Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tu sed a ticho stoj.
Som vypaleny ako svetlo v chladnicke.
Citim sa ako ked vojde ruzovy slon do modreho obchodu a kupi si oranzovu omacku.
Mraky se tahnou, tahnou se mraky...ty me uz nebavis, tak tahni taky...
Ja sem uplne v p*ci...ale no, p*ca neni sklad...
ja: dobry model, jak si na tom?
kamos: blap.
ja: jo jo, tiez to tak citim.
Jednou jsme jeli se třídou na výlet a na jednom malym nádražíčku, kde jsme přestupovali, a čekali na vlak, jela celou dobu baba do takovýho toho nádražního rozhlasu, jakej si všichni umíte představit. Už baba sama o sobě, která snad bez nadechnutí jela dvacet minut, byla vtipná, ale... Po chvíli začala hlásit "pozor na druhé koleji, pozor na druhé koleji", pak se ozvalo zlověstný zatroubení vlaku, mladá slečna uskočila zpátky na perón a baba pokračovala "No dyť jsem řikala, pozor na druhé koleji!" Celá třída výbuch, záchvat až do cíle cesty
My předstíráme, že pracujeme, oni předstírají, že nás za to platí...
Noo..newím jestli vám to třeba přijde vtipný.., ale mně to v tu chvíli, kdy to trošku leze do hlavy úplně nejvíc
,,Chceš smrt anebo bongooo?" ,,Smrt!" ,,Umřeš krutou smrtí bongoo!"
(přišla esemeska)..,,No ty voe, počkej, teď hulim!!"
,,Hele strč ty tašky do igelitky a padej!" (myšleno knížky)
,,Ušetřim ti facku!" (uštědřim)
,,Si přídu jak v Itálii..Takový horko!" (bylo asi 14°C)
,,Hele, mě štve, já s nim chodim, on mi napíše a já du, hele on si myslí, že mi to nevadí, ale mě to prostě vadí a stejně to nikdo neví, proč to víte vy? Nikdo a nic mi nevadí, takže vadí a neřešte to!"
,,Vyhráli smeeee!" (potom co kámoš dotelefonoval)
,,Piko, héééro, tripy-py, pojedeme na ryby, hej holky, usmažíte kapra?"
,,Je tam někdo? Proč se vyklání z auta?" "nikdo se nevyklání!" ,,dyť vypadne!"
,,Já sem dneska hulit nechtěla, já zase ZAPOMNĚLA!!"
A těch hlášek je moc, jsou vtipnější, ale tyhle si fakticky pamatuju...No, tak snad aspon něco vám přijde trošku vtipný Ale ty vaše jsou úplně jetý
Hehe, my jsme byli jednou o prázkách na zábavě, už skončila,tak že pudem dom pěšky, stojíme před kulturákem tak nejak cucim a zahlidnu kámoše(úplně v prdeli-zhulenej, vožralej) jak tam do někoho žduchá a řve na něho ty zasrané pražáku a furt mu nadává...tak přijdu blíž a von to je jeho brácha, tak jsem se ho zeptal proč valí do svýho bráchy a von: Tady do toho zasranýho pražáka?-chvilka odmlky-Ty vole Ivane sory, ja jsem te normalne nepoznal, proc jste mi to vy kur*vy nerekli, ze je to muj bracha?!
Tu ted posloucham Radium a Renegade Returns a přemejšlim nad dalšíma těma nesmrtelnýma hláškama Sami víte, že jich je vždycky úplně moc..akorát si na nějakou v tom střízlivým stavu vzpomenout, docela tvrdý Kluci vždycky začnou hlásit, že to neni normální..
,,Slečno V..., vy ste vyhulila zase půlku špeka!!"
,,Nesnášim pozéry! Ty co řvou že hulí a neví co to je venek! Znaj jenom slovo skunk a ani neví jak držet buřta v ruce! Jo, bleee, kundy!!"
,,Vodpal podpal dopal špeka!"
,,Uvař kapra!"
,,Tak sme vařili řízky, no potom přišlo smažení a když se řízek dosmažil, všichni sme byli na mrdkyyyy!"
,,Hele tvuj táta je právník, ne?"
,,Ty máš malý velký oči!"
,,Dojdeš pro papery?" "Jako domu? "Jo!" "Ses posral? Potkat matku v tomhle stavu? To je jako podpálit před ní gramovýho špeka! Sebevražda!"
,,Slyšíte ty vlaky? A letadla? Kurwa tady je trpaslíkůůů..."
při hodině ANJ: Kincl, přeložte mi prosím větu "Tom has gone on school trip."! Kid: "mnó.. tom šel do školy na tripu..."
"vyjmenuje mi prosim uhly pohledu."
"no .. hm.. no tak to kdyz se jakoze divam treba tady na Verču z vrchu, vidim pudorys, kdyz zboku, tak bokorys, no.. a kdyz ze spodu tak klitoris.."
*profesoka prisla do tridy*
"mamo! cegani! cigani mi ukradli auto!"
*odchazi*
"di doprdele, nebo ti zlomim zapesti ty debile!"
"já beru ty kola a hevér"
ja si moc hlasek nepamatuju, je jich moc, vdycky je nejaka