Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja jsem driv docel dost chlastal. Pivka, vino, tvrdej...proste vsechno....ale od ty doby co jsem zacal hulit (cca. 5 let) tak postupne prestavam....tvrdej si dam akorat treba na nejaky rodinny oslave 1-2 panaky (s tatou jsem jeste speka nedal), nebo treba s pritelkyni (ta taky nehuli), jinak spis piju uz jen pivko a nebo vino. A snazim se kdyz piju tak nehulit....i kdyz nekdy to stejne skombinuju, jako treba pred 14 dnima...kdy jsem asi po 5ti plznich dal speka a pak jsem lezel asi pul hodky v bezvedomi v koupelne )...jeste ze mlada uz spala )...no ono to asi taky bude letosni urodou...byla to teda teprv ochutnavka, ale proti lonsku to je tak o 75% lepci )
Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor.
Podstata všeho je v ničem.
Čas neplyne lineárně.
Jednou sem pil brkovou slivu a vezte ze po jednom panaku to slo poznat jinac kdyz su total nakaleny a na to zahulim(nedej boze nejaky skero) tak mam totani vypadky a nevim o sobe proste shit haluze.NEDOPORUCUJU!
To takhle brzo po ranku dam si prda ze skanku!!! A rozjed si kazdy novy den.
nejlepší je si dat par pivek,pak speka a uz si frčíte na jiny vlně!!
kdyz kalim vecer a zleju se a dam si cpek tak mi rano absolutne nic neni.je to divny ale je to tak!
Původní příspěvek od kegi Tak zkuste dát brčko nějakýho hustýho modelu třeba Nebulu a na to dejte dvojitýho absinta s redbulem. Půl hodiny na to budete vysmátý a fakt to nejde zastavit, nelze se přestat smát.
Ty jo..ale na tohle bacha!!! Například lidi se slabší pumpou by to mohli špatně rozcházet!! Každopádně to musí být kopanec jak sviňa!!
Já dež kalim tak i hulim a to jedině dohromady, to je pak správná rychta. Nejdřív pár pivek fotbálek a pohodka, pak brčál a začne smršť panáku. A když cejtum že mě chlast dostává dám hned brko a opačně skvěle se to doplňuje, ale muší bejt rovnováha, pak sem v luxusní náladě a mám hafo enerdži pařit. za to dež enem hulim tak sem sice v poho, ale línej cokoliv dělat, takže jen tak někde i videa a když jen kalim, tak sem jak prase a chci se prát. Jo a než du spát hodně piju vodu a hned usnu a ráno sem fakt jak rybka.
No teď mám v prdeli játra a jen vzpomínám
nacházim se ve věku, kdy mě vážně baví kalit. užívam si to. a k tomu ještě zbožňuju hulení. už ta rostlinka je krásná a výsledek... no a tak si jakýkoliv pití víceméně nedokážu představit bez třeba maličky žilky. prostě to k sobě patří(dle mě). jak v malym tak ve velkym množství
muhaha
Tak pres tyden si uzivam brckovou pohodicku - sem tam zajdem na 1-4 beerka.
Ale o vikendu to je proste do komatu :-P . . . . .
U me nesmi nastat situace: kalit kalit kalit a nakonec zahulit bambarko - to vetsinou konci savli - stalo se mi to tak 5x v zivote - ted uz si davam pozor - teda spis hulim prubezne s chlastanim to se pak stav snaze odhadne. JEnze dyz je clovek nalitej cejti se ze by sezral pulitr a k tomu vyhulil pulkila huleni (tak uz to byva na chlastu) - ale realita je jinde - par prasku a du dokolen. Je fakt ze toho taky dost vypijem :-P . . . Zakladni je taky alkac moc nemichat - proste jet pivka+ vybrat naky pandulaky kery nestridat - jet jen pivka+ rum treba
PS: DIvny pocity kdyz sem sel nahulenej do hospy sem mival kdyz me jeste nebylo 18 . . to sem se citil tak nejak taky divne a radeji sem se hospam vyhybal . . Ted je to naopak
každej pátek se s kámošema nehorázně zlijem a pak zhulíme....jednou se mi takhle stalo že sme s kámošem zašli asi v 5 hodin odpoledne do hospy zdálo se mu to brzo ale já měl hroznou žízen tak sme tam chlastaly tak do 9 večer přišly kámoši že maj nějaký palení tak sme dali v peti lidech asi 3 špeky......kámoš pak ani nešel zaplatit lístek jak byl na sračky.. (chlastaly sme na jeden lístek)byl to fakt nehoráznej brutus....
Tak todle je hodně subjektivní, já dám radši teda 15 piv bez hulení, než 8 piv + hulení...to pak mám kolotoč..piva rizdejchám, s hulením mám kolotoč........