Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od WhiteFrost máš to pěkně osypaný, na to že je to mat tak K++
Děkuji to druhý"Káčko" patří mé babičce, páč to mazlí jako své kedlubny a rajčátka..všechny kytky jsou nehnojené ani kapkou chemie,ze začátku jsem koupil krystalon páč jsem to tady četl,ale schytal jsem negativní ohlasy tak jsem ho hodil do kouta,i babička mi málem vlepila 😂 ta si nasype do dlaně slepičinec a cosi mega smradlavýho a rozháže všude po zahradě a vše se jí daří desítky let..tak druhý kolo s Mazarem vyšperkujeme 😂😂
Původní příspěvek od mejzy Já už to ani nefotím, dneska jsem seknul vršky mazara v levo,cca půlku kytky, docela hromada, pak napíšu kolik to váží mokrý až to dodelam
No hromádka to je fajná..a opravdu to zděláš na masti?😁
No chlapy ta fotka stojí za prd, takže vaše tipy jsou trochu vedle 😁 jen dodám že je to brutálně prorostlý a ocukrovany 😀 na fotce bylo po zvážení rovných 540g mokryho,cca půlka kytky
Původní příspěvek od mejzy No chlapy ta fotka stojí za prd, takže vaše tipy jsou trochu vedle 😁 jen dodám že je to brutálně prorostlý a ocukrovany 😀 na fotce bylo po zvážení rovných 540g mokryho,cca půlka kytky
Tě prdel tak to je hodně vedle..😂😂 až to bude suchý tak to taky zvaž,si myslím že suchýho bude tak 200+-
Kluci,můžete mi někdo vysvětlit proč se mi zkroutily listy u Wappy?ze dne na den, ničím to nehnojíme ani nepřelíváme, všechny kytky dostávají stejně,díky za info a rady
cau, nejsou ted u vas vedra?? je sice hodne faktoru ale mohl by to byt stres z horka(http://grower.cz/forum/showthread.p...1144#post381144) a podle seschlejch spicek listu to tak trochu vypada. mel sem to na par kytkach(hlavne rizkach) pri nedavnejch vedrech taky.
hodne stesti a at to jede!))
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Původní příspěvek od nikolajmorozov cau, nejsou ted u vas vedra?? je sice hodne faktoru ale mohl by to byt stres z horka(http://grower.cz/forum/showthread.p...1144#post381144) a podle seschlejch spicek listu to tak trochu vypada. mel sem to na par kytkach(hlavne rizkach) pri nedavnejch vedrech taky.
hodne stesti a at to jede!))
Jj díky za tip,už sem čekal klasiku špatný pH nebo ec (ani nevím co to je😁 stres to být může ale opak teď byly mega suchý vedra a dnes to skočilo o cca 12stupnu dolu a je celej den shit,no uvidíme jak to dojede
Jinak si myslím že vsechno sejmu za tejden.jako mikroskopem na trichomony koukat nebudu,doufám že to odhadnu
Málem jsem zapoměl na řízek AK-47 F1 ale si myslím že to nestihne
Foto4-5 miniwappa balkón
tu wappu z prispevku cislo 220 za tejden urcite nesekej, ta ma pred sebou jeste minimalne 20+ dni. ta amnesii(jestli se nepletu) co je na prvnich dvou fotach v posledniho prispevku vypada hodne dobre! to bude slusnej kour )) k+
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."