Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj odo, ďakujem za odpoved
prišiel z hotchilli ani som ich nikdy nepoužil a obidva sú teda poriadne upchate, motorček je určite fajn, videl som že sa niekde o tom písalo a práve som si myslel že tento je ten vhodný pokvapkal som a šumí...musím kúpiť iné...
Keď nemáš čo húliť, niesi to ty.
You'll see how tough i am... after i defeat the Golden thief bug...
Ok, bude to takto, vyzerá že to fici, nikde nič netečie-kde nemá.
Akurát sa mi nezdá, aké to je suché, voda stecie proste rovno dolu a neni navlhčená cela kocka a dokonca ani rohož. Budem musieť tie kapilary napochat nejak do sikma aby voda tiekla na kmeň, lebo takto je to nakkt, alebo tam ešte vrátim nas5 druhy topspin...?
Edit: ne počkaj takto to nebude, inak to bude, ja už viem ako to bude
No pri inštalácii nového setupu som rozbil 250hpsku pri montáži do tuby v malom stane kde je critical. Takze kým nekúpim pondelok alebo utorok novú žiarovku, bude svietiť 125 cfl dual neva ale vyzerá celkom v pohode dávať mu viac ako 1,0 bola chyba ale ok, potreboval som si to vyskúšať výnos nebude taký ako minule kolo, ale zato sú chlpatejsie šišky, bude to šmakina. Inak mame 44. Deň kvetu čiže budúci piatok bude žatva.
Maminky som musel šupnúť zatiaľ pod trubice
Nové baby sú už v stane trosku sa hrám s vlhkosťou a teplotami a hlavne so zavlahou. Zatiaľ som to z brucha nastavil že každú hodinu po 7 sekúnd zalievania, keď ide 7 sekúnd tak do odpadu vytečie 4 deci. A v noci to iste každé 3 hodiny, takze by mal poliať dvakrát. Namiešal som podľa tabuľky a ec je 0,8 pH 5,7
Původní příspěvek od JetiX Čo si myslíš o tom polievani? A to ec?
jo to EC by melo fungovat pro zacatek , ale to nacasovani je moc casto, ted nebudou potrebovat tak moc casto a delku to chce nacasovat tak aby to ty rohoze komplet prolilo a neco malo i vyteklo ven..
Inak ako si prisiel na to ze sa uz nekontroluje?zvlast v dobe migracnej krizy :P To ze nie je hranicny prechod oddeleny zavorou neznamena ze ta nikto neskontroluje..prejdes “pomyselnu ciaru” a o 500metrov dalej moze byt cestna kontrola co namatkovo zastavuje auta..bezna prax medzi de a ch napriklad..
Gauss a aky je rozdiel medzi tym ci ta skontroluju na hraniciach alebo na odpocivadle pol kilometra za hranicami?toto je presne sposob myslenia ludi co uz davno bručia!! Take rady a nazory si nechaj pre seba a svojho advokata
Jet to je ok len pravda je taka ze kontrola pri prechode hranic moze byt,len nebude priamo na zemepisnej suradnici konkretnej hranice..to ze niekto sa rad chyta slovicka nie je problem nas vsetkych 2-3 tyzdne dozadu bolo v mediach ako robili poliaci plosnu kontrolu na slovensko-polskych hraniciach..bola tam pekna kolona s krasnym cakanim..ale podla gaussa som mal asi halucinaciu :P
Máme 46. deň kvetu, konečne prišla HPS, takže už svietime 250w :D
Vyzerajú výborne, na to akú napi*u dostali počas života :D výnos nebude bohviečo,
šišky sú pekné obsypané, ale nenafúkli sa tak, ako minulé kolo, typujem okolo troška cez stofku, ale za to je to poriadne lepkavé, uvidíme :)
Trichomy sa zakaľujú, kosa zrejme vychádza celkom presne, na budúci piatok, to bude 56. deň, banka udáva 7-8 týždňov, od 49. dňa plánujem začať s flushingom... čo som ešte nerobil, takže feel free to poradiť mi... :D