Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale jo..jen nechci mit zase 75cm vysoke sazenice tak jsem trochu pockal s vysadbou 😃 a taky to musim naplanovat s jarem at muzu pak matky vyhodit zase ven
9.den od zasazení
Prokořeněné rockwooly přesazené do 0,5l kelímků s Biobizz allmix
Zalito vodou s kořeňákem Power Roots
Velký stan v provozu 250W MH + zvlhčovačka..
Práce začíná 😃
Prý je dnes Valentýn- sákra a já si zase zapomněl najít holku. 😃..
I když jich mám doma dost.
Přesazoval jsem a přesouval do velkého boxu.
Tak hážu pár momentek 😉
1.aktuální stav
2.zbývající neprokořeněné RW
Dnes jsem šel na hoďku klečet do kouta k boxu rozmístit kelímky jak nejlíp by to šlo
Travka je dost napřed,viditelné deficity. Zahnojeno GHS Grow EC-0,8 ( mohl jsem dát možná víc) 3.týden v allmixu.
Papriky jsem zatím nehnojil,vypadají gut,ale příště už to zvážím.
TEPLOTA: 18°C - 26°C
VLHKOST: 50% - 80%
SVĚTLO : 250W MH (koušu se do jazyka,že koupím 400W výbojku) 😃
Už to pěkně houstne,zalévání tak na 3 hodky s mým tempem..😄
Ještě budu dosazovat chilli na přání kamaráda,zitra kdyžtak nahodím..
Vidím to tak na 3 týdny maximálně a jdou za okno a k těm pro které to dělám 😁..
Dal jsem dnes poloviční dávku chillifocus (2,5ml/l) pro jistotu.
Sorry za skrytou reklamu 😃
Nevím jestli se mi to zdá,ale za 4 dny to poskočilo neuvěřitelně 😁
Pro změnu jsem dnes zalil jen vodou s kořeňákem
Už si říkám "Do čeho jsem se to zase pustil" 😃
Dneškem odvezena první várka sazenic,hlavně teda sladké papriky+ pár chilli pro mami a babi celkem 32kousků,dalších pár chilli bude následovat zítra a zbytek šoupnu asi za okno a vyměním je za mladé kousky z dosadby a řezivo ze selekce.
Odo,pokud chceš ještě něco sklidit tak máš nejvyžší čas 😁...
Dnes jsem odvez dalších 6 kousků chilli..celkem 38 sazenic je pryč..
Zbytek už jsem hodil za okno(19ks) plus mám ještě rostoucích a klíčících 18ks..bude to boj 😃...a pry nam zaviraji obchody kvuli pandemii tak snad se s borcem nejak domluvim,protoze potrebuju par věcí z gshopu.
"God still love us"
..po týdnu mám celkem 42 sazenic pryč..jeste mi tu zbývá dost,ale většina je uz na okně,ale dosadba je v propagátoru,velký stan už je pro chilli nedostupný 😃
btw: letos sem se rozhodnul ze taky rozjedu nejaky jedovaty papriky myslis ze jeste stiham kdyz pristi tejden budu davat klicit? mam v planu habanero chocolate, jalapeno early a Peter Penis Pepper Orange
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Čau a diky,většina z toho je na objednávku. Nechávám si tak 4-5 sazenic pro sebe...
No stou vysadbou by to annuumky mohly ještě stihnout a chinense teoreticky taky sice toho asi moc nebude,ale neco snad sklidis..
Aby ti co nejdriv vyklicily tak musi mit konstantni teplotu kolem 27°C to jen takovy tip a pak ten rust muzes dohnat pod lampou,než přejdou mrazíky.
Tak tohle je moje letošní posádka..
Elephant's Trunk
Habanero Tasmanian
Red Peter Penis Pepper
Thai red
Numex Suave Orange
Možná se mi tam zamotá ještě nějaké Jalapeno, sladká paprika a rajčata.
Foliovník nachystaný,už se v něm sluní citrusy a masožravky. Zbývá jen zapravit kompost do substrátu a znova to vše přerýt..a počkat samozřejmě až přejdou mrazíky 😉