrcholec.tato mtoda sa mi viacej pozdavala pri pestovani zo semena ako pri klonoc pretoze klon je sam o sebe krikoveho vzrastu ,ale ked je vsetko o.k. a rastie to tak to urcite zvisi konecnu gramaz .(to je moja skusenost) ale treba to skusit
No tuhle metodu jsem objevil náhodou před několika lety.přijde mi lepší než normál zaštipování.No hlavně co se týče vzrůstu a košatosti.Lepší mít bonsai než vytáhlej stonek.Alespon na outu a utajenym pěstování.Takhle jsem zaštípl Super Skunk a hodilo mo to 3 další stonky a to jsem na každym z nich ještě jednou opakoval a byl z toho bonsai jako ze žurnálu.Takže FIM doporučuju.
tak jsem se konečně rozhodl poslat ty obrázky, na kterých se dá rozeznat jak to stříhat, aby z toho byly samice minimálně na 90% -bacha na přehnané větvení, výška nebude tak velká i když to se liší podle odrůdy. Good luck.
to --> FIFO
tak nabuduce odfot pupienok v rezime makro, a este ho nerez.... ja alebo niekto iny ti naznaci kde to mas reznut a musi to byt OK....,
naucime ta to nic sa neboj!!! len si priprav novu ASTRU ha ha
Nevim, jsetli jsem to správně pochopil - když mám nahoře dva listy a mezi nima jenom ty chloupky co z nich vyrostou další dva listy (pupen), tak mám nejdřív ustřihnout ty listy nebo rovnou rozpůlit ten pupen.
to -->weed
co tam chces rozpolovat a co najprv???
jeden rez a mas to - musis to spravit naraz s co najostrejsou ziletkou... pozorne si pozri prvy obrazok v tomto threadu...cuzz
L@dES3K > JAH si z tebe dela srandu, protoze to vypadalo, ze pohlavi urcis zastrihem, coz je kravina.
Imho samec se driv kvuli zastrihnuti rozhodne neprojevi, mozna mas zkusenosti ze jo,ale neni to tak. Samec proste vykveta driv aby stihl opylit samici.
btw> co je schizofrenicka odruda?
Soul Rebel: když budeš dělat sazeničky na outdoor, určitě to stříhání zkus, ti samci se fakt projeví mnohem rychleji, protože " jako by jsi kytku podvědomě nutil mít sišky" ikdyž to v reálu samozrejmě nejde. při tom zástřihu ještě světlo 13/6 (chybama se člověk učí)
L@dES3K: prvně sem na to nechtěl ani reagovat , ale to co píšeš fakt hraničí. neberu jen tvou "Shcizofrenická odrůda" rádoby definici což je pěkná blbost. výskyt samců je dán více podmínkami (kyselost pěstebního media, světelná perioda(to už sme i u hermíků) apod. ) ohledně spojitosti zaštípnutí s rychlejším určení pohlaví : jak psal soul rebel - samec se ti vždycky projeví rychleji než samice.
mimochodem vzhledem k tomu , že zaštípnutím "ztratíš" zhruba týden růstu. o ten si prodloužíš výskyt pre-flowers takže ve skutečnosti se ti projeví o týden později než by se ti projevili bez záštipu. pěstuju už 10 let a to co píšeš ty je největší nesmysl kterej sem kdy slyšel, nikdy NIKDY se mě nebo komukoliv poblíž neprojevila zaštípnutá kytka dřív než normálně rostoucí(krom ruderalis variet)
ad sativa, spíš je to dáno nechopností pěstitele než tím že by sativy měli větší poměr samců než indici.