Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Alkohol vs. THC - tráva + alkohol
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16
Autor
Téma 
cosecha
Stálý Člen

Karma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

no ja uy sem si za tu dobu co parim na tuhle kombinaci zvykla, ale porad to obcas nedela dobrotu a kdyz nemusim, tak to nekombinuju, sem tak trochu mydlo.

Old Post 24-11-2005 v 22:30 PM
cosecha je offline   Profil uživatele cosecha   Find more posts by cosecha   Foto galerie člena cosecha   Click here to Send cosecha a Private Message   Add cosecha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kerič
Stálý Člen

Karma uživatele Kerič - 33% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 210

uplne zo vsetkeho najlepsie je pre mna sa nafajcit a potom popijat pivko... taka pohodicka, ktomu nejaka muzicka...

Old Post 25-11-2005 v 08:56 AM
Kerič je offline   Profil uživatele Kerič   Find more posts by Kerič   Foto galerie člena Kerič   Click here to Send Kerič a Private Message   Add Kerič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nidecker
Stálý Člen

Karma uživatele nidecker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

Kerič: přesně tak, pořádný brko a pak zevling u pivka nebo fotbálky - ráj na zemi

Old Post 29-11-2005 v 21:39 PM
nidecker je offline   Profil uživatele nidecker   Find more posts by nidecker   Foto galerie člena nidecker   Click here to Send nidecker a Private Message   Add nidecker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scorpheus
Nový Člen

Karma uživatele Scorpheus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

"Alkohol je podle WHO každoročně v celém světě příčinou 2,5 milionů úmrtí ročně, což jsou téměř čtyři procenta všech úmrtí. To je víc, než má na svědomí AIDS, tuberkulóza nebo násilné činy."

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-...trebe-alkoholu/

Old Post 16-02-2011 v 08:26 AM
Scorpheus je offline   Profil uživatele Scorpheus   Find more posts by Scorpheus   Foto galerie člena Scorpheus   Click here to Send Scorpheus a Private Message   Add Scorpheus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

citace:
Původní příspěvek od CHOURIS
No ale můžu vám říct že většina lidí co chlastaj a začnou hulit od alkoholu odchází. A TO JE FAKT.

Sem ten případ, Chlastal jsem a už nechlastám. Není mi ten opileckej stav příjemnej. A kdo múže za tu změnu..

Ale ne, snad ne ta droga marihuana. No fakt. Byla to ona a jsem jí za to vděčnej. No a když už jsem přestal chlastat alkohol tak jsem zgruntu přestal kouřit i cigarety. Ta nebezpečná droga marihuana má na mě setsakra dobrej vliv, co myslíte?
.

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 16-02-2011 v 09:04 AM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

No já nehulim pač mi to nedělá dobře psychicky... problém je to, že chlastám a to mi zase dělá dost blbě fyzicky, tak přemejšlim, že se na to vyseru na všechno. Samozdřejmě kdybych si dal 4 5 piv a šel domů není problém ale půl flašky myslivce 8 piv + nějaký drinky jak to tak bejvá. To potom 2 dny ležim v křečích a neustále bleju a seru. Mrdat na chlast

Komár neni mucha pyčo

Old Post 16-02-2011 v 16:30 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dead Cat
Stálý Člen

Karma uživatele Dead Cat - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dead Cat - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dead Cat - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dead Cat - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dead Cat - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dead Cat - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dead Cat - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

citace:
citace:
Původní příspěvek od CHOURIS
No ale můžu vám říct že většina lidí co chlastaj a začnou hulit od alkoholu odchází. A TO JE FAKT.

Sem ten případ, Chlastal jsem a už nechlastám. Není mi ten opileckej stav příjemnej. A kdo múže za tu změnu..

Ale ne, snad ne ta droga marihuana. No fakt. Byla to ona a jsem jí za to vděčnej. No a když už jsem přestal chlastat alkohol tak jsem zgruntu přestal kouřit i cigarety. Ta nebezpečná droga marihuana má na mě setsakra dobrej vliv, co myslíte?

Jsem na tom podobně.

Bush Growing by Dead Cat 2011... Bush Growing by Dead Cat Again 2018
Bush Growing by Dead Cat 2020, automatic only
Jak vznikl váš nick?, Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II.
Jak navrátit půdě její přirozenou výživnost – aneb kompost, terra preta, biodynamics.
Blesky, třesky, plesky... Naši mazlíčci, Masožravé rostliny,
Nekonopné fotky III. Nekonopné fotky III. Nekonopné fotky III.

Old Post 03-05-2011 v 20:07 PM
Dead Cat je offline   Profil uživatele Dead Cat   Find more posts by Dead Cat   Foto galerie člena Dead Cat   Click here to Send Dead Cat a Private Message   Add Dead Cat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alpa
Stálý Člen

Karma uživatele alpa - 70% PěstitelskáKarma uživatele alpa - 70% PěstitelskáKarma uživatele alpa - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

nepijte sracky a nekombinujte pivo vs vino vs tvrde nebude vam spatne ,,,,,a nebo se naucte chlastatDDDDDDD

Old Post 03-05-2011 v 20:20 PM
alpa je offline   Profil uživatele alpa   Find more posts by alpa   Foto galerie člena alpa   Click here to Send alpa a Private Message   Add alpa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sirka
Nový Člen

Karma uživatele Sirka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

Když dávám THC detox tak chlastám, kolikrát tolik až to pěkný není a naopak když si chci dát pouzu od chlastu, tak zase více hulim, jinak chlast + ganja je smrtelná kombinace hlavně ve větším množství, celovečerní okno pak není nic vyjmečného

Old Post 24-05-2011 v 17:40 PM
Sirka je offline   Profil uživatele Sirka   Find more posts by Sirka   Foto galerie člena Sirka   Click here to Send Sirka a Private Message   Add Sirka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
.:INDI:.
Stálý Člen

Karma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

No ja zase najradšej hulim ked si predtym vypijem...Napr. 1L červeneho vína a nato zahulit...alebo 2deci tvrdeho zahulit a už len pivkarit....

Hulenie samotne mi už nerobí dobre...

Hlavne si veriť

Old Post 24-05-2011 v 22:07 PM
.:INDI:. je offline   Profil uživatele .:INDI:.   Find more posts by .:INDI:.   Foto galerie člena .:INDI:.   Click here to Send .:INDI:. a Private Message   Add .:INDI:. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tod
Stálý Člen

Karma uživatele Tod - 75% PěstitelskáKarma uživatele Tod - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

tak ja mam dobry stav jen kdyz se opiju. ale když to mixnu dobrým skunkem tak už sem zas v hajzlu jako treba ted ) u me je dobre poprve trava a pak se teprv opit, nebo spis jen tak 4 pivka do nalady.. to mnam rad

Old Post 27-06-2011 v 23:33 PM
Tod je offline   Profil uživatele Tod   Find more posts by Tod   Foto galerie člena Tod   Click here to Send Tod a Private Message   Add Tod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

tak jsem chtěl tenhle thread založit, a koukám že tu je... tak apoň oživím...
kombinace chlast versus THC mi nikdy nedělala potíže. dokonce jsem jeden čas záměrně zahulil, když jsem cítil, že chlastu je moc... brko to dost zabrzdilo a jelo se nanovo...
jen pro představu, svého času jsem pravidelně dával co pivo, to velkýho ruma, klidně pětkrát a vícekrát za večer, proloženo odpovídajícímu množství špeků... ten chlast se mi podařilo omezit (ale bylo to těžký, řeknu Vám) a všechny před ním varuju...

carpe diem

Old Post 28-02-2012 v 18:05 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fugazz
Nový Člen

Karma uživatele Fugazz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

U mně brko a řízení vystřídalo chlast... Když mi bylo 15,16,17 prakticky každý víkend jsem byl na kaši. Kolem sedmnácti jsem začal poprvé hulit a chlast mi nějak přestal chutnat.. Teď je to tak že mám autíčko, prakticky nepiju (1 - 2 piva za týden když mám joooo chuť), radši si nabiju sklíčko... Samozřejmě pokud řídím tak je pro mně chlast tabu... Ale v podstatě jsem marihuaně vděčný, protože jsem si až teď s odstupem doby přišel na to, že mi v tom období chlast fakt přerůstal přes hlavu...

Nechci moralizovat ale lidi, fakt nepijte nebo pijte málo, raději o to víc hulte... Chlast snižuje zábrany, a doufám že tu není někdo kdo by nacucaný prasil autem, mlátil přítulku nebo dělal podobné "správné" věci... A když Vám někdo říká, že když nechlastáte jste lůzr... tak ho mějte v ... :-)

Old Post 06-03-2012 v 16:47 PM
Fugazz je offline   Profil uživatele Fugazz   Find more posts by Fugazz   Foto galerie člena Fugazz   Click here to Send Fugazz a Private Message   Add Fugazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

Je to pár dní co jsem si po celodenním popíjení zahulil, solidní materiál, nevyhulil jsem ani půlku brka a byl jsem KO a to tak, jak nikdy.... Zajímaví je, že než jsem si to brko dal, tak jsem byl naprosto v pohodě, nebyl jsem ožralej na kaši, jen tak do nálady a už po prvním šluku jsem cejtil že to bude zlo a taky že bylo...Asi jako kdyby do mě někdo během minuty nalil 1,5l tvrdýho, asi si dokážete představit to peklo. Bylo to prvně co jsem se bál že už to nerozdejchám, návaly horka, potil jsem se jak dobytek a pomalu jsem blil střeva. Dvě hodiny jsem ležel na studený podlaze a modlil se ať už to přejde, nebo ať co možná nejrychleji zhebnu . Už nikdy více.. Pokud budu pít, NEHULÍM!!! Takže asi tak... Asi stárnu nebo co, dříve jsem takové problémy neměl.. Mohl jsem to kombinovat jak sem jen chtěl a vše bylo OK...

Big Bud XXL - střešní pláň (2011)

1.Indoor 200W CFL (2010)
Konopný kouř inhaluji od nepaměti..Matka povídala že jsem začal už ve svých 2letech..,když jsem si spletl lízatko s brčkem..

Old Post 27-02-2013 v 22:06 PM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
travodlak
člen

Karma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% Pěstitelská

Re: Ganja odlezena v slivovici Příspěvek č. 223

citace:
Původní příspěvek od THClovek
Nedavno jsem slysel, ze ganja odlezena asi rok ve slivovici je absolutne nakopavaci bomba. Nemate s tim nekdo skusenost. ja bych to chtel po sklizni vyzkouset. Podelte se se skusenostmi. Diky

sice sem neměl tak dlouho uleženo(jestli půl roku)
dal sem 0,7l sklenici přesušenejch venků do 1l šlívky...dal do špajzu a občas zašel protřepat a zamlsat...

jako stavy dobrý...jeden dva pajďuláky a do večera veselo...když sem teda neusnul

ale jinak chlast a hulení opravdu zničující záležitost...jak už tu bylo psáno...3-4 pivka...nějaký ten brk a "čelo umakart"

Old Post 28-02-2013 v 10:48 AM
travodlak je offline   Profil uživatele travodlak   Find more posts by travodlak   Foto galerie člena travodlak   Click here to Send travodlak a Private Message   Add travodlak to your buddy list     Navštiv homepage uživatele travodlak! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxeaux
armed greenfidel

Karma uživatele Maxeaux - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 224

Uz nejak prestavam aj hulit aj chlastat (pred tym chlast 1. liga), cigarety skoro vobec. Ale to neznamena ze raz-zacas sa stretnut s kamosmi dat 5-6-7 piv, nejake tvrde a do toho zahulit je spatne. Najlepsie v lese pri ohniku, paradny relax.
..akurat na druhy den vacsinou na picu, ale 2 piva to spravia

Old Post 28-02-2013 v 13:18 PM
Maxeaux je offline   Profil uživatele Maxeaux   Find more posts by Maxeaux   Foto galerie člena Maxeaux   Click here to Send Maxeaux a Private Message   Add Maxeaux to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxeaux! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás