Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo u babicky vyrostly asi dve kyti primo pred vchodem, na balkone se me pred tim rozsipaly seminka, tak sem je dal sezrat psoj a asi se rozfoukly a uchytily, babicka me je presadila do skleniku ..hodna babicka
Já bych to pěstoval na střeše nějaké vysoké budovy nebo na půdě stačí udělat dířu do střechy a zakrýt ji plexisklem ( čím větší díra, tím více světla) tam to podle mě níikdo nešlohne... I když czorky jsou svině jsou jako smrad který se dostane všude!!!
Já mám teď něco v jablečnym sadu o kterej se už nikdo nestará, alle stromy sou furt zakrslý a tak de i dolu dost světla a hlavně mám to 100m od baráku.
U nas nedaleko dediny, medzi cestou a polom rastie nejaka diva ganja (shit), tak ma napadlo vysadit nejake rastlinky medzi ne. Ved pod lampou je najvacsia tma!
pestujem v skolke (roznych) a zatial mam celkom dobre skusenosti .Vyhladavam miesta kde je vlhko a kde je vela slnka .popripade nenapadne upravim lesny porast tak,aby tam to slniecko svietilo cely den.
Najhorsie su vsak rozne lesne zvery.Polamu celu rastlinku
Nejlepši věc co jsem po dobu 5 let vyzkoušel a nigdy se mě to neztratilo bylo idealni misto pěstovat na totálně zarostlem mistě (nejlip mezi mrtě kopřivama- doporučuju uz jen kvuli velkemu obsahu N v pudě- šlapou si vyborně...navic letos jeden samec z 12 kytek (samozrejme taky dost zalezi na seminkach)...jinak pokud to je u cesty (tak 3m vod ni) , tak si toho nahodnej kolemjdouci nevsimne, akorát bych si dal pozor na vyšlapané cestičky....jezdit tak 1 za 14dní...nejdřiv hnojit posekanejma kopřivama a az to pude do palic...tak slepíčakama...(chem. kristalonem plod)...no toto je muj 5 lety osvedčeny zpusob a nigdo mi ho nerozmluvi hello punx
Kdyby byly nejaky otazky na me nebo ohledne pěstovani...piste na mail....
Mars - místo kam se nikdo zatim nedostal nepřipadá v ůvahu, tudíž doporučuju starou 5 let nepoužívanou chmelnici ( !!! bacha srny !!! ). Totálně zaroste a máš sám co dělat se tam dostat.
Ovšem pro pár šťastlivců, kteří mají v okolí nějakou rokli, kam de světlo, ale nevede jiná cesta než po laně doporučuju tuto variantu. 100% Ani zevlové, ani srny ba ani sám zákon na tohle místo nedorazí. Jen z boží vůle denní světlo a noční deštík má cestu připravenou. Bacha - nehulte v rokli, ale až vylezete. Je to fakt mazec líst po laně na šrot.
Meli jsme kytky ve skolce v lese u velke vykacene mytiny 2 roky po sobe a nikdo nam je nesklidil. Byly schovany nahore u plotu, kdyz jsme se tam chteli dostat, tak to znamenalo bud projit keri ostruzin a vsech moznejch bylinek, nebo vzadu prelezt plot a projit malymi smrcky. Idealni bylo, ze tam slunce svitilo tak 14 hodin denne. Proti zveri je to idealni (akorat bacha na hmyz, meli jsme tam kolem par vosich hnizd
Jednou se nam stalo, ze prisli lesaci a vysekaly v te mytince vsechno to rosti a nechali tam skolkove smrcky a nase policko Takze taky ne kazdy lesak/myslivec je svine. Mozna si na to delali zalusk, a my to sebrali driv, ale o tom celkem pochybuji.
Pudu jsme si predem pripravili, nanosili jsme tam tak 40kg substratu. Nejvetsi problem byl s vodou, kterou jsme tam nosili na zadech v malych barelech a pet lahvich, o zbytek se postaral dest.
..ked som asi pred 4 r. zacal tak aktivnejsie pestovat,vysadil som asi 20 malinkych flekov.boli to take moje sondy.postupne som zistoval kde sa ako dari a kde to je vhodne pre mna.
rok co rok som slabe fleky vylucoval a teraz viem,ze TOP je.,.
MOJ TYP-najdite si kriaky na peknej slnecnej strani,vysekajte niekde v strede flek a je to(pozor!kazdym rokom podrastnu)celkom dobre sa tam drzi vlhkost,tak netreba tak casto zalievat a ked ste na kontrole, nemusite sa bat,ze vas niekto uvidi..
DO TOHO.
..toho roku som vysadil (sam) 3 fleky,1 mi niekto corkol,tak z 20 f za 4roky uz len 2 f.
..a vyrovna sa to tym 20!
Vyber je vazna vec.na kazdom kroku su ine podmienky. cus
Ja sadim uz druhy rok na oplocene pozemky kolem vodarenskych objektu. Male vodojemy a precerpavaci stanice jsou rozesety po kopcich a slunecnych stranich, byvaji vesmes docela dostupne jen po mensich cestach, nejezdi tam pravidelna obsluha, nechodi tam čučákovat lidi, je to oplocene. Kdyz si vytvorite podminky dodanim vlastni kvalitni pudy a pekně rostlinky začlenite do tamni zelene, budou nevystopovatelne.
Ja som tento rok pestoval prvýkrát a som s tym spokojní. Mal som nasadených dohromady asi 90 rastliniek na 14 miestach. Z toho mi vyrástlo 75 samíc a 10 samcov. Sadil som do krovia, skleníka, na balkone a streche paneláku. Dúfam, že budúca uroda bude very good.