Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » [led 396w/aeroflo 10]
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
Dr_paradox69
Stálý Člen

Karma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

tricet klacku porizovacka,svitis 600 stejne jako my smrtelnici,a ke vsemu na plochu 0,72m na druhou...to zas ja nechapu...

Old Post 06-02-2015 v 20:04 PM
Dr_paradox69 je offline   Profil uživatele Dr_paradox69   Find more posts by Dr_paradox69   Foto galerie člena Dr_paradox69   Click here to Send Dr_paradox69 a Private Message   Add Dr_paradox69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberOne
Nový Člen

Karma uživatele BomberOne - 30% Pěstitelská

Upozornění No WAY!!! Příspěvek č. 210

Jsem fanda svícení LED, nadšenec do pěstování obecně a držim palce každýmu growerovi bez ohledu na to, jestli jede na kvantitu nebo na kvalitu :-)
NICMÉNĚ tohle je taková pí*ovina, že to svět neviděl!
Sorry, ale cpát 600W LED na plochu, kterou v klidu utáhne 400W klasika? To prostě rozumně neodůvodníš ani kdyby se Dalajláma stavěl na hlavu :-D Ani kdyby se na ni stavěla tvá manželka...
Jo kdyby to bylo 180-250W LED a vykazovalo to výsledky, tak tu budu skákat radostí a radostně se tahat za pindíka (na tohle čekam vtipnou reakci), ale tohle??? :-D
Já jen abych si to nějak shrnul - jestli to správně chápu, tak to co tu děláš, je něco jako nacpat do původně 3válcový fabie motor z verze RS, ale naladěnej tak, aby jel hůř a byl dražší s horší spotřebou... Přesně tohle tu děláš.
Jestli chceš udělat službu světu, tak mi ty panely prodej a já z nich udělam 3 skříně s 2,5 násobkem tvýho výnosu. (to je sranda, já vim, že mi je neprodáš)

Hele neber si to osobně, mam rád každýho, kdo pěstuje a právě pro tuto lásku k bližnímu svému tě chci vymotat z kolotoče sebeklamu a neopodstatněnýho pocitu uspokojení.

PEACE :-)

Old Post 06-02-2015 v 20:30 PM
BomberOne je offline   Profil uživatele BomberOne   Find more posts by BomberOne   Foto galerie člena BomberOne   Click here to Send BomberOne a Private Message   Add BomberOne to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr_paradox69
Stálý Člen

Karma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

jedina vec v cem se mylis bombere je ze kdyz to das do solo skrini tak nejspis neudelass vetsi vynos...dal bych to do jedne ale aspon dvakrat takova plocha...

Old Post 06-02-2015 v 20:43 PM
Dr_paradox69 je offline   Profil uživatele Dr_paradox69   Find more posts by Dr_paradox69   Foto galerie člena Dr_paradox69   Click here to Send Dr_paradox69 a Private Message   Add Dr_paradox69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cflgrow
Stálý Člen

Karma uživatele cflgrow - 95% PěstitelskáKarma uživatele cflgrow - 95% PěstitelskáKarma uživatele cflgrow - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

Celou dobu tady čekám az tady začne nejakej novej člen psat moudra,tímto bych prosil vsechny co nemají led v oblibě,aby se vyhli tomuhle tématu.Uz me nebaví to poslouchat.
Naposled;za 30 klacku si je koupi jenom roura,ja jsem chytřejší a dohodl jsem si slevu a to docela výraznou!!!box je max rozměru,co mužu mít doma,nevim za jak dlouho by se roztekl,kdybych tam dal 600w sodík,ted mam světlo tak 20 Cm nad vrcholy a ideální rozptyl světla,nevim jak bych to zvladnul se 400w sodíku,zdůrazňuji ze box je vysokej 170cm a neco ma aero.Dalsi a nejdůležitější důvod je,ze jsem led chtel,zajímá me to a baví me to,je to muj koníček,takze při koupi jsem nekoukal na to kolik to stojí,ale na to,jak s tim budu spokojenej a ja spokojenej jsem.Pockej si na konec,at vidis tu p... Co svět neviděl,udělej si stejnej box,dej si tam sodík jakej chces a pak mi napis az udelas alespoň 3/4 co ja v tomhle setupu

🍀

Old Post 06-02-2015 v 21:57 PM
cflgrow je offline   Profil uživatele cflgrow   Find more posts by cflgrow   Foto galerie člena cflgrow   Click here to Send cflgrow a Private Message   Add cflgrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

Nic proti tobě ani proti ledkám, ale klidně se s tebou vsadím, že udělám víc pod sodíkem než ty pod ledkama.. ještě se zeptám jak byla ta sleva vyrazna? Popřípadě v jakém krámě si je kupoval?

Old Post 06-02-2015 v 22:47 PM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cflgrow
Stálý Člen

Karma uživatele cflgrow - 95% PěstitelskáKarma uživatele cflgrow - 95% PěstitelskáKarma uživatele cflgrow - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

ukaz

🍀

Old Post 06-02-2015 v 22:57 PM
cflgrow je offline   Profil uživatele cflgrow   Find more posts by cflgrow   Foto galerie člena cflgrow   Click here to Send cflgrow a Private Message   Add cflgrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr_paradox69
Stálý Člen

Příspěvek č. 215

a kdo ti rikal ze se na 0,7 metru sviti sestikilem?to ctyrkilo by bylo tak max...

Old Post 06-02-2015 v 23:03 PM
cflgrow
Stálý Člen

Příspěvek č. 216

Tak ukaz,uz me to nebaví,každej ma jen plnou hubu kecu,jak je videt,o tohle tema neni zajem,mazu účet a uz sem nikdy nic nepridam,jak jsem rekl,pod sodikem muže pěstovat každej debil a lidi co to nedokážou přiznat,tak spini ledky,nevim proc by ledky neměli bejt dobre,jestli proto ze 600 g pod led je horší než 600g pod sodou a nebo ze to rekl paradox a nejakej bomber co se vcera regnul,tohle tema jsem dělal pro lidi,seru na to,místo aby lidi byli rádi,co tady ukazuju,jen kritizujou,tipicky závistivý Češi,sbohem

🍀

Naposledy upravil cflgrow 07-02-2015 v 08:23 AM

Old Post 07-02-2015 v 08:10 AM
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

cflgrow:
Prober se! Já jsem ti snad hanil ledky?? Já v tom taky vidím budoucnost, ale ty tady máš silácký kecy ať ti někdo ukáže kdo udělá pod sodou alespoň 3/4 co ty pod ledkama.. Tak já ti píšu, že s úsměvem! Ty si jako myslíš, že tam budeš mít 600g?? To snad ne?

Old Post 07-02-2015 v 09:03 AM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cflgrow
Stálý Člen

Příspěvek č. 218

citace:
Původní příspěvek od TommyGun
cflgrow:
Prober se! Já jsem ti snad hanil ledky?? Já v tom taky vidím budoucnost, ale ty tady máš silácký kecy ať ti někdo ukáže kdo udělá pod sodou alespoň 3/4 co ty pod ledkama.. Tak já ti píšu, že s úsměvem! Ty si jako myslíš, že tam budeš mít 600g?? To snad ne?
nikdo tu o tobe nemluví,tak nekecej a konej,proc bych nemohl mít g na w?protoze to neni sodík?

🍀

Old Post 07-02-2015 v 09:12 AM
TommyGun
Stálý Člen

Příspěvek č. 219

A co třeba prostor?? Jinak já proti ledkám nic nemám.. Myslíš, že je reálné v tvém boxu udělat 600g? Já myslím, že ne-e..

Old Post 07-02-2015 v 09:29 AM
cflgrow
Stálý Člen

Příspěvek č. 220

Divné,protoze od místního clena(nebudu uz nikoho jmenovat)jsem se doslechl,ze nemam byt směšný,kdyz jsem napsal,ze prostor a počet kytek hraje roli

🍀

Old Post 07-02-2015 v 09:33 AM
st3pi
Nový Člen

Karma uživatele st3pi - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

Ahoj, tvoje vlaknu sleduju a drzim jako fanda palce at vse dopadne zdarne. K tomu co ti tady pisou, se snad muzes jen pousmat, ikdyby si mel veci na pest za 250 000 a udelal pod tim 1g tak to muze bejt kazdemu sumak, pokud te to bude cinit stastnym . Jedine co muzou je tak akorat mektat, co-kdyby jak-kdyby a blausasdasd!#@$#@$%.

Pevne verim, ze si to (prosim) rozmyslis ...

Old Post 07-02-2015 v 09:46 AM
st3pi je offline   Profil uživatele st3pi   Find more posts by st3pi   Foto galerie člena st3pi   Click here to Send st3pi a Private Message   Add st3pi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyGun
Stálý Člen

Příspěvek č. 222

Jako já ti přeji úspěch, ale 600g ve stanu 120x60x170 je podle mě nereálné ať na to svítíš sodou nebo ledkama.. GL

Old Post 07-02-2015 v 09:50 AM
TommyGun
Stálý Člen

Příspěvek č. 223

st3pi:
No tak ty jsi výbornej!!!

Old Post 07-02-2015 v 09:53 AM
cflgrow
Stálý Člen

Příspěvek č. 224

Tipovacka uz ted tommy?

🍀

Old Post 07-02-2015 v 10:01 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás