Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Scházíme se na schodech plícního oddělení za jedním zdravotnickým zařízením tak tam platí: "Sejdeme se na plícním" (dobře to sedí k obvyklým činnostem). Dále hlášky jako: "Tak se stav, bude stav" Pak jsme ještě přejali hlášku z jednoho filmu co byl vysílán také na polských televizích, kde si jeden černoch pochvalovel nějaký vzorek: "To jest bardzo ladny tovar" Pak nám taky kámoš vysvětloval svůj pád na náledí: "Upe du a dyk upe duuup...sem upe upad." V rozverné náladě tasíme kalibry jako: "Halo paňy, scete to do dupy?" A nazávěr moje nejoblíbenější: "Však víš!....Nikdy nevíš!"
Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??
koho napadlo ubalit čistý brko ?? jak to vidíš ? ... nevidim N otěch hlášek je uplně kotel ale já si žádnou nepamatuju páč je dycky každej plodí uplně zhulenej a nikdo pak neví co kdo kde kdy a s kým říkal
Mazz: To jsou jenom takové slangy, kterými se pár týdnů v bandě mluví a pak zase zmizí. Tento slang nam upe upad z huby když jsme houbovali. Tehdejší stav také přispěl ke vzniku mého nicka.
Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??
mam fakt big problem. těhle hlášek sem slyšela strááááááááášnej hafec jenže ouha-absolutně si nejsem schopná na nějakou vzpomenout... a to mě co? to mě sere!!!
na narozeninach po slivce: hmm jo temu doktorovy bylo asi 35 let presne..LOOOL..strasnej vybuch smychu
veskole pri hodine AJ a ja po speku ze super skunku:..pani ucitelko kterej debil vam dneska nalepil ty dva chleby na prdel...