Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Piestik ...Na AF sa vykašli malý výnos, oproti nemu neprimeraná cena a o chuťovke by som tiež nevravel... možno je Magnum od budhy iný ale ktovie...
nesouhlasim,jel sem Red Dwarfa a Syrupa a muzu rict,ze napr.Syrup zhuloval fest!To same i trpaslik,ikdyz Syrup byl silnejsi i vic produktivni a co se tyce chute tak velka spokojenost! Sora za out.
edit: jinak Syrup od Buddha Seed urcite,za ty penize stoji..
nesouhlasim,jel sem Red Dwarfa a Syrupa a muzu rict,ze napr.Syrup zhuloval fest!To same i trpaslik,ikdyz Syrup byl silnejsi i vic produktivni a co se tyce chute tak velka spokojenost! Sora za out.
edit: jinak Syrup od Buddha Seed urcite,za ty penize stoji..
Přesně, jel jsem sice jen Trpaslíka, ale můžu potrvdit..
otázka zněla...co teda sázet když je to jaro...zatim NIC...leda bys měl boxík na předpěst...
kristepane co je furt každej rok takovejch co by sázely už v únoru...si myslíte že vám to dřív dokvete?
v případě AF určitě ale fakt nejdřív červen(vychytáš na ně pořádný šajny)
u regularů a femek na ven bez pěstírny fakt konec dubna házet doma v teple do hlíny...po půlce května ven...že to dáte dřív neznamená že to dřív dokkvete...akorát vystresujete kytky a nakonec stejně zjistíte že to bylo zbytečně brzo...
ty slabé - vytáhlé stonky (způsobeno nedostatkem světla) ti neudrží váhu lístů, proto se ti tak zkřivily... zkus kolem nich přisypat hlínu a rozsaď si je po jedné kytce
Už je nechávám na sluníčku,samozřejmě na večer je radši ještě dávám domů,teďka jsem na ně koukal a ty stonky už jsou docela tvrdý,květinky se oproti příspěvku č.198 narovnali a stonek i přibral na objemu a jak sem řekl i trošku "zdřevěněl" zítra nebopozítří postnu nějaký fotky Všem samozřejmě děkuju za rady
Ahoj,tak už to roste od naklíčení 24 dnů,už to má druhé patro,tak jsem to podle návodu na zastřihování FIM rozhodl zastříhnout ty dva lístky,neskazil jsem to je to vše ok nemám přesazovat nebo cokoli?