Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec dneska mám 62 den květu, co řikate už ??? Nechal bych tomu 3 dny rozhodně nechcu stoned.
...A tak se pan Šustr z Ronova nad Doubravou zamyslel a spočítal, že normální konev má 117 otvorů v tom kropítku, a že je to škoda, a udělal do něho pouze 13 otvorů..Už to funguje na té konvi, konev šetří vodou..
zdravim,
mam uz skoro zrale kyticky a k dispozici mam i mikroskop. Kdyz zkoumam chloupky ci kousky listku, celkem bez problemu vidim ty kapicky pryskyrice, ale barvu fakt nepoznam. Vim ze jsem tu nekde tak pred mesicem pri procitani fora narazil na fotky z mikroskopu, u nichz bylo popsano jak vypada zrala a jak nezrala kytka. Vcera jsem zkousel asi 2 hodiny searchovat vsechny mozny fraze co me napadli a ne a ne to najit. Nejste nekdo se searchem sikovnejsi nebo si nevzpomenete na nazev threadu?
Amsterdame... A co tak "Úvod do Groweru" vo fore? Alebo ?
Prestuduj poriadne ved su tu toho tony!!! Chce to len trocha studovat hladat a nie len rovno sadit a potom o tri tyzdne zistit ze bez vedomosti nic nevypestujes. A tak isto tu je "Hledání".... !!!! Mas cas do zaciatku maja kedy sa zvykne sadit tak dovtedy tu nazbieraj hafo informacii a tak to skus. A dobra dozrievania je u kazdeho modelu ina, zalezi to tiez podla modmienok ake rastlina ma, ale vacsinou to je oktober alebo niekedy ja neskor. Atd. atd. atd.
piz
Omlouvám se za špatnou kvalitu, ale malý digitál není můj kamarád. Díky.
případně i s curingem (doporučuju, tedka ochutnávám první vodou proškolenou paldu a je to fakt lepší - neni tam chlorofyl a tak to neškrábe a má to čistší konopovitou chut : ) ) : ale taky cejtim o dost víc hlinitou složku a věřim že to může bejt i pěkně hnusný i když sem měl 3 týdny flush cejtim tam něco co hlínou proplouvalo takže mazec jak se to pročistí http://grower.cz/forum/showthread.p...light=%2Bcuring
beezer nech to tejden
jinak ten obrázek od bretze je stará klasika - po všechmožnejch pokusech pokud chcete fakt dobře vědět co se s kytkou, resp jejíma trichomama děje , je nej koupit si mikroskop prostě. sám ho nemám ale rozhodně někdy pořídim