Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A další a smrdí to vic než to vypadá hrozná rychta
S tou větví jasná páka jak to bude možný dám vědět respektive nějaký klon udělám a poslu nebo se sejdem nebo tak na kostovacku třebas
Naposledy upravil anon383596 22-07-2017 v 23:42 PM
Gsc čuju ještě tak dva týdny
První kosa proběhne teda dneska a to kontinuálně po větvích do výšky kam se mi to bude líbit zbytek nechám moc toho nezůstane a to jak jsem psal oj s tim kriskrosakem
Zdravim te. Máš to moc pěkný. Drzim palce at je plisne co nejmene ;-) Kazdopadne vsiml jsem si v prispevku č.209 na prvni fotce semen z břízy :-D ty mrchy mám v palicich skoro vzdycky a verim ze jsem jich uz i hodne vyhulil :-D at jich tam mas co nejmene ;-) good luck
Taky tě zdravím, mě ti nejak nevadí vsadím boty že už jsem vyhulil vic chlupů ze psů a koček ,semínka odpadají chlupy drží jak židovská víra
Foto aktuální gsc + gorilla glue a nestraš plíseň se zatím nekoná a doufám ani nebude☔
Naposledy upravil anon383596 26-07-2017 v 15:26 PM
Tak prdlajz už je to tu svinstvo, peroxidovy lázně na pořadu dne.
Vůbec se mi do toho nechce ale asi ji ukvajznu ať se to zbytečně nešíří.
To je teda léto to by se jeden zesral.....
Naposledy upravil anon383596 27-07-2017 v 11:42 AM
Prorval jsem ty velký listy žlutý kvůli vzdusnosti ,zchlejstal sem to potřetí tim peroxidem a drbu si hlavu ,že jsem nedodržel akční plan stříkat to jednou týdně.
Jsem přesvědčen ,že by ta plíseň tam nebyla kurva to jsem to chtěl udělat o víkendu ,no nic jsem to zas podělal, ale jak jsem trhal to listí kurňa to rychtoidní puch jak když se někdo zesral ,vyloženě takový ty hovna dost podobný vdově.
Nějak nemám srdce tu palku uklohnout,
A co třeba nějaká diskuze ,názory ?
Dodám večerní foto ,houby vidět ale blejska se to
Fotoedit:
Gsc
Tahoe
Gg4
Naposledy upravil anon383596 28-07-2017 v 09:04 AM
To leto je úplne k h... Už dva nedozreté automaty som musel seknúť inak by bolo po nich, ostatok striekam tým peroxidom ako si mi poradil, zohnal som nakoniec 35% tak som to zriedil 50ml peroxidu na 580ml vody bude to dobre?
Od oka asi jo ,ja prsknu panáka do postrikovace 0,5l a doleju vodou to zas nejak nehrotit presnou koncentraci, jak vidíš i mě to tam už vlitlo. Co neděláme a teď přijdou tropy trochu pozdě....
Netuším ,znáš to nic se nemá přehánět, já bych i bojoval nebejt v práci od nevidím do nevidím
chtělo by to ještě tak dva týdny snad počas a ten nahoře mi to dopreje aspoň doufám
Původní příspěvek od dawed Zdarec, jak pokračuješ?Uż je sklizeno? Jinak plachta funguje dobře...tady GG4 x Amnesia haze na ukázku, jak to začíná kvést
Zdar no vida už nebudeš muset dlouho plasit s plachtou dny se krátí, jo jasný já už vesele vypaluju ,gsc muselo jít dřív než jsem chtěl ,ale žádná tragédie