Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Za prve - skrin ti bude pekne smrdet - kor gdyz tam udelas nakou peknou smesku. Az to pag pozenes ven... sladke sny.
Za druhe - bejt na tvym miste, tag bych se na kurince a podobny hnojiva vykaslal a souponul bych tam klasicky hnojivo, ktery sezenes fakt vsude a za rozumny prachy.
Ale jestli to stejne zkusis, tag napis jag se vede.
1) hnojil sem si kytky na balkone slepicima ho***ma (maj prej strasne moc fosforu), rozmichal s vodou a zalil - a taky pekne spalil (bylo to poznat na listech)
2) smrad,smrad a zase smrad - fakt bych to uz neudelal je to puch jeste tejden potom
No voni ty granulovany jsou na pytel ze se tak dlouho rozpadaj. Ja sem s nima hnojil 1 kytku stranou (tak jsem zkousel co a jim nejlip sedne) a uplne sem to nadrtil a rozpustil v H2O. Myslim si ze se to lip nasaklo a zas neproteklo.
Voni veskery pevny hnojiva a ty zivocisny zvlast se dlouho rozpadaj a myslim si ze kapalny sou na tohle mnohem lepsi. Ale zase voparne protoze s nima snadno prehnojis (igdyz vlastne s tema zivocisnejma taky protoze dafkovani nikdy neurcis presne a navic nevis co ta slepice poslednich par dnu zrala .... chehchehche) Mej se Hulit!
dam ti dobru radu skus to s fosforovymi tycinkami. je to velmi dobre rastlina ti len tak vystreli do neba. Ak by mal zaujem tak to skus zohnat od niekoho kto je činný ako poľnohospodár. Ak nemaš také kontakty tak mi pšli správu uvidím čo sa dá robiť.
nevim kde v Praze,ale biohumus se dá koupit na dobírku u firmy Karel Pecl,A.Dvořáka 713,Studénka 2,tel.0655-71200 nevim novej. taky tam prodávaj jima vivinutý organický hnojivo Vermifluid.je hodně levný.garantujou u něj,mam takovej dojem 50% nebo taknějak zvýšení produkce u zeleniny a obsahuje i prej nějaký protichorobám látky,používá se i na postřik. zkoušel sem ho,ale v kombinaci ještě s jinejma, tak nemůžu přesně potvrdit jeho ůčinost,ale nějak kytkám neškodilo,spíš naopak.
tak nevim,sem přihlášenej,kliknu na rychle odpovědět a unregistered . jo a ta firma posílá taky na dobírku,stačí tam zavolat a člověk nemusí nikam chodit,jezdit a schánět a přijde mu všechno pěkně kam chce. myslim ten Vermifluid by mohl bejt dobrej jako hodně levná varianta všech používanejch hnojiv nebo jako doplněk na indoor i outdoor. bude to asi koncentrovanej rozpuštěnej vemikompost s nějakejma přísadama.
V nejake knize jsem cetl, ze jde hnojit rostliny kavou a tak jsem se do toho pustil. Do 2l lahve jsem dal 4 lzice kavy a tak nejak se me zda po tch 4 dnech, ze kytky rostou rychleji.... CO SI O TOM MYSLITE VY ?
...klepou se me zuby, jestli se tady na to nekdo jiz neptal