Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kytky maji +-75 cisel a boky presahujou plochu max 110*110, tak myslim ze tim dvojitym to pak vyplnis dobre. A nemusel bys pak ty bocni davat na lezato, jako u toho platinuma. Jo a jsou 44/12 po trech dnech 18/6
stejny panel co ma Okurek, 4x75W Cree 3500k od Frynka. Uprimne, po prvnim pestu jsem ho chtel poslat pryc, ale jsem docela rad, ze jsem to neudelal, neni to sice 600W soda, ale pestuje se pod tim podstatne jednoduseji a ten klid mi za to stoji )
5.3 pred prepnutim
6.3 prvni den 12/12
10.3 chvilku pred roznutim takze pred 5dnem 12/12
Ph 5.6 az 5.8 . Ec 1.2 rustovy hnojky .
Vero pusteny na 388w
Soda je stale mh 600w
Zerou cca 10 litru kazdej den a ec se ani nehne. Kytky zdravy, krasne zeleny listy a svetly mlady vyhonky .
Rozhodl sem se pro pestebni metodu neco jako BOG . Puvodne sem chtel jet sog ,ale zacina se to vetvit ,takze vsechny kraje necham volne rust a prostredek zacnu pomalu ohybat tak at je cca 20 az 30 cm niz nez krajni kytky. Pocitam ze ohly budou mensi palice ,ale bude jich vic . Cus bus , dalsi up az to bude zajimavejsi
Edit. Ted muzu porovnat rust, jeden system stejny podminky jen jiny svetlo a ano, pod ledkama to roste docela o dost lip, nedelam reklamu ledkam je mi jedno pod cim kdo jede . Leju jim JIDB . Hesi powerzyme ,hesi boost.
Postrik plagron vita race . A prevence atami bio defence .
Diky, taky nehodlam menit. Pak pro zajimavost jeste hodim foto z malyho boxu , kde je 9 prebytku v substratu . Nafotim to cca v 10 dnu od prepnuti tam je nejvic videt vyhoda hydra. Momentalne vypadaji neco mezi prvni a druhou fotkou a maji o cca 4 patra mene, takze to mluvi samo za sebe.
Navic neskutecna uspora sviceni 18/18 a hlavne penez. V podstate jen ze 2 az 3 dny az se chytnou koreny a to jeste svitim mh400w a led 280. Pak vse naplno a zdarec sklizis do 60 dnu podle odrudy. 3 mesice bych palil max na nejakou cisou haze a ta by u me ani nezazila 18/6 .
Led day 18.
Hnojiva advanced nutrient . Conoiserum A+B bloom. Big bud,b52,overdrive,bud candy,sensizym a rhino skinn. Vse polovicni davky nez udava vyrobce , ec 1.6-1.7. Podle myho oka to vypada celkem dobre a kytky po AN krasne jdou do kvetu.