Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj mam doma skleník rozmerov asi 10x5x3 ale je tam ten problém , že z asi z 30 strešných okien je 5 rozbitých uplne a asi 7 z časti , pretože nám ich poškodili krúpi. Tak chcem sa spýtať bude aj v tomto skleníku ta palička tak rýchlo rásť a do takej výšky alebo nie ? Peace
Původní příspěvek od zmrskank loni sem sazel do skleniku a hrozne to jelo do vejsky,tagze bych ti doporucoval kytku kosit co to de...zastrihni hnet prvni zubaty listky a potom kazdy druhy aby se ti to co nejvic vetvilo a slo to co njmin do vejsky dokonce bych ti radil zasadit do naky horsi hliny apredpestovat ze zacatku v nakych drsnejsich podminkach. dyby ti kytka presto jela do vejsky ke sklu nemilosrdne ji skos...kytka vydrzi fsechno a vo palice se taky nemusis bat...kamosovi loni vozral srnec celou kytku-us nasazovala palice -za tejden znova nasadila palice a nakonec byla nejhutsi ze vsech. taky si davej pozor aby se listy nedotykaly skla jinak ti zacnou plesnivet.esi nechces kytku kosit tak ji muzes tvarovat pomoci dratku a zavazicek ale wo tom je tady fuck hafo jinejch threadů.taky bach ti doporucoval zacit kytkus trikat proti plisni-treba kuprikolem,jelikoz ve skleniku je mnohem veci vlhkost tak to tam proste plesnivi...chce to zacit tak v srpnu protoze2-3 tejdny pred sklizni se uz nesmi pouzivat. este muzes skusit jednu fintu esi nechces aby kytka jela dop vejsky.zasad ji do kyble aspon 15 l a zakopej to pod hlinu .to ti zaruci ze ti nevyroste 4 metrova krava ale sympaticka bonsai na kterym bude par vetvi 10-30 podle zastrihavani. palic mozna nebude tolik,ale za to budou veci a nahustenejsi. tak at ti to vyjde chlape
Pokud chceš stříkat proti plísni Kuprikolem, doporučuji ho nahradit KOCIDE 2000. Je sice také na bázi Cu, ale má nesrovnatelně jemnější krystalickou strukturu. Má také mnohem lepší přilnavost. V důsledku toho je mnohem účinnější, takže se ho dává praticky poloviční dávka oproti Kuprikolu. Navíc si půdu zbytečně nezatěžuješ tolik mědí. (Na rajčatech plíseň bramborovou zastaví, jako když utne). Chuť neovlivní.
Samozřejmě aplikovat jenom v růstu před květem :-) , ale asi všichni vědí...
zdravím
Potřeboval bych poradit jak zvýšit vlhkost ve skleníku.V těchto dnech tam mám přes den jenom mezi 10 až 20 procenty.No a to je proti doporučovaným 60 zoufale málo.Tak jestli někdo máte nějakej tip nebo vychytávku tak prosím poraďte.Předem díky.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Původní příspěvek od bruno.kudrna zdravím
Potřeboval bych poradit jak zvýšit vlhkost ve skleníku.V těchto dnech tam mám přes den jenom mezi 10 až 20 procenty.No a to je proti doporučovaným 60 zoufale málo.Tak jestli někdo máte nějakej tip nebo vychytávku tak prosím poraďte.Předem díky.
Zdárek
Čau,
je to určitě tím, že tam ještě nemáš vysazené žádné ostatní rostliny, které by se zalívaly. Je to tak ?
"zalívej" i půdu, kde nic není a vlhkost stoupne.
Peace.
Pongo.
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Zdravím
No právě už tam mám dvě který mají asi 30cm sou to AF a další 4 malinký (teprve v jiffy do země půjdou zítra nebo v úterý).Jak sem zjistil nízkou vlhkost tak sem začal prolívat celou plochu až teda na ty dvě místa kde už rostou abych je nepřelil,jasný že.Ale efekt nic moc vlhkost stoupla asi o 10 procent a jenom na cca 2 hodiny.Kýble s vodou tam mám taky,ale řekl bych,že to je efekt 0.Dneska sem tam pověsil mokrej ručník a zbytky bílé netkané textilie kterou mám nataženou i po celé zemi tak uvidíme.Napadlo mě že bych ty kýble s vodou naplnil perlitem a teprve pak to zalil.Nebylo by to lepší než samotná voda?Nevím poraďte.
Zdárek
Já si myslím, že řešit malou vlhkost u outu je nesmysl. Důležitý aby měli dostatečnou zálivku, ale abys věšel někam ručníky je zbytečný. Jestli to ty v jiffech nezvládaj, dej je teď přes ty mordy někam na zahradu, kde to tolik nepraží a je to.
Ke konci květu bys dal za takovouhle vlhkost ve skleníku nevím co.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Zdravím
No asi to vzdávám.V těchhle vedrech udržet vlhkost ve skleníku asi ani není realný.Navíc když ješte musím větrat abych je neupekl ono 50 stupňů je fak moc.Kytky vypadají pěkně krásně zeleny stonky silný a každej den je vidět jak rostou a to je myslím to hlavní tak co....Jo kdyby to tak bylo i při květu to by bylo super,ale bude to přesně na opak jako po každé.Díky za zájem a rady.
Zdárek
Přesně tak, vyprdni se na to. Kytky to zvládnou, o ně neměj strach Sám píšeš, že se mají k světu. A tyhle vedra taky nebudou nekonečný. Tak ať se ti vede.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Tady to nějak nejede vzhledem k tomu že je sezona co takhle nějaky info jak se komu daří popřípadě nějaký rady
Zdárek
daří se pěkně .... 75% vlhkost a 30 stupňů ... FD, P1, Fruit, Critical Jack, Cheese, Shiva Skunk se mají dobře...
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Zdravím
1x autoblueberrya 1x speedy gonzales mají 4 patra a najednou začali černat okraje lístků myslíte že to bude těma mrazíkama co uhodily?Dá se to nějak napravit nebo jenom čekat jak si holky poradijou samy.Jinak ostatní kyti co tam sou s nima vubec nic zalívaný a hnojený sou všechny stejně.díky
Zdárek
Zdravím
Tak kyti se mi vzpamatovali a sou v pohodě.Mám ale další dvě otázky.
1)Myslíte si,že má nějakej vliv na kytky jestli je zalívám večer nebo ráno?
2)Letos sem šel poprvé do phytaminu od plagronu a někde sem vyčetl,že by se měl postřik provádět za tmy nebo za šera.Prej to pak nedělá na kytkách fleky tak nevím.......???Co myslíte??díky
Zdárek