Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
spát venku je bez problemu, ale zbytečně bych na sebe neupozornoval stanem, pokud to misto je trochu na ocich, tak bych ho vyuzival jen na jednu noc. v hollandu je problem, že když máš auto, tak je dost těžký najít večer nějakou opuštěnou cestu, protože tam nic opuštěnýho není, každá cesta vede k nějakýmu baráku. ale když jim to vysvětlíš, tak tě nechaj.
spát v autě - bezproblému. nejlepší však dodávka. doporučuji spát na pláži, auto zaparkuješ tak 400m od pláže zadara a pak si vemeš spacák a krásně se prospíš na pláži.tř. Hoek van Holland je supr nebo to letovisku u Haagu, už si nepamatuju název.
letos jsem daval nejmín 6 eur za g, z haše sme vzali jen royal pollin za 10 eur, ale to byl nářez.
já ze severu, jsem volil nejkratší a řekl bych i nejrychlejší cestu (do maastrichtu - 890 km, 9,5 hodiny). Frýdlant - Zgorzelec (PL) - A4 - drážďany - A7 Giessen - A 5 Giessen/ Siegen - A4 - Koln - Cáchy - Maastricht
lupus: no my jsme viděli ceny v maastrichtu asi takovýhle: bioskunk 5e, white widow 6e, jack herrer 10e, blueberry 6e, jinak řečeno ceny byly kolem 10 e za gram
V MAASTRIXTE SOM SA DEMOLOVAL 6 WEEKS.
AK XCETE THE BEST TAK SKUSTE KOSBOR COFIK.
NAJ MODELY DOPORUCUJEM SUPER JACK AK ESTE JE.
JE TO BLUEBERRYX JACK HERRER,NADHERNA STAVBA SISKY A HIIIIGH SICE 10 11 EURO ALE NAJ.A HULI TO AJ DEALER...
Ganjoid de Luxe
Ubalim to?
A to si pamatas,ze...Varila kasicka mysicku?
Původní příspěvek od sativa ještě k tomu stopu, jak sme jeli stopem zpět, tak 2 kámoši, kteří s námi nejeli vlakem, ale jeli stopem, tak je policajti na odpočívadle, který je jediný místo, kde můžeš na dálnici stopovat, odchytli a prohledali jim vše, a věřte, že při stopu přes celý německo se dá potkat poldů docela dost, ja sem potkal při stopováni už v Holadnsku během 30 minut jednoho policajta dvakrát, y toho jednou nás poučil, že se tu stopovat nemá, ale nějak sem se musel dostat na vlak do Německa, tak sme ho potkali i když se vracel za 15 minut zpět
To jsem v Nemecku zazil taky. Stojime s kamosem na benzince a naraz u nas zastavi civilni bmw vyskoci typek v civilu a zamava mi pred nosem nejakym zelenym prukazem a houkne na nas: police kontrolle. Ale chtel videt jen pasy:-) takze vklidu.
Horsi to bylo, ale ve Svycarsku, tam nas vezli nejaci frantici a ze si potrebuji odskocit neco nakoupit a tak sme na ne cekali na parkovisi pred tim shopem. Byla tam zima, tak sme si hodili kapuce na hlavy, co cert nechtel tak tam hned jela policejni hlidka divali se na nas, po zkusensti z Nemecka sem rikal kamosovi at uz si nachysta pas:-) No a taky ze jo, hned jak jseme dosli do auta tak nam zaterasili cestu a chteli videt nejen doklady ale i frantikum prolezli auto. Kamos tak sproste nadaval, kdyby mu rozumeli tak sedime ve svycarskem vezeni jeste ted:-)
Původní příspěvek od Toxikoman Diky , jasne ze sa bude hodit...lenze ja som zo slovenska musim ten navodik troxa pozmenit...hlavne cestu
sativa - best napad spravit tento navod
No a co to zkusit letadlem z Bratislavy, ze skyeurope to vyjde na cca. 1800kc tam a zpet i s poplatky (nejnizsi mozna cena)
2 BRANIQO:
kluku, v Den Haagu ( vyslovuj de hách) jsem žil čtyři měsíce, tak jsem snad kompetentní k trochu reportu. ´s Gravenhagen ( či jen Den Haag ) je trochu snobský město, jelikož to je sídlo královny a sídlo veškerých institucí ( všechna ministerstva jsou tu ), včetně světoznámého Mezinárodního soudu, ostatně říká se, že peníze se v Nizozemí vydělávaj v Rotterdamu, v Haagu se s nima hraje a v A´Damu se utrácí. Kofáču tam není zrovna málo a socek taky ne, což je trochu paradox s tim, co jsem napsal, ale uvědom si, že tak malinká země je již přelidněná. Dokonce i 2 headshopy jsem tam našel - tehdy jsem tam s kamarádem koupil obrovskou thajku (houbu), a stačila na příjemnej trip. Pro huliče se obávám, že to není uplně zajímavý místo, vyjma těch kofáčů, který nejsou tak drahý oproti A´Damu!! Jinak je tam ale královský palác, a spousty podobných památek. Muzea se ale soustřeďují spíš v Amstru. Pěkný místo na relax je pláž Scheveningen, se spousty plážových pavilonu, kde jsem i makal. Takové místo mi třeba chybí v R´damu i Amstru. Ale teď v zimě tam je všude voda a jen duny. Mimochodem mezi dunama je spousty dobře skrytých bunkrů z dob světových válek, a dokonce jsem v jednom i měsíc bydlel, než mě vyrazili:-) ale bydlení to bylo luxusní !
"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15
slysela jsem jednu historku, ze je dobry mit známýho v zoo...kdyz clovek získá moč nejaké velké šelmy,a potřísní tím to co preeváží a bude tam pes,tak by mel ustupovat,pac ucítí pach mu nerovnemu zvíreti. ale nevim no,nevim,kde je zoo,kde selmy chčijoo do nejakyho kastlu,vsecko se nasosava do slamy a tak. rikam,jen o tom nekdo mluvil,ale to jsou vzdycky reci a a je to neotestnutý.
jinak sativo,je to moc povedený thread ,ten tvůj výletík..klidne bych to na ten tvuj zpusob ryskla! V holandu jsem bohuzel jeste nebyla..a za kolik je tam chlast a jine drinky..me by lákaly asi i ty památky, nahulenost a vycumenost na neco hezkýho..
uz cekam az vytvoris trip do holandu po zkusenosti s autem....hehe.+ rozpocet k tom samozrejme***
To: YAHMAN
to si myslim že by se dalo stihnout v poho. Jinak nevim jestli ta služba u DB ještě funguje ale jízdenky typu kterej popisuješ existuje a dá se koupit i v ČR na mezinárodní pokladně.
Jinak co se týče schovek tak bys nevěřil co dokážeš ve vlaku s obyč. čtyřhranem co používaj nádražáci. Na hajzlíku nebo umejvárce si s tim votevřeš poklop třeba do klimatizace a tam to přilepíš izolepou......
Schönes-Wochenende se ta jízdenka jmenuje (tuhle řeč neznám, ale prej je to v překladu jízdenka pěkný víkend ).
Stojí 30E a platí pro 5osob, o víkendu od půlnoci jednoho dne do 03:00 dalšího, ale jen na regionální spoje s neomezeným počtem přestupů. Přesnějc na vlaky třídy C (IRE, RE, RB, S). Přez celý německo se dostaneš tak na 5-6přestupů a dá se to stihnout bez problému.
Divoženka: k tomu chlastu, v hospodě jsou ceny pro nás nesmyslný (za pivo 2-3E). V obchoďákách se dá sehnat např.: Amstel 12° za 0,5E Bier 12° za 0,35E dále o něco dražší Heineken, Plzeň, německý piva.
mno, jsem zvedava jestli se tve umysly do leta neproflaknou..:]jinak bych ale doporucila na cestovani obecne brat sebou lidi se kteryma si rozumis a tak, nejruznejsi provary se pak resi mnohem lip a celkove si to vic uzijes..jinak ubytovani v hostlech je na nase pomery celkem drahy, az 20 eur za os/noc, levneji se da sehnat pres net s predsthem..ale uprimne, hol. kempy jsou dost v pohode, a kolikrat je to luxusnejsi spani nez s deseti dalsima lidma v pokoji..v Amstru vim o dvou, cena pokud si pamatuju kolem deseti az patnacti eur za dva lidi a stan..