Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo Chlape,seš taky v klídku.Jo a ten odkaz co si poslal jeh odně v klidku.Ty obrazky jsou fakt prostě bez chyby!Odkuď seš,která část republiky?Chtělo by to abys byl někde z blizka,udělali by jsme smoke partypěstoval si letos?
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
eď jsem doprohlížel tvoji galerii,a jako dostal mě ten konec.Ta slečna to je nějáká tvoje známá?
Taky jsem přemýšlel o té skříni.Mě by samozřejmě taky lákalo mít skříň,ale zatím jsem doma s rodičema co by tohle asi netolerovali-i když snesou hodně-.Vyjde ta skříň nějak přijatelně finančně…? a co všechno tam máš v tyt vy skříni.Viděl jsem větrání,sodíka,nějaky časovače?-no a k těm časovačum,nebo termostatum nobo co.je to složity zapojit?zatím pěstím venku,to co se mi povedlo vyšlechtit letos…hostý štýl.Dnes jsem zkoušel dělat čaras-hašiš-zatím toho mám 2gramy z hrstky listů našel jsme tady jakejsi recept a funguje to,už jsem to zkoušel taky hulit a je to taky hodně sranda.Jo a já jsem z Přerova…měj se zatímfajnově!!!!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Týýýý fole.A co takhle elektřina?nejsou tam nějaky moc veliký výkyvy?Já taky nějak tak plánuju do budoucna skříň ale až budu pryč z baráku.Zatím si to jenom ve skříni předpěstovávám.Vždycky to tam nechám měsíc a přez noc na to svítím normálním halogenem aby to trocha vyrostlo a mohl to hodit ven.Tady w Přerově je to teda celkem klidny.kytky mám asik 20 km od domu a stejně mi někdo jednu kytku čornul.Měl jsem je naštěstí každou na jiným místě takže nemohl vzít víc.Když jukneš do mojí galerky je tam jedne méně povedená fotka kde držím svoji paličku.Ztaím se měj.Pá net Frende
Hmmmm WoWek,moc hezky fotečky.já mám chatu,teda zatím je našich ale měl bych ji zdědit,no a jak ji zdědím tak je to jasny.Na příští rok mám nachystaných 6 semen Jacka H.jsem zvědavej jak mi to venku poroste. Pak mám asi 1000 semen ze samice co mi oprcal zasranej samec koušťěk opodál.Ale ta samoce je mazhec,už je to tady v mym city hodně známy,kdo ochutnal chtěl ochutnávat ještě a ještě.Jedno kslíčko a máš na několik hodin o prdel postarany.Ja haluz že ti na tu skříň nepřišli.Ale tak pokuď ti do pokoje moc nelezou…