Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čuste
trochu sem se nudil tak sem pro vás načmáral takový obrázek mého bubbleru s malým problémem který se teď snažím vyřešit.pač jak sem tu psal že mi ta nádoba teče tak to bylo nedorozuměníJe to tedy tak to
1..sráží se mi voda z dolní strany víka bubbleru a kůly spěrám stěn se tak dělají louže
2..a pak to teče přes vrch stěny
čau taky mě napadlo to něčí zatížit ale to by mě zas překáželo...malý box a hlavně to víko musím pořád zvedat kuli měření a sledovaní..nádoba je z dost silného plastu tak se prohýbá jen na velkých plochách.takže malá zátěž nerovnosti stěn stejně nespojí
Mohlo by stačit na víko zespodu přilepit "něco" (například čáru lepidla z tavné pistole), co by bylo uvnitř nádoby. Snad víš jak to myslím - výsledek by byl takový, že by mělo víko v sobě jakoby drážku (tvořenou z jedné strany jeho stěnou a z druhé strany tím co tam přilepíš), do které by se při zavření zasunula stěna nádoby.
Nasrážená voda se pak zarazí o vnitřní hranu drážky a odkápne zase zpět dolů do nádoby
Smíšek:to mě taky napadlo i tavnou pistol mam taky ale víš jak...bud bych musel udělat važně silný pruhy pač ty strany sou zpevněný a musel bych ti zarovnat výšku stěny proto že na tech zpěrách se to usazuje..a nějako mi to na tom hlavně nedrží z ty pistole...
Archybald:jop to mě ubec nenapadlo a zní to docela dobře,,ale ještě mi řekni čim mam přilepit duši na plastovou nádobu????aby to drželo nejlíp na vždya každý den to víko zvedám...
Guma na plast jde nejlíp přilepit chemoprenem, ale musíš dodržet postup. To znamená, natřít slabou vrstvou obě strany co k sobě budeš lepit a pak nechat cca 10minut zaschnout a poté teprv k sobě přoložit a zalepit. Jinak obrázek jak to myslím.
čau
Archybald:jop tak todle určitě vyzkouším,ale doufám že mi to lepidlo nějak neotráví květiny ale Dík
trochu sem si hrál s nákresem svého nového boxu(jak bych si to asi představoval) zatím jen tak to zhruba postupně dodám nákresy dodělaných stěn,ofuků a td..
stěny budou ze stejného materiálu jako bubbler(0.5cm široký plast) používaný na bazény.1,a2, sou nákresy stěn což ste určitě pochopily 3,a4, sou nákresy rohů kterýma budou nahoře a dole zpevňovat box..materiál nejspíš železo.
a malí nevyřešitelný problém...přepnul sem na květ přesně 14dní po zasazení a teď bych řek že to bylo pozdě,už mi zbývá jen 15cm na zvednutí lampy..to si teď nebudu moc na konec to 4kylo zapojit....pač bych to už neuchladil
čau burku, cos měl za ofuk? zdaj se mi málo trénovaný, asi jen nějakej "pc fan" co? Jsou celkem vytáhlí, snad nebudeš mít problém s hustostí paliček A možná moc radim, ale prostřihej spodky větví, na tom nic nebude GoodLuck
čus
Banáne:neradíš moc máš z části pravdu..ofuk mi dělají jen dva pc větráčky 12-12cm dřív byly 4xale když sem dával poprvé květiny do boxu tak se mi povedlo 2velký a jeden malý větrá vypálit a ještě sem nesehnal náhradu).ale když sem se pravě já sám napoprvé zhrozil z toho že se mi to tak táhne,tak sem po delší zkoumání přišel na to že se samy větvičky dost zesilují tak to bude snad ok..no uvidíme...
a jak to má prosím tě prostříhat mě to taky napadlo ale nevím jak tu větev šmiknout:hned u stonku a nebo tak můžu nechat kus větvičky +-1cm.což samo uvadne...????