Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Receptář » Od Semínka po Sklizeň
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
Smart
Stálý Člen

Karma uživatele Smart - 77% PěstitelskáKarma uživatele Smart - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Ahoj,
chtěl bych se zeptat,
uvažuju o koupi Autopilot XXL
to je Autoflowering Big Bud,má to cenu ted
pestovat,kdybych už v uteri dotsal ty seminka a zasel je
bude pak dobrej vynos? kolik cca typujute?
Dal bych to na balkon.
http://www.5semen.cz/shop/detail/21...ks#.UXraFLWGFIE

Děkuji

Edit:
Uvažoval jsem ješte o Royalmatic http://www.5semen.cz/shop/detail/21...ks#.UXrb-bWGFIE
Tak co Royalmatic nebo Autopilot?

Old Post 26-04-2013 v 20:51 PM
Smart je offline   Profil uživatele Smart   Find more posts by Smart   Foto galerie člena Smart   Click here to Send Smart a Private Message   Add Smart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
K-Roc
Stálý Člen

Karma uživatele K-Roc - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

minimálně kilo a půl kvalitního matroše budeš mít !!! hledej a pak piš !

Old Post 26-04-2013 v 21:10 PM
K-Roc je offline   Profil uživatele K-Roc   Find more posts by K-Roc   Foto galerie člena K-Roc   Click here to Send K-Roc a Private Message   Add K-Roc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smart
Stálý Člen

Příspěvek č. 211

Co by jste my doporučily teď zasadit?
Autopilota
Roaylamatica
nebo Think different http://www.5semen.cz/shop/detail/17...r-#.UXunW7WGFIE ?

Autopilot je hotovej ke sklizni za kolik týdnů prosím? http://www.5semen.cz/shop/detail/21...ks#.UXvZg7WGFIE

Naposledy upravil Smart 27-04-2013 v 14:59 PM

Old Post 27-04-2013 v 11:25 AM
Smart je offline   Profil uživatele Smart   Find more posts by Smart   Foto galerie člena Smart   Click here to Send Smart a Private Message   Add Smart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 212

Však to tam máš napísane 60 až 65 dní

Old Post 27-04-2013 v 18:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hurvajs1994
Stálý Člen

Karma uživatele hurvajs1994 - 81% PěstitelskáKarma uživatele hurvajs1994 - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

AF nasaď až tak koncem května....

Old Post 28-04-2013 v 09:21 AM
hurvajs1994 je offline   Profil uživatele hurvajs1994   Find more posts by hurvajs1994   Foto galerie člena hurvajs1994   Click here to Send hurvajs1994 a Private Message   Add hurvajs1994 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smart
Stálý Člen

Příspěvek č. 214

citace:
Původní příspěvek od hurvajs1994
AF nasaď až tak koncem května....

Rád bych ale potřebuju něco na léto,samozřejmě že v květnu zasadím znova,teď jsem si objednal Fast Bud 2 od sweet seeds roste 7 tejdnů,na konci května bych zasadil bigbuda nebo roaylmatica,
bude z : http://www.5semen.cz/shop/detail/68...ks#.UXzZw7WGFIE
aspon 1OOg? (dohromady)(když zasadim teď)

Dík

Old Post 28-04-2013 v 09:59 AM
hurvajs1994
Stálý Člen

Karma uživatele hurvajs1994 - 81% PěstitelskáKarma uživatele hurvajs1994 - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

to záleží na počasí, ale píšou tam 20-70g rostlina, takže 45*5 = 225g by z toho mohlo být... Ale je to jen odhad

Old Post 28-04-2013 v 18:26 PM
hurvajs1994 je offline   Profil uživatele hurvajs1994   Find more posts by hurvajs1994   Foto galerie člena hurvajs1994   Click here to Send hurvajs1994 a Private Message   Add hurvajs1994 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

Potřeboval bych radu mám Ph vody z kohoutku jak odstáte ( 2 dny ) tak čerstvé: 6.4-6.5 a hnojím AHčkem potřebuju vědět jak moc mi to ph klesne a pokud mám ph snížit/zvýšit nebo ne abych se dostal na 5.8-5.7 pěstuji v perlitu/rockwoolu a také nemám víc jak 2L flasky ... semnou je to hold těžké.. digi metr nemám, mám pouze měřící vodičku a tou nemůžu měřit s hnojivi protože AH se zbarvují takže výsledek vy byl hodně zkreslený POMOC

Old Post 29-04-2013 v 18:30 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smart
Stálý Člen

Příspěvek č. 217

Ahoj,
tak už mě přišel Fast Bud 2 od Sweet seeds je to AF,květinky co jsem měl do teď už mám v přírodě cca po 3 týdnech budu taky dávat report,jinak tohodle fastbuda budu mít na balkóně,dal jsem do hlíny klíčit semínko,zbylé dvě zasadím zítra.

Old Post 02-05-2013 v 16:52 PM
Smart
Stálý Člen

Příspěvek č. 218

Foto 2.

Old Post 02-05-2013 v 16:55 PM
Smart
Stálý Člen

Příspěvek č. 219

Foto 3

Old Post 02-05-2013 v 16:57 PM
Smart
Stálý Člen

Příspěvek č. 220

Foto 4

Old Post 02-05-2013 v 16:58 PM
Smart
Stálý Člen

Příspěvek č. 221

Foto 5

Old Post 02-05-2013 v 17:00 PM
Smart
Stálý Člen

Příspěvek č. 222

Ahoj,
tak už mě začíná lézt na povrch první Fast bud,ještě tak mimochodem máte někdo zkušenost s českou seedbankou natural seeds?
http://www.5semen.cz/shop/zbozi/82/Natural-Seeds
Maj super ceny,takže si na konci května objednám všechny jejich samonakvétačky.

Old Post 07-05-2013 v 15:43 PM
zdeny
Nový Člen

Karma uživatele zdeny - 0% Pěstitelská

mohl by mě někdo poradit jestli se u aeriponie předpěstovávají semínka a jaký postup, Příspěvek č. 223

citace:
Původní příspěvek od Host
Doporučuji Original Amnesia Auto - v EN, CZ a číst + hledat.

Old Post 10-05-2013 v 14:15 PM
zdeny je offline   Profil uživatele zdeny   Find more posts by zdeny   Foto galerie člena zdeny     Add zdeny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smart
Stálý Člen

Příspěvek č. 224

Ahoj,zasadil jsem už delší 2 semínka fastbuda,jedno už začalo klíčit,takže ho nechám,druhý sem sázel dneska. Ale ten první fastbud co už chvilku roste je nějakej divnej,má 3děložní lístky... Je to normální? Čím to může být? Květinka roste cca 11 dnů (Od nenaklíčeného semínka)

Old Post 14-05-2013 v 15:58 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:37 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás