Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od vv2 Zdravím,také se zeptám.Jelikož mám zasazeno první rok,ještě neznám vše okolo pěstování a sklizně.Když mám paličky jakoby pocukrované,za jak dlouho sklízet?
Podle fotky bych tipoval sklizeň za 10-20 dní. Pokud nemáš mikroskop, abys mohl kontrolovat zralost podle zabarvení trichomů, tak se řiď pestíky (měly by z bílé barvy přejít do nějaké tmavší: oranžová, hnědá). Dalším znakem zralosti je, že palice dál už "nekynou" - jakoby se zastaví vývoj. Taky bych už pomalu přestal hnojit.
Víš aspoň, co je to za model nebo jak dlouho už kvete?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Tak s tim bude potíž.
Zapljsem světlo z 18h cyklu na 12h ale az asi za cca 2 tydny jsem si uvědomil ze na kytku sviti spektrum pro růst tak jsem změnil spectrum na květeni a od první chvile je to asi 4 tydny ale pod spektrem to bude okolo 2 týdnů.
Model nevim no prikladam foto kde je info o modelu.
Dneska si chci koupit sodovku a kytku stříkat. S hnojenim přestat? Uplne hnojit?
Zdase mi ze kytka vubec nevoní ale mozna je to tim ze jsem si na zapach zvykl mam ji furt u sebe v místnosti
zelenysatan: já jsem ale odpovídal uživateli vv2, jak je vidět v citaci
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Zdravím mám tady rostlinu a pěstuju venku. Chtěl bych vědět kolik myslíte že ještě potřebuje. Né že bych spěchal ale mám trochu problém s listím začíná mi žloutnout a opadávat.
Zdravím, pěstuji úplně poprvé a rozhodl jsem se pro outdoor, odrůda Shaman feminizovaná semena. Kytky přešly do květu a jedna má jinačí barvu (viz obrázek). Ostatní kytky nejsou tak fialové, ale žloutnou a moc se mi to nelíbí. Poslední dobou hodně pršelo a bylo zima. A také nevím, za jak dlouho sklízet, Děkuji za odpovědi
Jak to vidíte tady? 1 je maličká, ale má silné aroma a listy lepí, květy mi ale příjdou nedozrálé. 2 se mi zdá už i na sběr, pokud jsem správně určil trichomy, tak jsou už všechny hnědé/zrzavé.