Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ani Nehovor môj rozpočet na tieto predčasné Vianoce som prekročil vyše dvojnásobne a to ešte nemám bluelab, vyberal som si tie veci jak decko v dráčiku, alebo aj ako psychopat (neskutočné, kam je až človek schopný zájsť , ale nebola iná možnosť, semtam ma ešte prepadne paranoja a pocit viny, ale už menej )
Áno, sú tam dva topspiny, plánujem 5 rohozi a 24 kociek ( aby boli všetky kapilary vyuzite) inak je to odskúšané a prekvapivo to asi aj funguje tak ako by malo, čo ma teší
Akurát sa bude čakať na matky a potom na klony asi dosť dlho... už majú zriadený nový flek pod 125 cfl.
Otázka: netuší náhodou niekto, prečo tieto kamene proste nefungujú (sú tam take dva)? Ani jeden nefunguje akoby boli zapchaté...
Serem na tie fotky už
Keď nemáš čo húliť, niesi to ty.
You'll see how tough i am... after i defeat the Golden thief bug...
Gauss: veď ma to pekne sere chodím sa tam pozerať vždy keď je na to čas. A to už radšej asi zbhnem do hanfu, to už je jedno keď s tým treba ísť cez hranice... pekne to máš, ako z obrázku
Ajtaktak: to dobre že spomínaš. Koľko rastlín sa tam hodí? Koľko rohozi treba? 4-5? Dajú sa nejako zapchať tie kapilary z topspinu, keď ich nechcem používať? Alebo proste dať do niektorých kociek dvojmo?
Podla mna max 4ri, zalezi aj od toho ako ich chces velke.
Idieal su podla mna 3.
Ja davam 4ri lebo chcem co najviac rastlin v priestore nech co najskor prepinam.
Cim viac rohozi ttym lepsie, rozdelich ich a bude viac priestoru pre korene.
Inak ked uz to tu riesime, aka by bola fajn nahrada za rohoze ?
Ked sa v nich doku..y ph tak sa to dost tazko a casovo narocno upravuje. Dlhsie rozmyslam nad nahradou, som rozmyslal nad keramzitom plus rw kocky, ale na to su podla mna tie vane duma moc nizke.
Ako sa v nich môže dokurviť pH, keď máš namiešany roztok v nádrži, ktorý pravidelne prelieva tie rohoze? Tie kocky sa pufruju už na tých rohožiach? Že nechám cez kocky a rohoze pretekať upravenú vodu?
Keď tam mám dva topspiny, čo je 24 kapilar, tak mi vychádza 24 rastlín na 5 rohozi, to by mohlo byt okej?
Ak napraces 5 rastlin na 4ri rohoze tak to sprav. Ale za mna je to moc nahusto.
Ved si vyskusaj ak mas kupenu rohoz polozit na nu 5 kociek. Sam uvidis.
A uvidis ze ak nastavis automaticku zalievku a zmeras vytok po 5tich dnoch dajme tomu a nameras ph 7.0. Aky budes prekvapeny ze sa to ph zvykne dokurvit
Za mna ma tendencou ph stupat az do faze kvetu. Vtedy sa to zvykne ustalit.
Původní příspěvek od JetiX Gauss: veď ma to pekne sere chodím sa tam pozerať vždy keď je na to čas. A to už radšej asi zbhnem do hanfu, to už je jedno keď s tým treba ísť cez hranice... pekne to máš, ako z obrázku
Prosimtebe a stihnul si, ze uz nejakej ten patek existuje neco jako schengenska dohoda? na hranicich uz se nekontroluje.
citace:
Původní příspěvek od Ajtaktak Podla mna max 4ri, zalezi aj od toho ako ich chces velke.
Idieal su podla mna 3.
souhlas
citace:
Původní příspěvek od Ajtaktak
A uvidis ze ak nastavis automaticku zalievku a zmeras vytok po 5tich dnoch dajme tomu a nameras ph 7.0. Aky budes prekvapeny ze sa to ph zvykne dokurvit
porid RO a prestan do toho bublat, to tvuj problem pravdepodobne uplne vyresi. Taky to picuje kdyz nevis co delas a dostavaj moc nebo moc malo.
citace:
Původní příspěvek od JetiX Ja si to predstavujem takto, ešte tam pôjde ta jedna rohož a na ňu kocky aby bolo 24.
vic jak 16 je nesmysl.. to uz se blizis k SOGu a v tom pripade to chce jeste jednu rohoz pridat.
Takze mame rezy 12x Kush bomb (Californian kush x big bomb od bomb seeds) zatiaľ sú pod trubicami 2x18.
V stane budú 4 rohoze a na každej budú tri rw kocky a v každej budú ve kapilary
Otázky:
Ako sa otvárajú alebo správne robia diery do tých rohozi (odspodu) aby z nich odtekala voda?
Pufrovat to asi nebudem, ale nastavím kocky, aj rohoze normálne na miesto kde budú, aj kapilary a nechám cez ne pretekať pH upravenú vodu. To by mohlo stačiť nie?
Mh nemám (shit) takze použijem rovno 600w hps z menšieho stanu (criticalovi bude musieť stačiť 250w
Zajtra namiešam prvú várku roztoku a dúfam že sa nám to podarí spustiť, potom založím aj nové vlakno s detailnejšim popisom setupu a fotkami. Počítam že prvé kolo v novom stane asi nebude Zrovna hneď na sieň slávy ale niečo z toho musí byt
A budem znovu a o5 potrebovať help
Jetix - nesledujem toto vlákno dopodrobna, som tu len na skok. Nedá mi poznámočku k príspevku 194. Máš tam nafotený vzduchovací kameň, ktorý si zrejme kúpil v nejakom "odbornom" gšhope. Uvedený kameň je nevhodný do hydroponických roztokov, nakoľko je z nevhodného materiálu, ktorý hýbe pH hodnotou smerom hore.
Už som to tu niekoľkokrát spomínal možno v iných vláknach. Obsahuje to zrejme vápenec. Skús pokvapkať pH- roztokom, uvidíš, že ako fajnovo zašumí. Čo sa týka nefunkčnosti - zrejme je upchatý vodným kameňom, prípadne Ti rapidne klesol tlak vzduchovacieho motorčeka