Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Moc teplo v boxe, Vysoká teplota ve skříni : Problémy SEM
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

citace:
Původní příspěvek od Brunek
Nějáké jiné finančne nenáročné nápady? :/

...klimoška z auta je jistě levnějši než ufo za pár stovek , proč si to nevyzkoušet , dobry jestli chceš neco ne přiliš finančně náročne , hod ty semínka někde do trávy a čekej.....

Old Post 22-04-2012 v 20:23 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Brunek
Nový Člen

Karma uživatele Brunek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

No tak klimoška z auta se ukázala jako luxusní odtah ale spotreba prez trafo 320w a hluk prirovnatelny ke staremu vysavaci takze nedoporucuji nikomu to ani zkouset Zítra dám do boxu větrák z digestoře ten jsem před chvílí testoval spotřeba 80w a odtah dostačující

Old Post 22-04-2012 v 23:07 PM
Brunek je offline   Profil uživatele Brunek   Find more posts by Brunek   Foto galerie člena Brunek   Click here to Send Brunek a Private Message   Add Brunek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Patrix
Nový Člen

Karma uživatele Patrix - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

Zdravim ludia prosim vas o radu mam malicky boxik 60x60x120 v nom 250 w svetlo bolo mi hned jasne ze ked to zapojim tak tam bude moc teplo ale nameral som az 35 stupnov a pri takej teplote mi nic nevylezie.Chcel by som sa opytat skuusenejsich aky vetrak by som mal pouzit na chladenie vybojky a cooltube a ako by som to mal zapojit.Plus mam tam vlhko 20 percent co je moc maaaalo

Old Post 01-05-2012 v 10:30 AM
Patrix je offline   Profil uživatele Patrix   Find more posts by Patrix   Foto galerie člena Patrix   Click here to Send Patrix a Private Message   Add Patrix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 212

citace:
Původní příspěvek od Patrix
Zdravim ludia prosim vas o radu mam malicky boxik 60x60x120 v nom 250 w svetlo bolo mi hned jasne ze ked to zapojim tak tam bude moc teplo ale nameral som az 35 stupnov a pri takej teplote mi nic nevylezie.Chcel by som sa opytat skuusenejsich aky vetrak by som mal pouzit na chladenie vybojky a cooltube a ako by som to mal zapojit.Plus mam tam vlhko 20 percent co je moc maaaalo

Čau.
S tou vlhkostí to asi teď nezachráníš.
Já měl na 250 cooltubu a ventilátor RUCK 125L a v pohodě to uchladilo, chce to svítit v noci teď přes léto.
Jestli to chceš skouknout tak koukni do podpisu (skřín 250w)

Old Post 01-05-2012 v 10:53 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Patrix
Nový Člen

Příspěvek č. 213

Mas to tam pekne.Takze pouziivas iba jeden vetrak na ofuk a jeden na vybojku ???

Old Post 01-05-2012 v 11:08 AM
Patrix je offline   Profil uživatele Patrix   Find more posts by Patrix   Foto galerie člena Patrix   Click here to Send Patrix a Private Message   Add Patrix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 214

citace:
Mas to tam pekne.Takze pouziivas iba jeden vetrak na ofuk a jeden na vybojku ???

Měl jsem, už nemám.
Tak tak, ještě jsem k tomu odtahu napojil regulaci, výborná věc, sice za 2200 ale spokojenost.

Old Post 01-05-2012 v 11:13 AM
Patrix
Nový Člen

Příspěvek č. 215

takze hovoris ze bude stacit ten RUCK 125L a jeden ofuk.To je paraaada.som myslel ze budem muset kupovat este aspon dva vetraky tak som raaaad ze staci jeden na ten prvy pokus pak to zdokonalim neskor A na kolik ma vyjde ten RUCK ?

Old Post 01-05-2012 v 11:19 AM
Host
Host

Příspěvek č. 216

citace:
takze hovoris ze bude stacit ten RUCK 125L a jeden ofuk.To je paraaada.som myslel ze budem muset kupovat este aspon dva vetraky tak som raaaad ze staci jeden na ten prvy pokus pak to zdokonalim neskor A na kolik ma vyjde ten RUCK ?

To už si najdi, growshopů máme v republice dost

Old Post 01-05-2012 v 11:28 AM
Patrix
Nový Člen

Příspěvek č. 217

Ted sem nasel za 2250 kc ale na jednom bazare chlapik ponuukal za 900 tak snad ho nepredal este tak dufam ze coskoro to rozbehnem konecne

Old Post 01-05-2012 v 11:33 AM
Tommy92
Stálý Člen

Karma uživatele Tommy92 - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

zdravim mám dotaz, mám box 1X1 m v něm 600w výbojku a nedaří se mi ted v těhlech ,,teplech" srazit teplotu pod 35 stupnu u vrcholku a to mám lampu asi 50 cm od vrcholku tak že celkem vysoko , odpojil sem i pachový filtr a potrubí dal přímo k lampě odtah mám nákej VK150 495m3/h k tomu dva klipsnáky, ještě mě napadlo koupit nákej cirkulační ventilátor, a tepelný štít k těm dvou klipsnákum ale nevim jestli to má smysl. ale cooltube nechci. nenapadá někoho jak by se to dalo udělat? vubec nevim co budu dělat až bude venku 30 stupnu v lete. díky za názory či rady

Old Post 01-05-2012 v 16:21 PM
Tommy92 je offline   Profil uživatele Tommy92   Find more posts by Tommy92   Foto galerie člena Tommy92   Click here to Send Tommy92 a Private Message   Add Tommy92 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sWei
Stálý Člen

Karma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

kromě cooltube mě napadá už jen silnější ventilátor jinak nevim

Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.

Můj microgrow 40w (hotovo) , Můj 2. microgrow , Outdoor 2012 , Kalfas grow 200w CFL , 3. Micro 72w , Balkon 2014 , Balkon 2016

Homebox 30x30x60cm 55w , Led 164w 60x30x80 , Micro 55w CFL + 70w HPS 2019 (Aktuální)

Old Post 01-05-2012 v 16:28 PM
sWei je offline   Profil uživatele sWei   Find more posts by sWei   Foto galerie člena sWei   Click here to Send sWei a Private Message   Add sWei to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 220

citace:
Původní příspěvek od Tommy92
zdravim mám dotaz, mám box 1X1 m v něm 600w výbojku a nedaří se mi ted v těhlech ,,teplech" srazit teplotu pod 35 stupnu u vrcholku a to mám lampu asi 50 cm od vrcholku tak že celkem vysoko , odpojil sem i pachový filtr a potrubí dal přímo k lampě odtah mám nákej VK150 495m3/h k tomu dva klipsnáky, ještě mě napadlo koupit nákej cirkulační ventilátor, a tepelný štít k těm dvou klipsnákum ale nevim jestli to má smysl. ale cooltube nechci. nenapadá někoho jak by se to dalo udělat? vubec nevim co budu dělat až bude venku 30 stupnu v lete. díky za názory či rady

Sviť v noci, jediný řešení, pokud svítíš na růst tak ideální je (dle mě) od 18 hodin do 12.

Old Post 01-05-2012 v 17:26 PM
Tommy92
Stálý Člen

Příspěvek č. 221

citace:
Původní příspěvek od sWei
kromě cooltube mě napadá už jen silnější ventilátor jinak nevim

jo to mě taky napadlo ale myslim si že to je docela silný na ten box ventilátor vk 150 a nechce se mi riskovat dát 3500 zbytečně za silnější ventilátor kterej by pak třeba ve finále nepomohl

Old Post 01-05-2012 v 17:27 PM
Tommy92 je offline   Profil uživatele Tommy92   Find more posts by Tommy92   Foto galerie člena Tommy92   Click here to Send Tommy92 a Private Message   Add Tommy92 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy92
Stálý Člen

Příspěvek č. 222

citace:
Původní příspěvek od Mirex

Sviť v noci, jediný řešení, pokud svítíš na růst tak ideální je (dle mě) od 18 hodin do 12.

ted už sem ve fázi květu tak že svítim od 21.00 do 09.00 ale i přes tu noc je teplo. v místnosti kde mám box je nonstop otevřený okno a ted jak se oteplilo tak sem nešel pod těch 35 stupnu a to sem zkoušel dávat i lampu třeba na 80 cm od vrcholku a vubec nic to neudělalo :-( opravdu už nevim co s tim mám dělat

Old Post 01-05-2012 v 17:32 PM
Host
Host

Příspěvek č. 223

citace:
Původní příspěvek od Tommy92

ted už sem ve fázi květu tak že svítim od 21.00 do 09.00 ale i přes tu noc je teplo. v místnosti kde mám box je nonstop otevřený okno a ted jak se oteplilo tak sem nešel pod těch 35 stupnu a to sem zkoušel dávat i lampu třeba na 80 cm od vrcholku a vubec nic to neudělalo :-( opravdu už nevim co s tim mám dělat

Tak pořiď hobby stínítko, má to komín a funguje to podobně jako cooltuba, já s tím mám teď taky problémy, ještě že se má za dva dny ochladit.
Ale mám tu CT, v místnosti mám 29 stupňů a u kytek taky 29, svítím 400w MH.

Old Post 01-05-2012 v 17:36 PM
Tommy92
Stálý Člen

Příspěvek č. 224

právě že se mi do toho moc nechce, ne že bych na to neměl finance ale myslim si že ta cooltuba atd, nebude mít ve finále stejný výsledek jak stínidlo který používám (Adjust-a-Wing medium). právě mě napadl dokoupit ten tepelný štít, ale nevim jestli by to pomohlo, ale mělo by podle toho co k tomu píšou. ale jak to tak vypadá tak mi přes léto asi nic jinýho nezbyde než cooltube :-(. jako určitě ta cooltuba je hodně dobrá věc na teplotu ale neosvítí to tak tu plochu si myslim. nebo se pletu?

Old Post 01-05-2012 v 17:48 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás