Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
noo tak ja najrades davam vodne bongo cez kybel alebo klasicky dve flase, ale zas ako krajna alternativa mi pride brko, to fakt velmi rad nemam aj ked je to asi iba sila zvyku
kdyz sem byval maly Lupus tak sem hulil ze skla
pomalu sem rostl a sklo zacal nahrazovat bong (takze vetsi sklo pro vetsiho kluka )
no a tedka kdyz uz su vetsi Lupus tak hulim bud z brk nebo z bonga, sklo mam doma mozna jedno a to sem pouzival na "pechovani" protoze ma jeden konec zataveny dokulata
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
U mě od jisté doby, kdy byla hodně velká nuda a já se kámoše zeptal jestli má doma kýbl a on nechápavě odpověděl, že ano. Vede právě on ... ale jinak crackovka taky rullez :-)
1.skla
2.bonga
3.brčínka (ale bez tabáku, poslední dobou, už mi to vůbec nechutná míchané, a ještě jak tu sou někteří schopní dat tabak s ganjou 1:1, bléééé)
hh, tak to ja si zas vyrobil takovou plastovou fajku. Vzal sem tuzku oddelal sem z ni to cvakaci na konci tak aby mi vznikla jen ta dutinka (lepsi je kdyz je pruhledna) na ten konec misto toho sem dal alobal jako kotlik, ten se musi dobre vytvarovat ale zas aby se neprotrh, zalepil sem to izolackou tak aby sem nemel izolacku tam kde to bude horet a vznikla krasna jednoducha fajka ktera vypada ze 75% jako tuzka a je zcela prenosna a neni krechka jako sklenenka. Je to vyborny na zhuli nekde na hajzlech treba ve skole. Nazhulenou