Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec all growers,
jednoznačne koupím erdbeer sativa...učarovala mě jak svin.
dale durban poison a power plant.
byl by tu někdo kdo by se mnou vzal erbeer sativu na půl?nebo ve 3 lidech?
Já pojedu Jack Herer,Papayu a Durban Poison,ty se mi osvědčili chutí,kvalitou i výnosem,dále mě už po 3 roky obklopuje odrůda Hawaii x Skunk#1 od Nirvany,a tak mám zas co sázet,modely už měnit moc nechci,spíš se postupem času dostávám k lepší genetice než dříve kdy jsem jel nonamy
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
Pro příští rok pojedu Super Skunk,Northen Light a chtěl bych sehnat VooDoo
... co se týče Northen Light tak mohu vřele doporučit .... Chuť a účinky nářez Jinak Super Skunk a VooDoo pojedu poprvý,tak se zvědavej
Největší životní moudrou tkví v tom včas rozeznat,na koho se vysrat a předkým se posrat
už ted vim, že na 100%
Jack Herrer
Papaya
Hawaian
godbud x dreamwaver
Speed Queen
Nebula
Sheherazade
NLx
Belladonna
Belladonna x Jack Herrer
Chronic
K2
Aurora Indica
Master Kush
Holads Hope
ale nevim jesti všechno vysadim, je toho na mě už náko moc
ještě přibudou určitě nějaký řezánci a možná i semínka.....
(dodatečně což přidáno)
Snažím se o originály Chronica a Black Dominy!!! to hlavně...
+mám kvalitní semena z letošní sklizně
+jsem vyměnil a mám nějaký: Purple Power, Orange Bud, HawajNoName
+to vyhraný Sadhu od Mandaly... (kterýho možná půlku vyměním za White Satin)
takže já to vidím, že pojedu částečně semínka, co mi zbyli z loňska
kachní mor - noname skunk, velmi hrubý, požrali slimáci
oranč bát - 2nd gen orange budu - požrali slimáci
ice - 2nd gen - vypěstováno, velmi hrubé, tak to zkusím eště jednou
2nd gen nejaké značkové fialy - meno bohužel nevim, letos 1st gen - no commentálně šílená
doufám, že to vyklíčí, přece enom sou to, až na tu fialu, rok staré semena
jinak s kamošema ještě proberem, co objednáme z banky
Zdravím,
jak vidím, tak thread od člena DDT ovlivnil docela dosti satbu na rok 2007. A u mě to nebude jinak. S kámošem jsme objednali od BLUEHEMPU vzory Hi'Noon, E-rocket a NLB ( původně sme chtěli Silver Dream, ale ten buhužel nebyl na skladě ). Určitě zkusím i nějáké ty řízky,ale jaké ještě nevím ( snad Himalaya Gold, ... ).
takže je rozhonuto: objednávat budu (pokud to vyjde) z bluehempu Hi'NooN - trippy a speedy high a brzo dozrává - ideální pro křížení - jak sem psal dřív, pojedu převážně no nejmy, tak ať mám na rok aspoň záruku kvalitní zadarmiko sadby
zdareec.. ja kupuju tento rok genetiku :-)
objednal sem si kc33 x masterkush -NIRVANA
Pure Power Plant -NIRVANA
SAFARI MIX- MANDALA
a jeste budu s kamosem neco menit...
PESTOVAL TADY NEKDO NECO Z TECHTO MODELU??
Já jel Power Plant loni i předloni a vždy dozrál bez problémů.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář