Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podľa mna sa na každú príležitosť hodí iný nástroj napr. ku sachu mám najradšej vyrezávanú skladaciu fajku.dobrá je aj naťahovačka,bongá,sklené veci a vlastne skoro všetko ale čo nemám rád je kačička.podľa mna okrem toho cez čo záleží aj s KÝM.
ja sa priklanam k mimovy, na kazdu prilezitost sa hodi iny "vercajk". Na vyznamnejsie udalosti pouzivam fajku, na bezne pouzivanie bong, ked je nas viac taq natahovacku, atd...
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
tosme tuhle (na silvestra wo půlnoci) smotali moc parádní exemplář
na dýlku kolem 30 cm (i s filtrem) - rolovací OCB, šířka = 2 papíry k sobě; motáno na switche; obsah cca 4g mary + 2 kíga; jednoduše si představte megadoutník
proč to tu píšu - prostě mi příde, že žonty se daj vytvořit přesně tak, jak situace žádá, což je hlavní výhoda motání
proti keramice nejsem, bong se již v praxi osvedčil...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Ja kdysi kouril jsem ze sluken, mam doma sbirku asi 50 kusu. Ale jednoho dne me to proste preslo a kourim vyhradne jointy s tabakem (ac jsem nekurak). Kazdopadne z cisteho skunku se vetsinou rozkuckam a vubec, takze je pro me dost pohodlnejsi ubalit. Bongy mam doma taky a obcas spolecne nabijeme. Zajima me, jak nejcasteji a nejradeji kourite tedy vy.
ja balim casto a nejde mi to, takze balim jako zacatecnik, ale taky radeji jointa. Joint mi i diky tomu, ze se porad nepodpaluje a posila, vice spolecensky. I kdyz ja si balim samozrejme i sam
není nad to přijít ze školy ubalit si pořádný brko jít so do lesíčku(sám bo s kámošema) a pořádně se zmastit..když není hulčo tak balim klidně i jen tabák jen kvůli tomu rituálu balení odpalení nasátí:-) ted sem si jednho takovýho dal:-)
to cityman:to ja balim od ty doby co kourim.nechutnaj mi fajfky slukovky a bonga,jen speky nevim je to muj zvyk,no ale asi bych nepohrdnul nejakou tou sklenenou vodnici se ctyrma slahounama....aby mohlo kourit vic lidi.samozrejme s horkovzdusnou pistolkou vid ramone.......SILVESTR
No neco jsem precejen zapomnel. Jeste je dobry vapolizer! nekope to, neskrabe a je to masakr zhulujici.
Osobne nepohrdnu zadnym zpusobem Kazdopadne obcas se mi stavaji prekerni situace. Jeden kamos nehuli z dymek, dalsi zase jen z dymek a nikdy ne jointy, takze, kdyz jsme se posledne setkali, tak ja byl zhulen jak bobr, protoze jsem jel speka a zaroven daval sluknu