Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kvetou Vam kytky?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 209

Yess všechny tři mi začaly tento týden nakvítat bohužel nevím model (trochu se mi pomíchaly) akorát jsem objevil plísen na nastřiženým stonku u jedný ve skleníku tak to musim postříkat :p

Old Post 01-08-2011 v 20:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 210

Jenom dotázek - nevíte kdy zhruba venku začíná Shiva shanti II ?
jde o přibližné datum -díky

pokud někdo jel Critical venku taky budu rád za přibližný datum kdy asi začne nakvítat.

Old Post 01-08-2011 v 20:12 PM
SMART
Stálý Člen

Karma uživatele SMART - 81% PěstitelskáKarma uživatele SMART - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

Mě už chvíli kvete Frisian dew a WW x)

Old Post 12-08-2011 v 00:13 AM
SMART je offline   Profil uživatele SMART   Find more posts by SMART   Foto galerie člena SMART   Click here to Send SMART a Private Message   Add SMART to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gramy
Stálý Člen

Karma uživatele Gramy - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

Ahoj, mate nekdo venku White Russian? pokud ano, jak jste na tom s květem, u mě zatím nic :-D

Old Post 12-08-2011 v 14:13 PM
Gramy je offline   Profil uživatele Gramy   Find more posts by Gramy   Foto galerie člena Gramy   Click here to Send Gramy a Private Message   Add Gramy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guarana
Stálý Člen

Karma uživatele guarana - 82% PěstitelskáKarma uživatele guarana - 82% PěstitelskáKarma uživatele guarana - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

citace:
Původní příspěvek od Gramy
Ahoj, mate nekdo venku White Russian? pokud ano, jak jste na tom s květem, u mě zatím nic :-D

...mame Kalashnikova,t.j. obdoba white russian od Green House a su tam zahnednute preflowers

Old Post 12-08-2011 v 17:39 PM
guarana je offline   Profil uživatele guarana   Find more posts by guarana   Foto galerie člena guarana   Click here to Send guarana a Private Message   Add guarana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
w33d
Stálý Člen

Karma uživatele w33d - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

no mne už durban poison tiež kvitne

SORRY BUT DNB AND HIGH IS MY LIFE
http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=961790
Out 2011 Durban poison First !
Adrenaline SVK Grow

Old Post 12-08-2011 v 21:11 PM
w33d je offline   Profil uživatele w33d   Find more posts by w33d   Foto galerie člena w33d   Click here to Send w33d a Private Message   Add w33d to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zevrajsom
Nový Člen

Karma uživatele zevrajsom - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

3 rastlinky čo idem out zatial ziaden naznak ani preflowers,, mohlo by sa stat ze nebudu kvitnut vobec?? už sa vam niečo take stalo?

Old Post 14-08-2011 v 00:24 AM
zevrajsom je offline   Profil uživatele zevrajsom   Find more posts by zevrajsom   Foto galerie člena zevrajsom   Click here to Send zevrajsom a Private Message   Add zevrajsom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DooMer
vesnický pěstitel

Karma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

citace:
Původní příspěvek od zevrajsom
3 rastlinky čo idem out zatial ziaden naznak ani preflowers,, mohlo by sa stat ze nebudu kvitnut vobec?? už sa vam niečo take stalo?

stalo se mi to jednou, original white satin od mandaly vubec nezacal kvest

Low ammo pack 2011 by DooM

DooMeruv outdoor 2010

Doomerova malá zahrádka|2007,2008,2009|

young forever with a foot in the grave

Old Post 14-08-2011 v 07:06 AM
DooMer je offline   Profil uživatele DooMer   Find more posts by DooMer   Foto galerie člena DooMer   Click here to Send DooMer a Private Message   Add DooMer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gotty m
Nový Člen

Karma uživatele gotty m - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

čus, mám 4 kytí holands hope a zatím nekvetou je to normální? sázel sem je 7. dubna výška asi tak 1 m možná víc taky mi příde že dost žloutnou i když maj každodenní přísun dusíku z BB fish mix + BB grow, občas zálivka slepičincem, zajímalo by mě jaký na to máte názor dík Všem.

Old Post 14-08-2011 v 08:20 AM
gotty m je offline   Profil uživatele gotty m   Find more posts by gotty m   Foto galerie člena gotty m     Add gotty m to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

citace:
Původní příspěvek od gotty m
čus, mám 4 kytí holands hope a zatím nekvetou je to normální? sázel sem je 7. dubna výška asi tak 1 m možná víc taky mi příde že dost žloutnou i když maj každodenní přísun dusíku z BB fish mix + BB grow, občas zálivka slepičincem, zajímalo by mě jaký na to máte názor dík Všem.

mam taky jednu HH a taky nekvete-každopádně to chce ted omezit dusík-nejlepší vůbec, nevim, zda to může být i počasím...každopádne u ní udává zralost seeed banka přelom září/říjen-takže by už kua mohly nasadit-no....uvidíme

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Old Post 14-08-2011 v 09:19 AM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zevrajsom
Nový Člen

Karma uživatele zevrajsom - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

doomer,, no ja nemam žiadne značkové semiačka ale boli z indooru,, možno to bola nejaka značkova genetika (kedysi )... možno začnu kvitnut neskor...

pre všetkych: ludia mam otazku,, čisto hypoteticky,, ak začnu kvitnut kytky napr v 9 mesiaci,, stihnu dokvitnut?? možno mám aj nejaku značkovu indoor genetiku,, a čital som tu že indoorove von začinaju kvitnut neskor... diky

Old Post 14-08-2011 v 12:54 PM
zevrajsom je offline   Profil uživatele zevrajsom   Find more posts by zevrajsom   Foto galerie člena zevrajsom   Click here to Send zevrajsom a Private Message   Add zevrajsom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
imre
Nový Člen

Karma uživatele imre - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

ahoj, mam venku 3 K passion1,blueberry a blue window všechny maji kolem 3 metru a ani naznak květu

Old Post 15-08-2011 v 16:24 PM
imre je offline   Profil uživatele imre   Find more posts by imre   Foto galerie člena imre   Click here to Send imre a Private Message   Add imre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 221

Zdarec,nebudu vypisovat odrudy,protoze jsou to hybridy,ale kvete mi asi 7 druhu.ostatni zatim v rustu.jinak ta vcerejsi prutrz mi polamala 3 metrovy kytky a ostatni taky pekne pocuchala.je to docela sranda,protoze se dohaduju s kumpanem,jestli polamany vetve nechat a uvazat,nebo ostrihat.je to Growerskej bazant a nechce se vzdat ani listecku :-).muj letosni grow,az na par krasek,ktery sklizim postupne na balkone a nikdo mi do toho nekeca je fraska.

Old Post 16-08-2011 v 17:43 PM
Legy
Stálý Člen

Karma uživatele Legy - 100% PěstitelskáKarma uživatele Legy - 100% PěstitelskáKarma uživatele Legy - 100% PěstitelskáKarma uživatele Legy - 100% PěstitelskáKarma uživatele Legy - 100% PěstitelskáKarma uživatele Legy - 100% PěstitelskáKarma uživatele Legy - 100% PěstitelskáKarma uživatele Legy - 100% PěstitelskáKarma uživatele Legy - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

Ahoj, mam ve skleniku ACIDA a venku SPOETNIKA a ALLKUSHE, ani jedna z kytek zatim nekvete, jen se ukazujou na "odbocenich" 2 preflowers... tak snad se to nastartuje ( Tak za 15 dni by to bylo ok, musel sem ostrihat hodne velkych vetvi, tak aby male se promenily ve velke a byly velke palice) videl bych to na 14 dni rustu jeste a pak uz musi startit, jinak nevim. Nemate taky nekdo tyhle modely venku, jak se chovaji vam?

Old Post 16-08-2011 v 23:20 PM
Legy je offline   Profil uživatele Legy   Find more posts by Legy   Foto galerie člena Legy   Click here to Send Legy a Private Message   Add Legy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
emk
Stálý Člen

Karma uživatele emk - 80% PěstitelskáKarma uživatele emk - 80% PěstitelskáKarma uživatele emk - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

Dutch Passion - Durban Poison 16.8.2011

Old Post 17-08-2011 v 00:08 AM
emk je offline   Profil uživatele emk   Find more posts by emk   Foto galerie člena emk   Click here to Send emk a Private Message   Add emk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
emk
Stálý Člen

Karma uživatele emk - 80% PěstitelskáKarma uživatele emk - 80% PěstitelskáKarma uživatele emk - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 224

Kamaratovy sa kurevskou nahodou podarila taka vec, ze zlomil palicu a v kmeni rastliny po nej ostala cca 0.5 - 1cm diera. Dostane sa z toho ?

Old Post 17-08-2011 v 00:11 AM
emk je offline   Profil uživatele emk   Find more posts by emk   Foto galerie člena emk   Click here to Send emk a Private Message   Add emk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás