Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Alkohol vs. THC - tráva + alkohol
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14 15 »
Autor
Téma 
C00l_D@e
Stálý Člen

Karma uživatele C00l_D@e - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 193

Ja jsem driv docel dost chlastal. Pivka, vino, tvrdej...proste vsechno....ale od ty doby co jsem zacal hulit (cca. 5 let) tak postupne prestavam....tvrdej si dam akorat treba na nejaky rodinny oslave 1-2 panaky (s tatou jsem jeste speka nedal), nebo treba s pritelkyni (ta taky nehuli), jinak spis piju uz jen pivko a nebo vino. A snazim se kdyz piju tak nehulit....i kdyz nekdy to stejne skombinuju, jako treba pred 14 dnima...kdy jsem asi po 5ti plznich dal speka a pak jsem lezel asi pul hodky v bezvedomi v koupelne )...jeste ze mlada uz spala )...no ono to asi taky bude letosni urodou...byla to teda teprv ochutnavka, ale proti lonsku to je tak o 75% lepci )

Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor.
Podstata všeho je v ničem.
Čas neplyne lineárně.

Old Post 31-10-2005 v 21:12 PM
C00l_D@e je offline   Profil uživatele C00l_D@e   Find more posts by C00l_D@e   Foto galerie člena C00l_D@e   Click here to Send C00l_D@e a Private Message   Add C00l_D@e to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Z.I.P.
Nový Člen

Karma uživatele Z.I.P. - 0% Pěstitelská

Re: Ganja odlezena v slivovici Příspěvek č. 194

No nakopávka je to brutální!! jednou sem dal tequilu s nalozenejme palicema,dal sem panaka a cca 4h sem byl totalne na srot(asi 1 cpeka)!!

Old Post 01-11-2005 v 11:00 AM
Z.I.P. je offline   Profil uživatele Z.I.P.   Find more posts by Z.I.P.   Foto galerie člena Z.I.P.   Click here to Send Z.I.P. a Private Message   Add Z.I.P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dame mrda?
Stálý Člen

Karma uživatele dame mrda? - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 195

Jednou sem pil brkovou slivu a vezte ze po jednom panaku to slo poznat jinac kdyz su total nakaleny a na to zahulim(nedej boze nejaky skero) tak mam totani vypadky a nevim o sobe proste shit haluze.NEDOPORUCUJU!

To takhle brzo po ranku dam si prda ze skanku!!! A rozjed si kazdy novy den.

By me:
Koreny prorostly kvetinac:
http://grower.cz/forum/showthread.p...&threadid=19037

150W Halogen:
http://grower.cz/forum/showthread.p...28&highlight=15

New Case:
http://grower.cz/forum/showthread.p...&threadid=17786

Old Post 01-11-2005 v 11:38 AM
dame mrda? je offline   Profil uživatele dame mrda?   Find more posts by dame mrda?   Foto galerie člena dame mrda?   Click here to Send dame mrda? a Private Message   Add dame mrda? to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moucha
Nový Člen

Karma uživatele Moucha - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 196

podle mě je nejlepší si první rozmyslet jestli hulit nebo chlastat a obojí dohromady urcite nemichat, ¨nebo vás to totálně rozbije

Old Post 01-11-2005 v 12:26 PM
Moucha je offline   Profil uživatele Moucha   Find more posts by Moucha   Foto galerie člena Moucha   Click here to Send Moucha a Private Message   Add Moucha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Z.I.P.
Nový Člen

Zdraví Příspěvek č. 197

nejlepší je si dat par pivek,pak speka a uz si frčíte na jiny vlně!!
kdyz kalim vecer a zleju se a dam si cpek tak mi rano absolutne nic neni.je to divny ale je to tak!

Old Post 01-11-2005 v 13:31 PM
Z.I.P. je offline   Profil uživatele Z.I.P.   Find more posts by Z.I.P.   Foto galerie člena Z.I.P.   Click here to Send Z.I.P. a Private Message   Add Z.I.P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 198

Z.I.P. taky mam ten pocit, že rána bejvaj mnohem příjemnější, než jen po chlastu.
Ví někdo, proč to ta je? Nebo je to individuální pocit.

Old Post 01-11-2005 v 16:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Odc^
Nový Člen

Karma uživatele Odc^ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 199

citace:
Původní příspěvek od kegi
Tak zkuste dát brčko nějakýho hustýho modelu třeba Nebulu a na to dejte dvojitýho absinta s redbulem. Půl hodiny na to budete vysmátý a fakt to nejde zastavit, nelze se přestat smát.

Ty jo..ale na tohle bacha!!! Například lidi se slabší pumpou by to mohli špatně rozcházet!! Každopádně to musí být kopanec jak sviňa!!

Ou

Old Post 05-11-2005 v 14:22 PM
Odc^ je offline   Profil uživatele Odc^   Find more posts by Odc^   Foto galerie člena Odc^   Click here to Send Odc^ a Private Message   Add Odc^ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
henrimgd
Nový Člen

Karma uživatele henrimgd - 0% Pěstitelská

Pohodička Mazec Příspěvek č. 200

Já dež kalim tak i hulim a to jedině dohromady, to je pak správná rychta. Nejdřív pár pivek fotbálek a pohodka, pak brčál a začne smršť panáku. A když cejtum že mě chlast dostává dám hned brko a opačně skvěle se to doplňuje, ale muší bejt rovnováha, pak sem v luxusní náladě a mám hafo enerdži pařit. za to dež enem hulim tak sem sice v poho, ale línej cokoliv dělat, takže jen tak někde i videa a když jen kalim, tak sem jak prase a chci se prát. Jo a než du spát hodně piju vodu a hned usnu a ráno sem fakt jak rybka.
No teď mám v prdeli játra a jen vzpomínám

Old Post 06-11-2005 v 12:07 PM
henrimgd je offline   Profil uživatele henrimgd   Find more posts by henrimgd   Foto galerie člena henrimgd   Click here to Send henrimgd a Private Message   Add henrimgd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 201

nacházim se ve věku, kdy mě vážně baví kalit. užívam si to. a k tomu ještě zbožňuju hulení. už ta rostlinka je krásná a výsledek... no a tak si jakýkoliv pití víceméně nedokážu představit bez třeba maličky žilky. prostě to k sobě patří(dle mě). jak v malym tak ve velkym množství

my first time

Old Post 06-11-2005 v 16:22 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Z.I.P.
Nový Člen

Příspěvek č. 202

s tim absintem to neni spatny to nekdy zkusim.to musi bejt fakt hukot.

Old Post 08-11-2005 v 13:33 PM
buba.sparxxx
Stálý Člen

Karma uživatele buba.sparxxx - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 203

lidi co pařili a hulili umřeli,a lidi co nepařili a nehulili tak taky .....

Old Post 08-11-2005 v 14:13 PM
buba.sparxxx je offline   Profil uživatele buba.sparxxx   Find more posts by buba.sparxxx   Foto galerie člena buba.sparxxx   Click here to Send buba.sparxxx a Private Message   Add buba.sparxxx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frutexx
Stálý Člen

Karma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 204

muhaha
Tak pres tyden si uzivam brckovou pohodicku - sem tam zajdem na 1-4 beerka.
Ale o vikendu to je proste do komatu :-P . . . . .
U me nesmi nastat situace: kalit kalit kalit a nakonec zahulit bambarko - to vetsinou konci savli - stalo se mi to tak 5x v zivote - ted uz si davam pozor - teda spis hulim prubezne s chlastanim to se pak stav snaze odhadne. JEnze dyz je clovek nalitej cejti se ze by sezral pulitr a k tomu vyhulil pulkila huleni (tak uz to byva na chlastu) - ale realita je jinde - par prasku a du dokolen. Je fakt ze toho taky dost vypijem :-P . . . Zakladni je taky alkac moc nemichat - proste jet pivka+ vybrat naky pandulaky kery nestridat - jet jen pivka+ rum treba
PS: DIvny pocity kdyz sem sel nahulenej do hospy sem mival kdyz me jeste nebylo 18 . . to sem se citil tak nejak taky divne a radeji sem se hospam vyhybal . . Ted je to naopak

Old Post 08-11-2005 v 16:30 PM
Frutexx je offline   Profil uživatele Frutexx   Find more posts by Frutexx   Foto galerie člena Frutexx   Click here to Send Frutexx a Private Message   Add Frutexx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Harvest...
Stálý Člen

Karma uživatele Harvest... - 96% PěstitelskáKarma uživatele Harvest... - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 205

každej pátek se s kámošema nehorázně zlijem a pak zhulíme....jednou se mi takhle stalo že sme s kámošem zašli asi v 5 hodin odpoledne do hospy zdálo se mu to brzo ale já měl hroznou žízen tak sme tam chlastaly tak do 9 večer přišly kámoši že maj nějaký palení tak sme dali v peti lidech asi 3 špeky......kámoš pak ani nešel zaplatit lístek jak byl na sračky.. (chlastaly sme na jeden lístek)byl to fakt nehoráznej brutus....

Hárvyho OUT 06

Hárvyho OUT 05

HÁRVYHO MATKÁRNA

trpím závislostí na šlechtění konopí.

Old Post 08-11-2005 v 16:40 PM
Harvest... je offline   Profil uživatele Harvest...   Find more posts by Harvest...   Foto galerie člena Harvest...   Click here to Send Harvest... a Private Message   Add Harvest... to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Harvest...! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papuanec
Nový Člen

Karma uživatele Papuanec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 206

Tak todle je hodně subjektivní, já dám radši teda 15 piv bez hulení, než 8 piv + hulení...to pak mám kolotoč..piva rizdejchám, s hulením mám kolotoč........

Old Post 20-11-2005 v 01:04 AM
Papuanec je offline   Profil uživatele Papuanec   Find more posts by Papuanec   Foto galerie člena Papuanec   Click here to Send Papuanec a Private Message   Add Papuanec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Z.I.P.
Nový Člen

Příspěvek č. 207

No tak nebulu sem nemel ale jak sem si dal absintha s energitakem tak sem byl docela na kasi.dik za tip

Old Post 20-11-2005 v 16:02 PM
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 208

Ja si dam tak tri ctyry pivka ani se nevozeru pak dam speka a zlo. Pak uz se do hospody radsi nevracim a du se nekam jeste vic zhulit.

Old Post 24-11-2005 v 21:23 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:08 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14 15 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás