Kirovecz
Stálý Člen
|
Teď budu ďelat lis, obšlehnu ten profi lis za 10k, zeleznu kostru mi udela kamos, panenka 5t za 500,-, a elektrika (termostat a naky topeni) asi 400... takze se urcite vyplati udelat homemade lis. Poreferuju az to splacam.
Ten muj vakuovaci system najdes v googlu jako Vacsy. Je to ale celkem shit. Kdybys to prohnal velkou vyvevou jako to delaj na utube, nemusis s tim pak delat takovy obstrukce jako jsem popisoval vejs a vytahnes vsechen plyn, hned. Znamy delaj chlazeni tak maj profi vyvevy, tak premejslim ze si ji koupim taky, jenze to je tak 5k. Hodis sem odkaz na tu co jsi nasel na tom ali? Jinak nejvetsi problem u homemade bho systemu je pro me prave cena vyvevy. A taky ten hrnec pak pouzitelnej na vakuovani, ten mi nenapada jak vyresit jinak nez koupit na alliexpresu. Protoze pridelavat ventily na nakou poklicku, nejlip pruhlednou a jeste aby to drzelo podtlak, je nad ramec toho, co dokazu homemade. Bho extraktor chci udelat tak ze vezmu trubku, udelam ji v pulce rozebiratelnou, rozsroubovatelnou, jednu stranu zaslepim a z druhy udelam uzaviratelnej napousteci/vypousteci ventil. Abych to tam moh na chvili zavrit. Jinak s vyvevou neni imho problem udelat closed loop, aspon castecne a vetsinu plynu odsat zpatky do bomby.
Hodis sem fotku jak jsi udelal ten lis?
A jestli mas naky napady na vychytavky ohledne tematu, urcite to sem pis )) treba se muzeme inspirovat
Naposledy upravil Kirovecz 03-02-2019 v 11:56 AM
|