Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Yess všechny tři mi začaly tento týden nakvítat bohužel nevím model (trochu se mi pomíchaly) akorát jsem objevil plísen na nastřiženým stonku u jedný ve skleníku tak to musim postříkat :p
Původní příspěvek od zevrajsom 3 rastlinky čo idem out zatial ziaden naznak ani preflowers,, mohlo by sa stat ze nebudu kvitnut vobec?? už sa vam niečo take stalo?
stalo se mi to jednou, original white satin od mandaly vubec nezacal kvest
čus, mám 4 kytí holands hope a zatím nekvetou je to normální? sázel sem je 7. dubna výška asi tak 1 m možná víc taky mi příde že dost žloutnou i když maj každodenní přísun dusíku z BB fish mix + BB grow, občas zálivka slepičincem, zajímalo by mě jaký na to máte názor dík Všem.
Původní příspěvek od gotty m čus, mám 4 kytí holands hope a zatím nekvetou je to normální? sázel sem je 7. dubna výška asi tak 1 m možná víc taky mi příde že dost žloutnou i když maj každodenní přísun dusíku z BB fish mix + BB grow, občas zálivka slepičincem, zajímalo by mě jaký na to máte názor dík Všem.
mam taky jednu HH a taky nekvete-každopádně to chce ted omezit dusík-nejlepší vůbec, nevim, zda to může být i počasím...každopádne u ní udává zralost seeed banka přelom září/říjen-takže by už kua mohly nasadit-no....uvidíme
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
doomer,, no ja nemam žiadne značkové semiačka ale boli z indooru,, možno to bola nejaka značkova genetika (kedysi )... možno začnu kvitnut neskor...
pre všetkych: ludia mam otazku,, čisto hypoteticky,, ak začnu kvitnut kytky napr v 9 mesiaci,, stihnu dokvitnut?? možno mám aj nejaku značkovu indoor genetiku,, a čital som tu že indoorove von začinaju kvitnut neskor... diky
Zdarec,nebudu vypisovat odrudy,protoze jsou to hybridy,ale kvete mi asi 7 druhu.ostatni zatim v rustu.jinak ta vcerejsi prutrz mi polamala 3 metrovy kytky a ostatni taky pekne pocuchala.je to docela sranda,protoze se dohaduju s kumpanem,jestli polamany vetve nechat a uvazat,nebo ostrihat.je to Growerskej bazant a nechce se vzdat ani listecku :-).muj letosni grow,az na par krasek,ktery sklizim postupne na balkone a nikdo mi do toho nekeca je fraska.
Ahoj, mam ve skleniku ACIDA a venku SPOETNIKA a ALLKUSHE, ani jedna z kytek zatim nekvete, jen se ukazujou na "odbocenich" 2 preflowers... tak snad se to nastartuje ( Tak za 15 dni by to bylo ok, musel sem ostrihat hodne velkych vetvi, tak aby male se promenily ve velke a byly velke palice) videl bych to na 14 dni rustu jeste a pak uz musi startit, jinak nevim. Nemate taky nekdo tyhle modely venku, jak se chovaji vam?