Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, mas to pekne. Co sa tyka tvojho problemu na listoch mam uplne to iste. Najskor to bude pliesen aj ked vlhkost mam do 50% skor 40%. Klony z tej istej raslinky na okne robia to iste. Hnojim do ec 1.0 a vytok z hliny som mal 0,4ec taze pohoda. Budem sledovat ako dopadnes ja som uz chemicky postrek vylucil radsej mensi vynos ako to postrekovat dostali prirodny postrek proti pliesni aspon nieco pripajam foto.
Máš to opravdu nádherné jenom už to nevypadá zrovna micro držím palce aby to plíseň nebyla, já bych proti plísni nevyhrál, kdyby se neobjevila až koncem květu, kdy stačilo počkat a ufikávat plesnivý lístky
Původní příspěvek od moncakill Tak to mas asi fakt pricinu jinde :-) no znas to kdo hleda najde :-) hlavne at tam nemas svilusky nebo nejakou havet, jeste me tak napada zkrystalizovane hnojivo bud v substratu nebo nadobe :-) - pak to kytky nerovnomerne prijimaj a muze se pak projevovat treba i prehnojeni a nedostatek zároveň ale to se tezko urcuje - nebo pokud i hnojivy postrikujes ci postrikujes rozpalene kyti za svetla tak to muze byt i tim (hlavne pokud tam je nejake hnojivo) - zpusobuje to pak tecky ta odparujici se voda z listu - i kdyz to sem videla jen jednou...
tak to bude opravdu pricina asi v podavani hnojek respektive vstrebavani protoze klon kterej si sebou nesl tyhle tecky uz je nema byl vylecen .... takze hledejme pricinu zas a znova ....
Mazar 300W LED 250w prikon
Mazar 125W Led 144w prikon
Mazar 90w Led 81w prikon
COB MAZAR 200W 204NAMEŘENO
70x40x80 na predpest
140x140x200 na kwet
100x100x200 darkroom
110x120x200 homemade
Amazon 132.........
..................................pod LEDkama to vářně roste .........................
tak to uz je echt fakt moc ale stava se clovek chce vic a vic a ono je nekdy lepsi min tak jim ted nech tu hladovku o vode a uvidis vzdy kontrola vytoku a melo by se to snad srovnat