Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pane bubik vase zahradka je nadherna, vzbuzuje mou zavist
teda predevsim to misto, musis mit bud zatracene velkou zahradu nebo hodne nevedomy sousedy coz? blahopreju...
tahle technika podle mě funguje téměř na 100%......ale vyžaduje to pár testů,mě se ze začátku podařilo zastřihnout ,aby se rozdvojili,tak 4 z 7 záštipků.....ale když víš kdy to máš šmiknout,tak je standartní rozvětvění v jednom místě tak asi o počtu 3 větviček...........pokoušel sem se to zkusit na vršku šišky a vono se to vlasně nezaštíplo jen to obalily chloupky(škoda že nemám foto).......ale já si myslím že zástřihy jsou mářez,možná že by bezzástřihu byl pěknej nážez sledovat jak kytka roste(mám řízek a je to bomba),ale když dojdeš ke keříku kterej má tak metr dvacet,a ma šířku tak 2 metrym,ale větve mám podepřený,asi by to nezvládly.....vydapaá to pěkně,řídím se radama tady z groweru tak pište
zdar tak sem taky zastrihnul pomoci technikou FIM no snad to bude dobre popis: vzal sem ten nejmensi chuchvalec tech malinkejch listku a zhruba veprostred to ustrich. jeto dobre? no az vyjedou naky vetvicky dam vedet a popisu
Mno mě ten rozvíjející se vrcholek vožraly slimáci. 14 dní se ta kytka nehnula ani o píď, pak se to nějak rozšmodrchalo a bylo z toho pět větví. Děkuji všem slimákům(ale jenom za tuhle kyti!!!)
ja som fim strihol asi 2 - 3 tyzdnovu rastlinku na 3 alebo 4 púoschodi asi pred mesiacom, pestoval som za oknom - malo svetla..... vysli mi dve vetvicky, a v momente sa z toho rozbalil samec a hned rozkvitol...
Mne se podarily 3 vetvicky. Ale jelikoz sem byl naplech a rezal to tupym nozem tak povazuju i to za uspech........... nekamenujte me, uz sem si poridil ziletku...