Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » 150w hlína 1kolo/150w bubbler 2kolo
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
burk
Stálý Člen

Karma uživatele burk - 86% PěstitelskáKarma uživatele burk - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

kořínky se maj taky snad porad dobře.

Old Post 18-07-2010 v 22:02 PM
burk je offline   Profil uživatele burk   Find more posts by burk   Foto galerie člena burk   Click here to Send burk a Private Message   Add burk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
burk
Stálý Člen

Příspěvek č. 210

čuste
trochu sem se nudil tak sem pro vás načmáral takový obrázek mého bubbleru s malým problémem který se teď snažím vyřešit.pač jak sem tu psal že mi ta nádoba teče tak to bylo nedorozuměníJe to tedy tak to
1..sráží se mi voda z dolní strany víka bubbleru a kůly spěrám stěn se tak dělají louže
2..a pak to teče přes vrch stěny

Old Post 21-07-2010 v 21:34 PM
burk je offline   Profil uživatele burk   Find more posts by burk   Foto galerie člena burk   Click here to Send burk a Private Message   Add burk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaRl0Q
Stálý Člen

Karma uživatele BaRl0Q - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

Ja bi som sa pokusil so nejak spojit natesno abi medzi tim nebol priestor kade bi to mohlo tiect ?

Old Post 21-07-2010 v 22:58 PM
BaRl0Q je offline   Profil uživatele BaRl0Q   Find more posts by BaRl0Q   Foto galerie člena BaRl0Q   Click here to Send BaRl0Q a Private Message   Add BaRl0Q to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
burk
Stálý Člen

Příspěvek č. 212

čau taky mě napadlo to něčí zatížit ale to by mě zas překáželo...malý box a hlavně to víko musím pořád zvedat kuli měření a sledovaní..nádoba je z dost silného plastu tak se prohýbá jen na velkých plochách.takže malá zátěž nerovnosti stěn stejně nespojí

Old Post 22-07-2010 v 12:41 PM
Smíšek
Stálý Člen

Karma uživatele Smíšek - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

Mohlo by stačit na víko zespodu přilepit "něco" (například čáru lepidla z tavné pistole), co by bylo uvnitř nádoby. Snad víš jak to myslím - výsledek by byl takový, že by mělo víko v sobě jakoby drážku (tvořenou z jedné strany jeho stěnou a z druhé strany tím co tam přilepíš), do které by se při zavření zasunula stěna nádoby.

Nasrážená voda se pak zarazí o vnitřní hranu drážky a odkápne zase zpět dolů do nádoby

Old Post 22-07-2010 v 13:48 PM
Smíšek je offline   Profil uživatele Smíšek   Find more posts by Smíšek   Foto galerie člena Smíšek   Click here to Send Smíšek a Private Message   Add Smíšek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Archybald
Stálý Člen

Karma uživatele Archybald - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

Tak tam dej dokola nějakou gumu, na tu se to utěsní a vyrovná. Možná by stačilo rozstříhnou duší, zlomit ji přes tu stěnu a oblepit.

Old Post 22-07-2010 v 13:48 PM
Archybald je offline   Profil uživatele Archybald   Find more posts by Archybald   Foto galerie člena Archybald   Click here to Send Archybald a Private Message   Add Archybald to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
burk
Stálý Člen

Příspěvek č. 215

Smíšek:to mě taky napadlo i tavnou pistol mam taky ale víš jak...bud bych musel udělat važně silný pruhy pač ty strany sou zpevněný a musel bych ti zarovnat výšku stěny proto že na tech zpěrách se to usazuje..a nějako mi to na tom hlavně nedrží z ty pistole...

Archybald:jop to mě ubec nenapadlo a zní to docela dobře,,ale ještě mi řekni čim mam přilepit duši na plastovou nádobu????aby to drželo nejlíp na vždya každý den to víko zvedám...

Jinak všem dík za rady...

Old Post 22-07-2010 v 17:55 PM
Archybald
Stálý Člen

Karma uživatele Archybald - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

Guma na plast jde nejlíp přilepit chemoprenem, ale musíš dodržet postup. To znamená, natřít slabou vrstvou obě strany co k sobě budeš lepit a pak nechat cca 10minut zaschnout a poté teprv k sobě přoložit a zalepit. Jinak obrázek jak to myslím.

Old Post 23-07-2010 v 05:26 AM
Archybald je offline   Profil uživatele Archybald   Find more posts by Archybald   Foto galerie člena Archybald   Click here to Send Archybald a Private Message   Add Archybald to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
burk
Stálý Člen

Příspěvek č. 217

čau
Archybald:jop tak todle určitě vyzkouším,ale doufám že mi to lepidlo nějak neotráví květiny ale Dík

trochu sem si hrál s nákresem svého nového boxu(jak bych si to asi představoval) zatím jen tak to zhruba postupně dodám nákresy dodělaných stěn,ofuků a td..
stěny budou ze stejného materiálu jako bubbler(0.5cm široký plast) používaný na bazény.1,a2, sou nákresy stěn což ste určitě pochopily 3,a4, sou nákresy rohů kterýma budou nahoře a dole zpevňovat box..materiál nejspíš železo.

Old Post 23-07-2010 v 11:57 AM
burk
Stálý Člen

Příspěvek č. 218

Tak trošku o bubbleru..teploty sou stále krásně v normách PH5,8 EC1,8

Old Post 23-07-2010 v 17:47 PM
burk
Stálý Člen

Příspěvek č. 219

lampu držím ani né 10cm od vršků ale sou krasně zelený...vlhkost 60-70%

Old Post 23-07-2010 v 17:56 PM
burk
Stálý Člen

Příspěvek č. 220

a malí nevyřešitelný problém...přepnul sem na květ přesně 14dní po zasazení a teď bych řek že to bylo pozdě,už mi zbývá jen 15cm na zvednutí lampy..to si teď nebudu moc na konec to 4kylo zapojit....pač bych to už neuchladil

Old Post 23-07-2010 v 18:01 PM
burk
Stálý Člen

Příspěvek č. 221

kytičky sou krásně rozvětvený po celém boxu ale kuli těm velkým listů do toho moc nevidím

Old Post 23-07-2010 v 18:05 PM
burk
Stálý Člen

Příspěvek č. 222

jen malí a skoro zbytečný makro..2Mpix....

Old Post 23-07-2010 v 18:09 PM
Banány
Stálý Člen

Karma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

čau burku, cos měl za ofuk? zdaj se mi málo trénovaný, asi jen nějakej "pc fan" co? Jsou celkem vytáhlí, snad nebudeš mít problém s hustostí paliček A možná moc radim, ale prostřihej spodky větví, na tom nic nebude GoodLuck

"Ve dvou se to rychlejš stáhne"
100w hydro - Northen Light & Carnival
150w hydro - Sensi Skunk & S.A.G.E
150w soil - Nebula & Orange Bud
150w soil - Northen Light
150w soil - Nebula
250w soil - Snow fruit, Black jack & Double white
400w soil - Nebula, Northen light, Ed rosenthal super bud, White russian & Sensi skunk.

Old Post 23-07-2010 v 22:00 PM
Banány je offline   Profil uživatele Banány   Find more posts by Banány   Foto galerie člena Banány   Click here to Send Banány a Private Message   Add Banány to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
burk
Stálý Člen

Příspěvek č. 224

čus
Banáne:neradíš moc máš z části pravdu..ofuk mi dělají jen dva pc větráčky 12-12cm dřív byly 4xale když sem dával poprvé květiny do boxu tak se mi povedlo 2velký a jeden malý větrá vypálit a ještě sem nesehnal náhradu).ale když sem se pravě já sám napoprvé zhrozil z toho že se mi to tak táhne,tak sem po delší zkoumání přišel na to že se samy větvičky dost zesilují tak to bude snad ok..no uvidíme...

a jak to má prosím tě prostříhat mě to taky napadlo ale nevím jak tu větev šmiknout:hned u stonku a nebo tak můžu nechat kus větvičky +-1cm.což samo uvadne...????

Old Post 24-07-2010 v 10:33 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás