Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Celller: jo řešení to je, jenže ten muj řetěz je prostě už v prdeli, protože některý články už jsou asi zatuhlý, jelikož když otáčíš zadním kolem, tak je jednu chvíli napnujtej víc a druhou míň, jak jsou ty články v řiti (upozoňuju, že řetěz mažu pravidelně, ale už byl asi dojebanej, když sem mášu koupil)
prostě řešení je nová řetězovka... musim jí nějak včlenit do rozpočtu
takže Bahna 2006 - siesta u strojů - muj M151A2 je úplně vpravo - lebka na blinkru kamarádovo vozu patřila jednomu nejmenovanému exemplárně potrestanému mladistvému nelegálnímu členu groweru
já sem na motorky už od mala.. mám krosku Hondu 125ccm.. je to takový dost předělávaný,ale je to hustý.. vyfotim to a hodim sem ňáký fota.. jinak kámoš si koupil skvělej bajk,musim sem dát fotky,jede to skvěle,je to BMWčko GS 1200 a sorráč za kvalitu,fotil sem to mobilem
já sem na motorky už od mala.. mám krosku Hondu 125ccm.. je to takový dost předělávaný,ale je to hustý.. vyfotim to a hodim sem ňáký fota.. jinak kámoš si koupil skvělej bajk,musim sem dát fotky,jede to skvěle,je to BMWčko GS 1200 a sorráč za kvalitu,fotil sem to mobilem
jo dikes za pochvaly na horneta, uz je v podstate po sezone prodanej a na pristi sezonu sem premejslel o fazerovi nahatym nebo opet o hornetovi (oboje novy), ale jelikoz ten fazer je sice peknej, ale jenom 600, tak vyhral hornet 900 )
jinak ja jsem ze strednich cech a urco bych nekam vyrazil, okolo prahy neni problem, i dal klido na projizdku, jezdite nekdo k dubi?? od melnika jsou tam krasny zatacky
Tak mám problém.Držka v poho,nic mi nejni,řidítko se zastavilo sic skoro v hlavě,ale jen skoro
Měl jsem kliku z prdele.No ale teď musim řešit co s helmou.Nechce se mi tech patnáct klacků odložit do vytrýny,tak to asi zkusíme zalaminovat.Uvidim...Nápady vítám
doporučuju zvětšit
p.s.:asi sem se po druhý narodil....
No chlape, to nevim nevim... zalaminovat to můžeš, ale každopádně máš u ty helmy poškozeny deformační zony a to tak, že hodně. Pokud bys spadl znova, tak si myslim,že se ti ta helma rozletí a to bys asi nechtěl. Na pojišťovnu to asi nepude, vid? ;-)
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta