Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, sem tu new, tak nevim jak to tu chodí! Chci se zeptat mám několik meksičanek a chci to dát ven, je to u potoka a je tam docel dost a pořád vlhko, tak by me zajímalo jestli to těm rastlinkám nemůže uškodit???!!! A má někdo zkušenosti s Mexikem??? Dík za odpověď
cuu all,
mam tu nemilou zpravu pro outare pocasi jak se zdalo zprvu krasne ukazuje svoji nedostiznost a prekvapuje vsemy moznymi zpusoby jen se podivejte na vyhled na pristi tyden....
jumpp.
Neni to tak hrozný jak to vypadá stači vypodložit ty spodni listy nějakým kaminkem aby nezačali hnědnout jinak voda nevadí a teplota ještě ujde. Hlavně aby nebyli poránu mrazíky.
no nevim jestli teplota ujde a voda hhmmm nerekl bych ze to je zrovna vodni kytka spise sucho nez mokro tot preferuji ja, ja sem z vysociny kde uhrn srazek je vcelku velky a ty teploty promin ale na kytku to je malo kor kdyz ji mas doma na predpest je v cca 20 stupnich °C a pak ji supnem ven do toho tydle teploty, no rekl bych ze to je zraly na teplotni sok a treba zabrzdeni rustu tot ale zustava otazkou.....
jinak ja daval v pondeli ven 2ks ice queen, 2ks mazara, 1ks KC33 x MK takze doufam ze to bude v pohode uz byly ale vzrustove vetsi jinak hlavni je aby nam svitilo a jak si psal nemrzlo
jumpp.
Rasliny je dobre pred tym ako ich dame von utuzovat napriklad tym, ze ich pocas dna budeme davat napr. na balkon a na noc este dnu. Casom mozme obdobie pobytu rsatliniek von stale viac predlzovat cim dojde k ich postupnemu priviknutiiu tymto podmienkam a malo by sa aspon z urcitej casti predyst spominanemu soku a naslednemu docasnemu ci trvalemu zastaveniu rastu.
Vysadzanim von v polke mája (květen) sa nic neskazi skor naopak. Pocasie uz poskytuje istejsie podmienky pre vytalny rast konope a este vonkoncom nie je neskoro na to aby sme sopestovali 2-3 merove rastliny, samozrejme zaleziac od odrody.
Vlhke pocasie sa javy ako vcelku vyhodne pocas vegetacnej fazy kedy rastlina potrebuje znacne mnozstvo vody pre intenzivny rast.
Pocas kvitnuria samozrejme rastlina potrebuje taktiez prisun vody, no tento prisun je vyhodny bez zrazkoveho spadu.
jak pise ddt je dobre je ochlazovat a jak pise davat na balkon nebo ven ja sem to delal asi tak ze nechaval sem otevrene okno aby na ne tahlo protoze parsky slunicka i kdyz je venku zima tak pres sklo pusobi jako optcika lupa a venku muze byt sotva 10 stupnu a za oknem muze byt tech stupnu 40 takze ja oteviral okno potom na balkon a pak ven a ted uz to je na nich dal sem jich jen 5kousku takze jeste nekolik jich sidli doma a jeste neco pribude takze doufejme ze nam bude prat a slunko pekne hrat....
lotr: to zalezi na tom, jak chces mit kyti vysoke ,,, jinak pokud zasadis brzo (duben/kveten), tak se zastipovani vyplati vzdycky ... koukni se do threadu v mym podpisu - afghan byl zastipovanej a byla z neho takova pekna koule a gws jsem nestipal, pac sem sadil az v cervnu a byl to takovej vanocni stromecek
No mam kvetinky tak kolem 2-3 patra ma to cenu to pak stipnout ???
Sem nekde cet ze se rust zastavi az nekdy na 14dni a to je pro outdoor SMRTELNE DLOUHA DOBA.....
no jsou od sebe tak kolem 5cm =p)
ale mam problem kytky budou na primem slunku od rana tak do 4hodin pak uz slunko sviti prez stromy , mam to totiz v lesni skolce .....
proto se toho zastaveni rustu tak bojim =o)