Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od galen Tak jo, premyslel jsem kde letos vysadim nejakej ten outdoor , tak jsem projizdel tohle forum a je tady spoustu rad a mist kam zasadit, napadlo mne ale ze by nebylo spatne zalozit thread kde se nerozebira jak konkretne pestovat treba na stromech, ale prehled mist (obecne) kde se da pestit, no hodim sem par veci co jsem se tady vetsinou docetl a na Vas je rozsirit to tu o par dalsich tipu at nam to roste vsude ...
1. Balkon
2. Strecha domu
3. Opustena (nebo vlastni) zahrada resp. sklenik
4. Stromy
5. Rakosi
6. Malo navstevovana mytina v lese
7. Kukurice nebo jina zemedelska satba (vc. techn. konopi - dost nebezpecne - je to hlidane)
8. Mista u sloupu vysokeho napeti na poli (tam kde je trocha neorane pudy)
9. Na vode (na nejakem polistyrenu ci destce, dobre upevnene)
10. Lesnicka skolka
Tak prosim pridejte par svych tipu - myslim se ze rozepisovat se nad jednotlivymi je zbytecne ...
no ja jsem si nasel pekne mistecko za lanem kukurice mezi rakosim ... z jedne strany 2metrovy sraz dolu do krovin a z druhe strany rakosy a kukurice... nefouka tam moc vitr a slunce tam sviti uz od rana az do te doby nez zapadne... :p)
Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci...
Parada, ten prehled mist neni spatnej. Mam moznost jich par vyzkouset. Ale co napr. ta lesnicka skolka? Nechodi tam casto myslivci? A lepsi by to asi bylo to tam pestovat v kyblich, ne? Jinak ja jeste nezasadil. Dal sem to klicit za okno a 4 dny nic! Mel sem to v toaletaku nasaklym vodou, ty seminka na tom lezely, nebyly ponoreny ve vode. Nevite co muze byt spatne? A jestli uz je hodne pozde? A posl. vec, co rikate sadbe den po desti (vydatnym)? Moc se omlouvam za offtopic, ale nechtelo se mi zakladat kvuli tomu novy forum a rekl sem si, ze to snad nikomu nic neudela odpovedet. DIKY
minulu urodu som bol v usa tak som iba prisiel a nasiel 3 palicky osukane, takze som bol spokojny. ale rok este predtym som sa staral o moje obrowske pole ktore neskoncilo v mojich rukach ale vo vzduchu{ale nie cez fajku ale cez obrovsku pahrebu, ktoru zalozil daky chuj a spalil mi to vsetko :O } ..no tento rok som sa poistil uz viacej... vonku mam 8 mojich, 3 polia s kamosmi a dnuka este mam dake sadenice rozfrcane vo vecsich kvetinacoch.. tak wsetko mi to nemozu ujebat :}}}}}} {or spalit :}
..pri sadeni sa niekedy, aj ked to znie cudne oplati drzat davnej pravdy - pod lampou byva najvecsia tma!!! cauwes
molik :
ja davam seminka klicit mezi dve vrstvy kapesniku tj. dam 2 kapesniky na to poskladam seminka a dam dalsi 2 kapesniky a navlhcim to (samozrejme to musi byt v teple)... do tydne mas na seminkach klicky ktere kdyz udelas do hliny dulek asi 1 - 2 cm hluboky a das to tim klickem dolu a seminkem nahoru tak to za par dni mas i venku z hliny... hlavne ta hlina ale i kapesniky nesmi byt moc mokre ... timto zpusobem mi vzdy vyklici aspon 9 seminek z 10.
Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci...
nejlepší je to vojenskym prostoru.nikdo tam nechodí a jsou tam pěkný pláně stačí vykopat záhon tak asi 2x1m hlubokej tak 50cm udělat si konstrukci z větví nahoru hodit igelit a dokonalej záhonek je na světě
sluníčko svítí,igelit zahřívá a paličky si pěkně rostou
hlavne abys to tam potom neco nevypalil he, chtel sem rict neodpalil..
podle me stacej naky neudrzovany skolky (teda se svoji hlinou atd..) v prudkejch stranich, tam zadnej nepoleze, leda tak blazen jako ja.. mam stesti ze tady mam pobliz dlouhatansky udoli.. tam na to lesnici asi serou
Galen: No, a co bys řekl pěstování na stromě? Stačil by větší květináč, v kterých děda sadí muškáty, a upevnit ho na nějaký velký, bohatý, hustý nenápádný strom, který je třeba po cestě do školy nebo v nejbližším lese - jo, přeju dostatek trpělivosti "musíme hledat, hledat, hledat,..." ale vskutku si myslím, že ta trpělivost ba stála zato! Nemyslíš galene? :-)
No nevim ja muj tym jsme se dali do pestovani na stromech (smrky).
Pote jsme prisli na lesni plosinu .Hmmmmm byl to velice zajimavi napad , ktery jsme zacali realizovat 1 mesic pred sezonou .
Tento projek tedy plozina je nejlepsi stavet mezi 4 stromama (ma rada) spojili jsme kmeny prosredek jsme vykladali kmeny a nane polozili fosny a mame shruba plosinu 16 metru nad zemi , alunce tam sviti dobre proste fajn a kytek se tam vejde zhruba 36
..tento rok mam jednu rastlinku zasadenu na cintorine.. z casu na cas si tam pridem, sadnem na nedaleku lavicku, vytiahnem knizku, ubalim cigaretku a pozeram sa na to male nezbedniatko, co sa uchytilo na jednom starom, zabudnutom hrobe..
Proste outdoor je zavod kdo driv sklidi jestli ja nebo zlodej proto si radsi delam 2-3 pole.
Hej a mam dotaz hnojil asem cereitem a nevim jestli je to dobre ci spatne:-( jako hnojivo to je tak kdyz tak napiste kdo s tim ma zkusenosti