Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Balon ahoj kamaráde,
zdá se mi, že ty tvoje kytky maj strašně tenký stonky. máš tam nějakej ofuk???
ať to roste!
Ahoj
ofuky tam mam 2 ale kdyz je takovyhle vedro tak je dost problem drzet vlhkost aby to pekne rostlo proto jsou ty stonky slabsi,ale to se zlepsi.Ted je dulezity jim davat cerstvej vzduch kdyz je venku pres 30stupnu.bohuzel to nemuzu moc dohanet ani zvlhcovacem protoze tam dokveta jeste 7 samic z minule.
Původní příspěvek od Konůpek No pokud bude samice Dark Star,tak budu sledovat pozorněji ....genetiky od THSeeds jsou skvělé...co jsem s nima měl zkušenost,tak můžu jen doporušit..nikdy jsem nelitoval.Jinak jsem hodně zvědavý K+
Ahoj
Tak ta Dark Star je samice sice sem ji tam dal opravdu pozde a vim ze bude nejmensi,ale mam jistotu ze to neni kluk a to mi staci.Dark star je v USA jedna z velice oblibenych.tesim se na jeji indikovy high.
a jinak do budoucna tu mam jeste od TH Seeds 4 semena Heavy Duty Fruity.
Cau
Tak pyl je vsechen pekne posbíran.A ve stredu sem poprasil 5 samic.Takze jestli budu uspesnej tak v budoucnu bude
C99 x Chemultra 5
C99 x Hash plant haze
Chemultra 4 x Hash plant haze
Chemultra 3 x Chemultra 5
Dark Star x Chemultra 5
Zbytek pylu ulozen v lednici na pozdejsi pokusy.Ulozeny jsou 3 druhy Chemultra a Hash plan haze.
Zdarek
Dny pekne utikaj a holky zacinaj řadně macatet a pozvolna i vonet.
1 + 2 fotka jsou C99 ktere nemeli moznost poradne narust ale i tak se celkem vytahly a rozhodne na tom neco k chuti bude + novy krosy od kterych si dost slibuju.
3+4+5 fotka jsou 3 phena Critical Jack od dinafemu.Po dobrych zkusenostech s Critical + se chtel zase vyzkouset neco z criticalem a tak sem zvolil stejnou banku.A doufam ze z toho vzejde pheno presne napul critical a jack herer,nemuzu se dockat ty kombinace chuti a sili.
u ni sem nejvic rad ze je to samica.V budoucich kolech se bude moc ukazat v lepsim svetle.Rozhodne ji dam vic prostoru.
2 foto Hash plant haze
mel sem 2 seminka ktery v pohode vyklicily a rostly az do doby nez jedna zahadne povadla a byl konec.Nejspis sem ji ulil no i to se stava.vzhledem bych rek ze je vic sativa a vzrustem spis mensi ale to bude tim zastipovanim jinak by mela cca 120 a vic cm.
3 foto Chemdog x MK Ultra -pheno 1
Tohle pheno dost rychle nahodilo kvet a zatim vypada na to rychlejsi .Vune se zatim neprojevila snad se to brzo zmeni.vysoka je cca 85 cm a mam pocit ze je to vic indika po MK Ultra.
4 foto Chemdog x MK Ultra -pheno 3
I tohle pheno hodne rychle zaclo kvest.stavba palic pripomina hodne MK Ultra.vysoka je jen cca 70 cm.a vzhledove bych ji zase vic videl do MK Ultra.cas ukaze
5 foto Chemdog x MK Ultra -pheno 4
vysoka cca 75 cm vzhledove hodne podobna phenu 3.
1 Fotka je Skywalker Kush
Na to ze je 23 den me prijde ze kvete dost pomalu,vysokej je cca metr.Zatim to vypada presne podle ocekavani s tim ze kvet bude nejspis trvat 70 dnu maximalne.Vune je zatim nevyrazna ale co bych chtel takhle brzo.
2 a 3 fotka Super Silver Sour Diesel Haze pheno-1 a 2
vyska cca 130 cm z mini palicek zatim nejde zadna vune.Na tenhle strain sem hodne zvedavej,mohl by to byt energy monster high.popravde moc haze jsem nikdy nekouril a proto se tesim az to bude uzrale,ale to si kurva jeste pekne dlouho pockam.rozmezi kvetu je 70-84 dnu tak uvidime.
Cau
konecne sem se utrhl a je cas prihodit dalsi fotky.jak sem psal minule tak prvni bude critical +.byl to posledni klon co sem mel a byl pridan jen proto aby vzniknul dalsi new druh.opylil sem ho Chemdog x mk ultra 3.
2 foto C99
u tehle rostlinky sem opylil tu nejmensi větvičku pylem z Hash plant haze.myslim ze by z toho mohl vzniknout extremne energeticky high,s prijatelnou delkou kvetu.
3 foto C99
u tehle rostlinky sem opylil tu nejmensi větvičku pylem z Chemdog x mk ultra.Tady bych chtel spojit ovocnou chut a silu po rodicich samce.tak snad budu mit v budoucnu stesti :-)
4 a 5 foto Critical jack-pheno 1 a 2
podle vzhledu vypadaj spis do criticalu.celkove zdrave bez sebemensich znamek hermeni.
Peknej den
1 foto Critical jack -pheno 3
Tahle rostlinka se vytahla o 1 tretinu vic nez pheno 1+2.nicmene ma uplne kamenne palice jineho vzhledu nez pheno 1 a 2.neni jich tam sice tolik ale vypadaj ze je tam namichane rovnomerne critalove pheno a jackaoušovo,mocne se tesim az to ochutnam.
2 foto Dark star
u tehle rostlinky sem opylil tu nejmensi postrani vetvičku pylem Chemdog x mk ultra 5.Touhle kombinaci bych rad u nove vznikleho druhu chtel docilit maximalniho gaučinku.Zatim nemam zkusenosst ani s jednou odrudou ale podle zjisteneho infa verim ze se ten zamer povede.
foto 3 Hash plant haze
Poprve v zivote zkousim hejzicek takze nevim jak by to melo vlastne vypadat.podle vune se mi to vubec nepači a palice jsou podobne nepovedenemu venkaci.priskirice je na nich celkem dost.asi se to teprve rozjizdi.doufam ze se to zmeni k lepsimu a moje prvni zkusenost nebude zklamani.
foto 4 Chemdog x MK Ultra -pheno 1
Od minule se nam pekne nafoukla a orosila.ty 2 stožary by na konci mohli vypadat jako kdyz napichnes 2 banany na klacky.celkove mi stavba dost vyhovuje 2 velke vrsky a spoustu peknych spodku.kvest ji necham nejdele do 70 dne.jen pro jistotu.
foto 5 Chemdog x MK Ultra -pheno 3
u tehle rostlinky sem opylil tu nejmensi větvičku pylem z Chemdog x MK Ultra -pheno 5 Zde sem chtel zkusit zpetnym opylenim ustalit celkove tenhle druh.no sice to je v hodne malem nicmene ja rad zkousim a hledam.stavba u tohohle phena je jeste lepsi nez u predesleho,vetve jsou rovnomerne narostle a zacinaj se pekne obalovat palicema.je to takovej chlupatej indikovej keřiček.kterej ma taky jeste cca 25 dnu pred sebou.
foto 1 Chemdog x MK Ultra -pheno - 4
takhle se mi zdala nejlepsi ze vsech CHem.Ma 4 velke centralni paldy a moc pekny kvety.u rostlinky sem opylil tu nejmensi větvičku pylem z Hash plant haze.tady nebyl ucel zadnej ale jen o prekvapeni co z toho vznikne.
foto 2 Skywalker Kush
Tuhle kytku sem neopyloval.ve 40 dnu má pomerne male palicky ktere teda jsou prorostle tak ze po ususeni to budou kameny jak z piskoviste jen budou o trochu vic vonet.celou dobu me znepokojoval ten list spatne vyvinutej.bal sem se hermeni.nicmene nic se zatim nevyklubalo.
foto 3 Super Silver Sour Diesel Haze pheno-1
Tak rust uz se ustalil a zacala nam pekne nakvetat.a pozvolna zacina i vonet,priste se pokusim to k necemu prirovnat.
foto 4 Super Silver Sour Diesel Haze pheno-2
tohle pheno nema tak roztazene internoidy jako pheno-1 a proto by na konci mohla bejt vic robustni a prorostla.s vuni je to dost podobne jako u 1.kvet u phena-2 me pripada vic do indiky kvetem.celkove se mi hodne zamlouva a zatim se mi zda jako vetsi favoritka nez 1 ale cas jeste maj.