Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hej-rup: Jsem koupil mladé k narozkám :-) hezká, ne?
Oujé Tak tenhle je fakt síla !Poprvé když jsem z toho hulil tak to bylo po celou asi 100km cestu autem.Na začátku se to nabilo ( tak 1,5g) a doma před barákem vyklepalo...Pak se ale rozbila tak přišla alternativa..
Je složená ze skleněné trubky od vodováhy a 3/4 " kohoutku..Byla dělaná dost narychlo tak proto ten nedizajn..
Taky občas používám různé skleněné utility jako tu ve tvaru "U"..Na jeden konec stačí navléct bužírku a do ní sklo.Chce to ale dát pozor aby se materiály(sklo) přímo dotýkaly ať se minimalizuje riziko vzniku humusu při ohřívání plastu..
Dovolte abych se pochlubil svojím new doma, vlastnorucne vyrobeným ,,shot-BONGEM ,, princip je jednoduchy uprostřed těla je vantilatorek který nasava vzduch, ze slukovky a vy jen tahate z trubicky ochlazený dýmec... celkem vklidu dase přidelat i maly pach filtr víz. zahulíme uvidíme jinak to--> cele je na usb do pc okamzite připraveno pouzít.
Tak sem se mušel ještě jednou přidat takže naši mněli výročí a mně koupili (jelikož mně už prokoukli ) zapalovač je celej dělanej do takovejch lebek a na omat se zdá že je to kamenný když se odklopí první "hlava" (nic proti tobě ) začne ten zapalovač kvílet a tý první lebce zanou červeně blikat oči a když se škrtne tak to nádherně zeleňe svítí to je na fotkách 1-3 a na psledních fotkách je špešl myslivecká faja kdy ten obličej má jako svojí fajfku která slouží jako kotel jenomže tu sem někam zašantročil takže to vám neukážu