Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kvasimodo no hnojim konskymi srackami rozmiesanymi vo vode ... ale nie vela ... to je dobre na rast rastliniek ... ale potom rastlinky co uz pustaju susky tak tie zase polievam rozmiesanymi holubimi srackami vo vode ... a potom cistou vodou s vapnom do ktorej obcas pridavam nejaky ten npk alebo nejake zaujimave hnojivko napriklad aj krystalon ale ten len ked su rastlinky este malicke a fakt len trosku ... a obcas polievam len s cistou vodou ... ako casto hnojim ti povedat neviem nepocitam to nejak proste par dni hnojim napriklad 3-4 dni po sebe a tak 3 dni po sebe polievam len cistou vodou zmiesanou s vapnom aby som zvisil ph .... napriklad
Snad neurazím...tohle sou moje kytky co mám za oknem, snažím se je mít co nejvíc z venkovní strany okna. První kytku už začínám zatmívat, protože už začla kvést a nemá cenu ji zbytečně přepínat zas na růst za tři týdny, ještě by z ní pak byl nějaký hybrid, tak uvidíme - snad z ní pár géček bude. Druhou plánuju tak po třech týdnech taky přepnout. Co vy na ně?
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Pekny...akorat by me zajimalo jak takhle "velky" kytky zatmivas...
Nevim jestli je to normalni ale asi pred 10 dnama sem zastipoval a a dneska mi rasi kraaasny vetvicky,problem je v tom ze nektery listy jsou takovy zkrouceny a jakoby deformovany,nutno rict ze jsou jeste hodne mlady..tak 1-2cm velky...Jeste se mi to nestalo tak me to zajima.
canadien ... najlepsia je taka ta odstata cierna hlina v blizkosti konskeho hnojiska ... tu mozes rovno premiesat s hlinou do ktorej to chces sadit a ani to nesmrdi ... a preco sa tie listky krutia tak to ti neviem povedat ... zatial som na to neprisiel ale mam pocit ze mi to robia rastlinky len v tedy ked su malo na vzduchu odkedy ich davam kazdy den na balkon aspon na 3 hodinky tak sa to neobjavilo ale ci je to ta prava pricina tak to neviem ... ale mam taky pocit ze ked na to pecie slnko za oknom tak ma rastlinka menej vlhkosti a tak nejako reaguje ... nezdaju sa ti tie listky take akoby trocha suchsie? alebo mozno to ma na svedomi nejaka haved ... no neviem ...
horrigen ... myslim ze to nieje az tak skoro ... u izbovych rastliniek je to tak akurat ... akurat pozeram ze si tu rastlinku nezastrihol ze? ... inac zalezi samozrejme aj od druhu rastlinky ... niektore pustia blizny skor ine neskor ... a takysto asi aj od hnojiva ... ja mam rad ked mi rastlinky za oknom ukazu pohlavie cim skor aby som sa im mohol potom dostatocne venovat a moje rastlinky ked pustia prvu bliznu su castokrat ovela mensie ... jedine co sa s tym da urobit je tie blizny odtrhnut, rastlinku zastrihnut a presadit do vecsieho kvetinaca a pridavat hnojivo na rast ... napriklad zihlava alebo konske ... a tak je sanca ze rastlinka este porastie a na susky sa bude sustredit neskor ...
Původní příspěvek od kvasimodo canadien ... najlepsia je taka ta odstata cierna hlina v blizkosti konskeho hnojiska ... tu mozes rovno premiesat s hlinou do ktorej to chces sadit a ani to nesmrdi ... a preco sa tie listky krutia tak to ti neviem povedat ... zatial som na to neprisiel ale mam pocit ze mi to robia rastlinky len v tedy ked su malo na vzduchu odkedy ich davam kazdy den na balkon aspon na 3 hodinky tak sa to neobjavilo ale ci je to ta prava pricina tak to neviem ... ale mam taky pocit ze ked na to pecie slnko za oknom tak ma rastlinka menej vlhkosti a tak nejako reaguje ... nezdaju sa ti tie listky take akoby trocha suchsie? alebo mozno to ma na svedomi nejaka haved ... no neviem ...
Na balkon nemuzu...bohuzel ten windoor mam z nutnosti..to vis,bdeli sousede,hajzlove...
pohodicka ... niektore rastlinky sa ani nemusia zastrihovat ... co som mal jacka herera tak ten to nepotreboval vobec ... narastla stonka a na nej jedna velka sicha ... heh a hulenie to bolo poprdeli ....