Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem fanda svícení LED, nadšenec do pěstování obecně a držim palce každýmu growerovi bez ohledu na to, jestli jede na kvantitu nebo na kvalitu :-)
NICMÉNĚ tohle je taková pí*ovina, že to svět neviděl!
Sorry, ale cpát 600W LED na plochu, kterou v klidu utáhne 400W klasika? To prostě rozumně neodůvodníš ani kdyby se Dalajláma stavěl na hlavu :-D Ani kdyby se na ni stavěla tvá manželka...
Jo kdyby to bylo 180-250W LED a vykazovalo to výsledky, tak tu budu skákat radostí a radostně se tahat za pindíka (na tohle čekam vtipnou reakci), ale tohle??? :-D
Já jen abych si to nějak shrnul - jestli to správně chápu, tak to co tu děláš, je něco jako nacpat do původně 3válcový fabie motor z verze RS, ale naladěnej tak, aby jel hůř a byl dražší s horší spotřebou... Přesně tohle tu děláš.
Jestli chceš udělat službu světu, tak mi ty panely prodej a já z nich udělam 3 skříně s 2,5 násobkem tvýho výnosu. (to je sranda, já vim, že mi je neprodáš)
Hele neber si to osobně, mam rád každýho, kdo pěstuje a právě pro tuto lásku k bližnímu svému tě chci vymotat z kolotoče sebeklamu a neopodstatněnýho pocitu uspokojení.
jedina vec v cem se mylis bombere je ze kdyz to das do solo skrini tak nejspis neudelass vetsi vynos...dal bych to do jedne ale aspon dvakrat takova plocha...
Celou dobu tady čekám az tady začne nejakej novej člen psat moudra,tímto bych prosil vsechny co nemají led v oblibě,aby se vyhli tomuhle tématu.Uz me nebaví to poslouchat.
Naposled;za 30 klacku si je koupi jenom roura,ja jsem chytřejší a dohodl jsem si slevu a to docela výraznou!!!box je max rozměru,co mužu mít doma,nevim za jak dlouho by se roztekl,kdybych tam dal 600w sodík,ted mam světlo tak 20 Cm nad vrcholy a ideální rozptyl světla,nevim jak bych to zvladnul se 400w sodíku,zdůrazňuji ze box je vysokej 170cm a neco ma aero.Dalsi a nejdůležitější důvod je,ze jsem led chtel,zajímá me to a baví me to,je to muj koníček,takze při koupi jsem nekoukal na to kolik to stojí,ale na to,jak s tim budu spokojenej a ja spokojenej jsem.Pockej si na konec,at vidis tu p... Co svět neviděl,udělej si stejnej box,dej si tam sodík jakej chces a pak mi napis az udelas alespoň 3/4 co ja v tomhle setupu
Nic proti tobě ani proti ledkám, ale klidně se s tebou vsadím, že udělám víc pod sodíkem než ty pod ledkama.. ještě se zeptám jak byla ta sleva vyrazna? Popřípadě v jakém krámě si je kupoval?
Tak ukaz,uz me to nebaví,každej ma jen plnou hubu kecu,jak je videt,o tohle tema neni zajem,mazu účet a uz sem nikdy nic nepridam,jak jsem rekl,pod sodikem muže pěstovat každej debil a lidi co to nedokážou přiznat,tak spini ledky,nevim proc by ledky neměli bejt dobre,jestli proto ze 600 g pod led je horší než 600g pod sodou a nebo ze to rekl paradox a nejakej bomber co se vcera regnul,tohle tema jsem dělal pro lidi,seru na to,místo aby lidi byli rádi,co tady ukazuju,jen kritizujou,tipicky závistivý Češi,sbohem
cflgrow:
Prober se! Já jsem ti snad hanil ledky?? Já v tom taky vidím budoucnost, ale ty tady máš silácký kecy ať ti někdo ukáže kdo udělá pod sodou alespoň 3/4 co ty pod ledkama.. Tak já ti píšu, že s úsměvem! Ty si jako myslíš, že tam budeš mít 600g?? To snad ne?
Původní příspěvek od TommyGun cflgrow:
Prober se! Já jsem ti snad hanil ledky?? Já v tom taky vidím budoucnost, ale ty tady máš silácký kecy ať ti někdo ukáže kdo udělá pod sodou alespoň 3/4 co ty pod ledkama.. Tak já ti píšu, že s úsměvem! Ty si jako myslíš, že tam budeš mít 600g?? To snad ne?
nikdo tu o tobe nemluví,tak nekecej a konej,proc bych nemohl mít g na w?protoze to neni sodík?
Ahoj, tvoje vlaknu sleduju a drzim jako fanda palce at vse dopadne zdarne. K tomu co ti tady pisou, se snad muzes jen pousmat, ikdyby si mel veci na pest za 250 000 a udelal pod tim 1g tak to muze bejt kazdemu sumak, pokud te to bude cinit stastnym . Jedine co muzou je tak akorat mektat, co-kdyby jak-kdyby a blausasdasd!#@$#@$%.