Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od papaja díky Exode za reakci k ripenu-měl jsem možnost aplikovat ho na dvě rostlinky v hlíně..do 10 dnů jsem mohl sklízet-je to zajímavá pomůcka a jak je vidět nejen na hyderponii...
sensi skunk x thai haze x skunk 1
northern light x thaihaze x skunk1
Ahoj papajo,
jak dlouho jsi dával zálivku s Ripenem a proléval jsi to čistou vodou ?
PS: Ohledně té výměny se dohodneme PMkem, mám už též něco, tak mě kdyžtak něco uchovej. Mějse a ať to kvete
ripen jsem použil dvakrát během týdne jednou jsem to zalil vodou a sklízel...
semínek je ještě dost...rád s tebou vyměním..
další palička egypt x boogle gum
dnes mi přišel balíček
bohužel skoro všechna semínka jsou dead..je třeba to balit do cd obalů , aby se to nepoškodilo..
toto je odstrašující příklad, jak mohou nesprávně zabalená semínka dopadnout
Prozrad nám kdo to takhle poslal
Já osobně používám na zabalení semena lepenku a špejle.
Mezi špejle naskládám semena a cely to prelepím.
Fugnuje to skvěle a nic to neváží
ahoj Trafo
dobrý návod
osobně používám obaly na cd a šup do bublinkové obálky...
a kdo to poslal?
to je nakonec jedno, ale byl to ortaniel..huh snad ho tímhle udáním nenaštvu-slíbil, že se polepší a pošle další balíček
BzZzum
koukam ze tve white satin se taky moc nechce zrat ale vypada urcite lip nez ta moje kde mam zatim pouze bilý chlupy , fakt model na prd. Doufam ze se jeste rozjede , jinak mas moc pekny kytky . D.
ahoj doomere
mám 4 white satin-jedna kytka z nich je výjimečná svoji ovocnou vůní a obsypanými paličkami ostatní 3 kvetou tak 3-4 týden-ještě měsíc mají čas...podle ohlasů tady na g. je to dámský kuřivo...prostě slabší model..
ahoj tongo
egypt x boogle gum je kříženec, který má minimálně 4 phenotypy...
jeden z nich je i ruderální pheno-do egypta...začíná kvést první a budu je kosit poslední...
nízké teploty a bez slunce jistě týden...
nedalo se ani fotit , jak bylo pod mrakem a lilo...
ALE JSOU TAM! zatim nikdo ani paličku neodnesl
ani na místě s bédou, ani na místě s breinwolfem
k tomu počasí je vhodná i tahle rozmazaná ilustrační fotka 14 měsíční květina
egypt x boogle gum fialový a to u téhle odrůdy není zvykem
sklízet se začne tak za 14 dní... a počítám, že skončím až v listopadu..největší zklamání sezony je durban poison od nirvany z 10 semínek..jediná samice a ta začíná kvést teď
další pýlení
jack herer x hasberry, boogle gum x hasberry , jarda x hasberry
sadhu x sadhu, jahoda x sadhu, sensi skunk x sadhu, ws x erdbeer, ws x hasberry