Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to orange:ty vole to sou hrozny plachty ale kdyz neni zbyti da se ubalit i do nich.jinak uprednostnuju cerny OCB nebo cerny Smoking.do nich se mi bali ouplne skvele hlavne na bekra.jsou pevny lepi netrhaj se.
to Mr.Dread
papírky na balení džojntů se nedělaj ze stromů (buničiny) ale z konopí (jak ty píšeš např. Smoking ECO) nebo z rýže (př. Smoking Slim nebo De Luxe)
nebo sem si to ždycky myslel
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
to G.E.M.E.R.:
Smoking de luxe sou rozhodně luxusní
Každopádně když motáš brčka na switche tak je úplně jedno jaxou papíry široký - nasypeš, wolízneš & zbytekk prostě odtrhneš
it's simple...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
No tak já zásadně kupuju OCB slim. Podle mýho určitě nejlepší papírky. Sice je vyrábí nějakej fašoun či kdo, ale výrábí fakt vynikající produky. Černý smokingi taky nějsou špatný ale kam se hrabou na OCB..........každej kdo je vyzkouší pochopí co je to síla OCB
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
woe, taky mam poslední dobou rači OCB než Smouky..
Rollsy rulezz!!
btw. u nás prodávaj eště jiný rollsy, jmenujou se Millenium a jsou eště lepčí než OCBčka, jsou navinutý na širší trubce, která se da perfektně navlíkat na dredy..
sice to v dešti rozmoká, ale co, daj se neustále vyměňovat (samozřejmě pokaždý s originálním vzorem.. )
Ano, hned podle písma se tu pozná, kdo umí balit a sice podle třech písmen OCB...
Na backroll mají tu výhodu, že když balíte třeba při dvou promile a jednoduše to chytíte a prudkým nekoordinovaným pohybem urvete tak drží! Nebo opilci mají štěstí??