Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Brunek Nějáké jiné finančne nenáročné nápady? :/
...klimoška z auta je jistě levnějši než ufo za pár stovek , proč si to nevyzkoušet , dobry jestli chceš neco ne přiliš finančně náročne , hod ty semínka někde do trávy a čekej.....
No tak klimoška z auta se ukázala jako luxusní odtah ale spotreba prez trafo 320w a hluk prirovnatelny ke staremu vysavaci takze nedoporucuji nikomu to ani zkouset Zítra dám do boxu větrák z digestoře ten jsem před chvílí testoval spotřeba 80w a odtah dostačující
Zdravim ludia prosim vas o radu mam malicky boxik 60x60x120 v nom 250 w svetlo bolo mi hned jasne ze ked to zapojim tak tam bude moc teplo ale nameral som az 35 stupnov a pri takej teplote mi nic nevylezie.Chcel by som sa opytat skuusenejsich aky vetrak by som mal pouzit na chladenie vybojky a cooltube a ako by som to mal zapojit.Plus mam tam vlhko 20 percent co je moc maaaalo
Původní příspěvek od Patrix Zdravim ludia prosim vas o radu mam malicky boxik 60x60x120 v nom 250 w svetlo bolo mi hned jasne ze ked to zapojim tak tam bude moc teplo ale nameral som az 35 stupnov a pri takej teplote mi nic nevylezie.Chcel by som sa opytat skuusenejsich aky vetrak by som mal pouzit na chladenie vybojky a cooltube a ako by som to mal zapojit.Plus mam tam vlhko 20 percent co je moc maaaalo
Čau.
S tou vlhkostí to asi teď nezachráníš.
Já měl na 250 cooltubu a ventilátor RUCK 125L a v pohodě to uchladilo, chce to svítit v noci teď přes léto.
Jestli to chceš skouknout tak koukni do podpisu (skřín 250w)
takze hovoris ze bude stacit ten RUCK 125L a jeden ofuk.To je paraaada.som myslel ze budem muset kupovat este aspon dva vetraky tak som raaaad ze staci jeden na ten prvy pokus pak to zdokonalim neskor A na kolik ma vyjde ten RUCK ?
Původní příspěvek od Patrix takze hovoris ze bude stacit ten RUCK 125L a jeden ofuk.To je paraaada.som myslel ze budem muset kupovat este aspon dva vetraky tak som raaaad ze staci jeden na ten prvy pokus pak to zdokonalim neskor A na kolik ma vyjde ten RUCK ?
zdravim mám dotaz, mám box 1X1 m v něm 600w výbojku a nedaří se mi ted v těhlech ,,teplech" srazit teplotu pod 35 stupnu u vrcholku a to mám lampu asi 50 cm od vrcholku tak že celkem vysoko , odpojil sem i pachový filtr a potrubí dal přímo k lampě odtah mám nákej VK150 495m3/h k tomu dva klipsnáky, ještě mě napadlo koupit nákej cirkulační ventilátor, a tepelný štít k těm dvou klipsnákum ale nevim jestli to má smysl. ale cooltube nechci. nenapadá někoho jak by se to dalo udělat? vubec nevim co budu dělat až bude venku 30 stupnu v lete. díky za názory či rady
Původní příspěvek od Tommy92 zdravim mám dotaz, mám box 1X1 m v něm 600w výbojku a nedaří se mi ted v těhlech ,,teplech" srazit teplotu pod 35 stupnu u vrcholku a to mám lampu asi 50 cm od vrcholku tak že celkem vysoko , odpojil sem i pachový filtr a potrubí dal přímo k lampě odtah mám nákej VK150 495m3/h k tomu dva klipsnáky, ještě mě napadlo koupit nákej cirkulační ventilátor, a tepelný štít k těm dvou klipsnákum ale nevim jestli to má smysl. ale cooltube nechci. nenapadá někoho jak by se to dalo udělat? vubec nevim co budu dělat až bude venku 30 stupnu v lete. díky za názory či rady
Sviť v noci, jediný řešení, pokud svítíš na růst tak ideální je (dle mě) od 18 hodin do 12.
Původní příspěvek od sWei kromě cooltube mě napadá už jen silnější ventilátor jinak nevim
jo to mě taky napadlo ale myslim si že to je docela silný na ten box ventilátor vk 150 a nechce se mi riskovat dát 3500 zbytečně za silnější ventilátor kterej by pak třeba ve finále nepomohl
Původní příspěvek od Mirex
Sviť v noci, jediný řešení, pokud svítíš na růst tak ideální je (dle mě) od 18 hodin do 12.
ted už sem ve fázi květu tak že svítim od 21.00 do 09.00 ale i přes tu noc je teplo. v místnosti kde mám box je nonstop otevřený okno a ted jak se oteplilo tak sem nešel pod těch 35 stupnu a to sem zkoušel dávat i lampu třeba na 80 cm od vrcholku a vubec nic to neudělalo :-( opravdu už nevim co s tim mám dělat
Původní příspěvek od Tommy92
ted už sem ve fázi květu tak že svítim od 21.00 do 09.00 ale i přes tu noc je teplo. v místnosti kde mám box je nonstop otevřený okno a ted jak se oteplilo tak sem nešel pod těch 35 stupnu a to sem zkoušel dávat i lampu třeba na 80 cm od vrcholku a vubec nic to neudělalo :-( opravdu už nevim co s tim mám dělat
Tak pořiď hobby stínítko, má to komín a funguje to podobně jako cooltuba, já s tím mám teď taky problémy, ještě že se má za dva dny ochladit.
Ale mám tu CT, v místnosti mám 29 stupňů a u kytek taky 29, svítím 400w MH.
právě že se mi do toho moc nechce, ne že bych na to neměl finance ale myslim si že ta cooltuba atd, nebude mít ve finále stejný výsledek jak stínidlo který používám (Adjust-a-Wing medium). právě mě napadl dokoupit ten tepelný štít, ale nevim jestli by to pomohlo, ale mělo by podle toho co k tomu píšou. ale jak to tak vypadá tak mi přes léto asi nic jinýho nezbyde než cooltube :-(. jako určitě ta cooltuba je hodně dobrá věc na teplotu ale neosvítí to tak tu plochu si myslim. nebo se pletu?