Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Dr.Shadow
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Shadow - 69% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Shadow - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Úzký listy ve vrcholový růžici jsou dány trochu výživou, trochu světlem, ale hlavně se to odvíjí od varietky kytky, tzn. od její genetiky.

Ta druhý fotka je jasná, docela brutální napadení sviluškama!
V takovým případě bych takto poničený listy rovnou trhal a pálil, aby se ty malý mrchy tolik nemnožily, na zbytek rostliny bych aplikoval buď Omite, nebo pokud chceš aby to bylo bio, tak Spruzit. Chce to aplikovat několikrát do týdne (nesmí na ně pak pršet), důkladně postříkat veškerou zelenou plochu listů, i zespodu! Takže doporučuju mít tlakovej postřikovač, jde to s ním hladce.

Poslední fotka ... něco to sežralo, svilušky to ovšem nebyly. Některý housenky a podobná verbež tohle dělá. Aplikace Omitu bo Spruzitu by je měla taktéž odradit (vytvářej na povrchu listů povlak), případně použij nějaký klasický postřik proti savýma žravým škůdcům, typicky Fast.

Jinak krásné rostlinky, tak ať to roste!..;-)

...and devil says "Burn 'em alive...all of them!

Old Post 14-07-2007 v 07:49 AM
Dr.Shadow je offline   Profil uživatele Dr.Shadow   Find more posts by Dr.Shadow   Foto galerie člena Dr.Shadow   Click here to Send Dr.Shadow a Private Message   Add Dr.Shadow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kulo4
Stálý Člen

Karma uživatele kulo4 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

Dik a este co ma zarazilo, ze stonky su nejake dute, ako keby vyschnute listy sa tazko odstranuju, lebo ta stonka nie je taka stavnata ako som zvyknuty...po ine roky som stonku listu vedel prerezat nechtom a este z nej
vytekala miazga, teraz ked ju stlacim, tak sa iba kruti, jak suche steblo...
Asi si necham urobit analyzu pody, ked nieco take vypatram a potom bude jasne ci su to skodcovia alebo poda...

No tak nakoniec to je vysoke ph a riadne!!!
V labaku mi povedali, ze to ma 7.5 a optimum
je 5.8, ze? Takze planujem to posypat raselinou, ale neviem kolko
jej tam dat...Da sa to nejak kvantifikovat trebars na 1 m2?
Dufam, ze sa to este spravi...
Dik

Naposledy upravil Hlava 20-09-2010 v 23:24 PM

Old Post 14-07-2007 v 10:42 AM
kulo4 je offline   Profil uživatele kulo4   Find more posts by kulo4   Foto galerie člena kulo4   Click here to Send kulo4 a Private Message   Add kulo4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
L0TRIK
Stálý Člen

Karma uživatele L0TRIK - 88% PěstitelskáKarma uživatele L0TRIK - 88% Pěstitelská

Potrebuji vasi pomoct Příspěvek č. 211

Cus lidi potrebuju H E L P
Na dvou kytkach se me objevily odlisne choroby, udelal jsem takovou prvni pomoc - umyti cele kytky ve sprse + proplach kvetinacu
(Myslel jsem ze je prehnojeno nebo to zpusobil Omite proti sviluskam - matka ho naredila a treba dala blbou koncentraci)
=>nepomohlo to ...

Na kytce c.1 se me objevily na listech nasledujici fleky ....
foto 1-2

Na kytce c.2 se konecky listu krouti smerem dolu + cela kytka je povadla + od konecku listu se tvori takovej tmave zelenej povlak a neustale postupuje dal ....
foto 3-5
Update:mozna to muze byt nedostatek fosforu viz zde :
http://grower.cz/forum/showthread....5282#post365282
-zalil sem hnojivem OBM s velkou davkou fosforu zatim zadna zmena cca 3 hodiny po zaliti (ps nemuze to byt prelite ?, asi ne ze)

Pls co nejdriv mi pomozte hlavne s tou druhou kytkou to je uplne tim napadena

Zkousel sem hledat ale proste uz me nic nenapada, ten proplach a umyti nepomohlo fakt nefim co dal

Diky moc

Řekněte dealerům D0ST !!!
Vytlačte dealery ze "svého" města !!!
Spolu to možná dokážeme !!!
Vše o ph půdy !!!
L0TR!Kuv CRAZY NOname OUTdoor 2005 Zhuleno !!!

L0TR!Kuv S0L!D Windoor 2007 Sklizeno !!!

Naposledy upravil L0TRIK 22-07-2007 v 09:07 AM

Old Post 22-07-2007 v 08:49 AM
L0TRIK je offline   Profil uživatele L0TRIK   Find more posts by L0TRIK   Foto galerie člena L0TRIK   Click here to Send L0TRIK a Private Message   Add L0TRIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MF23
Stálý Člen

Karma uživatele MF23 - 16% Pěstitelská

Obecné Je to Rhyssa persuasoria? Příspěvek č. 212

Nejsem si jistá, a taky moc nevím co s tím..máchat kytku v mydlinách, to nevím..
Zatim sem otrhala všechny napadený listy, na stonkách sem nic nenasla.

Biokill nepomaha

Díky za všechny rady.

Neighbourhood23 Rulezz!
http://www.baneshee2.wz.cz/gamesy/vcmp/logomf.jpg

Old Post 22-07-2007 v 11:15 AM
MF23 je offline   Profil uživatele MF23   Find more posts by MF23   Foto galerie člena MF23   Click here to Send MF23 a Private Message   Add MF23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
L0TRIK
Stálý Člen

Karma uživatele L0TRIK - 88% PěstitelskáKarma uživatele L0TRIK - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

Fakt rychle potrebuju pomoct s tou druhou kytkou lidi, umira docela rychle !!!!
PLsssssssssss

Řekněte dealerům D0ST !!!
Vytlačte dealery ze "svého" města !!!
Spolu to možná dokážeme !!!
Vše o ph půdy !!!
L0TR!Kuv CRAZY NOname OUTdoor 2005 Zhuleno !!!

L0TR!Kuv S0L!D Windoor 2007 Sklizeno !!!

Old Post 23-07-2007 v 08:13 AM
L0TRIK je offline   Profil uživatele L0TRIK   Find more posts by L0TRIK   Foto galerie člena L0TRIK   Click here to Send L0TRIK a Private Message   Add L0TRIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MEDICINEMAN
Stálý Člen

Karma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

nemas to prelity??

no show

Old Post 23-07-2007 v 08:43 AM
MEDICINEMAN je offline   Profil uživatele MEDICINEMAN   Find more posts by MEDICINEMAN   Foto galerie člena MEDICINEMAN   Click here to Send MEDICINEMAN a Private Message   Add MEDICINEMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

Ad. poslední 3 fotky,taky myslím,že je to přelity.....ty první 2 fotky,spíš nedostatek dusíku,než fosforu.

...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...

Terrace flowers by Haňule

Old Post 23-07-2007 v 08:54 AM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PARANOIK
Stálý Člen

Karma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

hej,presne to iste mam aj ja.bude to urcite plesen,lebo uz som vsetko mozne vyskusal a stale nic,tiez to mam v kybliku a zmenu k lepsiemu nebam
prosim vas ak sa vam nieco osvedcilo a pomohlo napiste

Old Post 23-07-2007 v 20:26 PM
PARANOIK je offline   Profil uživatele PARANOIK   Find more posts by PARANOIK   Foto galerie člena PARANOIK   Click here to Send PARANOIK a Private Message   Add PARANOIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kokura
Stálý Člen

Karma uživatele Kokura - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kokura - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kokura - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kokura - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

Tohle jsem kdysi měl taky a určo to bylo v důsledku kombinace přelití, přehnojení + třásněnky.......

Old Post 25-07-2007 v 13:40 PM
Kokura je offline   Profil uživatele Kokura   Find more posts by Kokura   Foto galerie člena Kokura   Click here to Send Kokura a Private Message   Add Kokura to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dztd
Stálý Člen

Karma uživatele dztd - 0% Pěstitelská

podle listů problém :( Příspěvek č. 218

Co byste rekli ze jim chybi? mam 4 kyti a je to jen na jedne z nich...nehnojim, vsechny maji stejne podminky. ja bych to videl ze je to proste jen tim parakem. Objednal jsem Plargon:phytamin a budu doufat ze je to od te dehydratace ochrani. Jinak je to venku, nejaky noname, ale ma uz tak 2,5m a a strasne moc palic tak mi na tom trochu zalezi.

Old Post 26-07-2007 v 09:54 AM
dztd je offline   Profil uživatele dztd   Find more posts by dztd   Foto galerie člena dztd   Click here to Send dztd a Private Message   Add dztd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walkingdark
Nový Člen

Karma uživatele Walkingdark - 0% Pěstitelská

Celaflor Příspěvek č. 219

Kde sezenu ten Celaflor Roxiol?

citace:
Původní příspěvek od Hlava
...třásnenky , by to meli bejt , podivej se do hledani ale asi je to ono , doporucuji od Celafloru Roxiol , cau Hlava

Old Post 27-07-2007 v 12:53 PM
Walkingdark je offline   Profil uživatele Walkingdark   Find more posts by Walkingdark   Foto galerie člena Walkingdark   Click here to Send Walkingdark a Private Message   Add Walkingdark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

to by me taky zajimalo
jinak sem mel problemy taky s temato krysickama a pripravek zvany Vermitec my pomohl hned na prvni aplikaci,proste to po oschnuti vse najednou zmizelo

EDIT: Měli to v hydroponicu v cimburkový , Hlava

400W Freestyle Bush-MAZAR

Naposledy upravil Hlava 20-09-2010 v 23:27 PM

Old Post 27-07-2007 v 13:12 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Cestičky v listech.. bekyně? Příspěvek č. 221

Zdravim..
Dneska sem se byl podívat na kytky a našel sem u poloviny v listech takový cestičky. Koukal sem do threadu překlad mynamestichova... jestli to tam nebude a mám podezření na bekyně.. Taky sem tam našel malý housenky tak sem ty svině všechny rozmáčknul ..
Koukněte na fotky a skuste mi poradit. Díky, díky.. Rhino

edit: Koukněte na http://grower.cz/forum/showthread....0944#post380944 viz. foto 2 a 3

Naposledy upravil Rhino 03-08-2007 v 07:24 AM

Old Post 02-08-2007 v 21:33 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dztd
Stálý Člen

Příspěvek č. 222

tak nevim, pohnojil jsem, ale ph jsem nemeril. Jedine co nechapu je to, ze tam mam jeste dalsi 3 kytky, na kterych ty listy nezloutnou pri stejnych podminkach Co byste s tema listma delali? otrhat je z tama?

Old Post 03-08-2007 v 18:14 PM
dztd je offline   Profil uživatele dztd   Find more posts by dztd   Foto galerie člena dztd   Click here to Send dztd a Private Message   Add dztd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

to vypada jako prelity...

DEN/NOC

Old Post 04-08-2007 v 11:04 AM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dztd
Stálý Člen

Příspěvek č. 224

chm... no zalivam skoro kazdy den, tak 4-5l na kytku.. ale jsou docela kotel velike a zalevam jen kdyz je povrch pod nema vyprahly. ale kdyz na ne pari cely den slunko, tak je to na druhy den suche... Listy zloutnou po preliti???

Old Post 04-08-2007 v 18:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás