Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » huleni s pribuznejma
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14
Autor
Téma 
alienh
Nový Člen

Karma uživatele alienh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 193

tak pred 8 roky jsme s bratrem a svagrovou zhulili maminu poprve.lonske vanoce prijeli rodice za mnou na dovolenou tak jsme s maminou jeden den odskouseli hasik co se tady prodava je to lepsi maroko neni to takova ta ciste konzumni sracka co se prodava vetsinou po evrope.no a po dvou dnech byl slavnostnejsi obed tak at lepe chutna jsme smotly venkovni original big bud x super skunk a vse probehlo v poradku.. uz se tesim az dojedou rodice opet na dovcu

Old Post 12-12-2008 v 15:20 PM
alienh je offline   Profil uživatele alienh   Find more posts by alienh   Foto galerie člena alienh   Click here to Send alienh a Private Message   Add alienh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

Jednou jsem jel vlakem s jedním svým kámošem z Moravy do Prahy. A protože stejnou cestu měl i můj brácha, vzali jsme ho s sebou. Před cestou jsme pořádně zahulili a už chvíli po té mi došlo, že můj brácha bude na obtíž. Prostě nějak mně a mému kámošovi kazil zábavu a stavy ... Takže po nástupu do rychlíku jsme se rozhodli, že můj brácha bude sedět v jiném kupéčku než my 2. Tak tomu bylo asi do půlky cesty (cca 2 hodiny), ale pak jsme dostali s kamarádem chuť na pivo. Ale jídelní vůz byl až na druhém konci vlaku, což znamenalo projít asi 6 vagonů plně narvaných lidma. Tak jsem dostal spásný nápad. Vzal jsem mobil a zavolal do vedlejšího kupéčka bratrovi, ať přijde za námi, že pro něj máme kšeft. Když přišel, vysvětlili jsme mu situaci a poprosili ho, aby nám zašel pro piva do jídelňáku. Dali jsme mu peníze, a protože mu tou dobou ještě nebylo 18, dal jsem mu také svou občanku, páč můj bratr vypadá úplně jako já, takže kdyby se ho zeptali na věk, mohl by ji klidně vytáhnout a bylo by vše OK
On nám pak bez keců zašel pro piva a poté jsme ho konečně přijali mezi sebe do našeho kupéčka, kde jsme prochlastali zbytek cesty.

Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...

Old Post 15-12-2008 v 00:26 AM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pa3xko
Nový Člen

Karma uživatele Pa3xko - 0% Pěstitelská

niekedy Příspěvek č. 195

iba s bratrancom ale neni to moc prca..je o 6 rokov starsi..najlepse je to s naj kamosom..najvacse udrby

Old Post 17-12-2008 v 19:23 PM
Pa3xko je offline   Profil uživatele Pa3xko   Find more posts by Pa3xko   Foto galerie člena Pa3xko   Click here to Send Pa3xko a Private Message   Add Pa3xko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pliesok
Nový Člen

Karma uživatele pliesok - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 196

No moji rodicia to uz vedia po 4 rokoch ale zial nezobrali to tak v pohode ako niektori. Myslia si ze uz som prestal takze som zvedavi co bude ked to zistia 2. krat :P

Old Post 10-01-2009 v 21:37 PM
pliesok je offline   Profil uživatele pliesok   Find more posts by pliesok   Foto galerie člena pliesok   Click here to Send pliesok a Private Message   Add pliesok to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J@m@L
Stálý Člen

Karma uživatele J@m@L - 76% PěstitelskáKarma uživatele J@m@L - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 197

Ja som maximálne tak húlil s mojím bratrancom (čo už má 2 deti a ženu ), keď som bol u babičky na prázdniny toto leto (asi najlepšie leto, pravej "českej skunk" ! ). S bratom som bol už veľa krát dojednaný, ale tým, že chodil na bilingválne gymnázium a teraz na Karlovku v Prahe, tak sa furt vyhovorí, že sa musí učiť alebo má nejaké vybavovačky a popri tom behá, buzík, po krčmách Ale stáva sa často, že ja si húlim v izbe a popri tom ako držím sa rozprávam s bratom, ktorý hladká mačku alebo takéto situácie Mama začína povoľovať (niekedy to bolo strašné, furt vravela, že to je ilegálne, za to je basa atď). Často s ňou komunikujem a dosť aj dlho niekedy a najdlhšie o tráve, keď jej vysvetľujem stavy z toho, vplyvy, nejaké nové výzkumy, zákony (napr. naposledy o tom znížení trestov za držanie marihuany u vás v Čechách), takže ak to pôjde takto ďalej, tak o pol roka si zbalím mamu do auta, pôjdeme na moje políčko, zmotám brko a zhúlime sa pri rastlinkách S otcom by to bolo horšie, on je taký konzervatívnejší typ, ale možno, keby sa mu priznám, že húlim, tak by to ani tak zle nezobra, ale on to už aj tak vie

Dík za pozornosť Čaute

Old Post 11-01-2009 v 10:50 AM
J@m@L je offline   Profil uživatele J@m@L   Find more posts by J@m@L   Foto galerie člena J@m@L   Click here to Send J@m@L a Private Message   Add J@m@L to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
das si a nevis
Stálý Člen

Karma uživatele das si a nevis - 86% PěstitelskáKarma uživatele das si a nevis - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 198

se strejdou plus jeho model to nejlepsi pro muj vyvoj...

Proč pít a řídit ......Když můžem hulit a lítat....
---Rachy-HroTTeK--->
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=41712&perpage=16&pagenumber=1

Old Post 14-04-2009 v 14:25 PM
das si a nevis je offline   Profil uživatele das si a nevis   Find more posts by das si a nevis   Foto galerie člena das si a nevis   Click here to Send das si a nevis a Private Message   Add das si a nevis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 199

já pálil ted ve středu s máti u nás doma na kalběměla poprvé a prej se ji to líbilo..přišla dom a šla spát.

Old Post 14-04-2009 v 14:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spejsek
Stálý Člen

Karma uživatele Spejsek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 200

Já pravidelně (asi tak jednou za tejden) hulím s tátou, kterej s náma nebydlí. Mojí mámě vadí když hulím každej den a navíc si myslí že hulíme kupovaný špeky. Hulím s oběma sestřenicema se strejdou a s druhym strejdou taky. Teta si zahulí třeba jenom jednou za 3 roky ale taky se to dá. Prostě v klídku

-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"

Stephen King - Temná věž

--- Všechny cesty slouží Paprsku ---

Old Post 26-04-2009 v 18:55 PM
Spejsek je offline   Profil uživatele Spejsek   Find more posts by Spejsek   Foto galerie člena Spejsek   Click here to Send Spejsek a Private Message   Add Spejsek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vivec
Nový Člen

Karma uživatele Vivec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 201

Hulení s příbuznejma je rozhodně zajímavá zkušenost. A respekt takovým rodičům, o kterých tu povídáte! Vždyť překonat strach o svoje děti, které kouří něco o čem oni nemají moc informací určitě nebude lehký. Samotný hulení s rodičema (podle mě ještě trochu něco jinýho než např. se strejdou) ale vyžaduje jasně danej hezkej vztah. Pokud jste totiž nezodpovědnější povahy a ohledně hulení máte s rodiči naprosto otevřený diskuze, rodiče mezi tím podle mě začnou vidět spojitosti. Což je škoda, když už jsou na tak dobré cestě.

Old Post 26-04-2009 v 20:05 PM
Vivec je offline   Profil uživatele Vivec   Find more posts by Vivec   Foto galerie člena Vivec   Click here to Send Vivec a Private Message   Add Vivec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatJoe
Stálý Člen

Karma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 202

Hulit-hulim tak s bratrancom(osoba s ktorou sa to fakt da...
a stryco.. a pri nom sa bojim ze sa mu niečo stane ked zahuli...

Old Post 30-04-2009 v 08:24 AM
FatJoe je offline   Profil uživatele FatJoe   Find more posts by FatJoe   Foto galerie člena FatJoe   Click here to Send FatJoe a Private Message   Add FatJoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shuruga
Stálý Člen

Karma uživatele Shuruga - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 203

Hulis s pribuznyma ? a jeste k tomu s rodicema ? :-D to u me opravdu nehrozi :-D me otec rekl kdyz sem domu donesl VODNI DYMKU !!!!! ze doma fetaka zivit nebude... takze jestli maji takvy nazor na vodarku co asi rikaji na hulo.... proste huleni je tvrda drgoa a hotovo :-D za ty roky demagogie z televize se v nich zakorenil nazor ze marihuana je tvrda droga a ze kazdy kdo to kouri skonci pichanim do zil...otec sedel v base s fetakama takze se mu nedivim svym zpusobem ze se k tomu takhle postavil. rikal ze mu kazdy z nich rikal ze zacal na huleni, to si taky sice nemyslim ale co uz... Mamina ? ta si precetla po moji hodinoe prednasce o marihuane clanek z roku 2001, asi 17 stranek textu kde vsichni nadavali a odsuzovali travu. Ono kazdy si k tomu najde svuj nazor a ten si pak bude prosazovat. Nasi vi ze hulim, dokonce mi tatik nasel fotky meho growu jak tam objimam kytky :-D este ze si nevsiml ze fotky se suchym jsou u nas ve sklepe kde sem byl nucen susit :-D nastesti na to nikdo nedosel, nebo dosel ale nerekl nikdo nic :-D
taky jsem tam mel docela propalove video... sme s kamosem ze 4g ubalili asi 30cm brcko a zkourili to a takove blbe kecy k tomu a nahravali sme to na mobil :-D takze to sem nemohl poprit :-D

Ted uz makam, davam rodicum prasule, staram se o sebe a svoje veci si platim sam a po nasich nic nechcu.A Dokonce mam na okne 3 male sazenicky a pekne to roste. Otec porad rika ze to mam vyhodit nebo to udela on, ale myslim si ze nez to "stihne vyhodit" tak to pude ven do zeme :-)
peace

aktivni konzument :-D

Old Post 30-04-2009 v 09:56 AM
Shuruga je offline   Profil uživatele Shuruga   Find more posts by Shuruga   Foto galerie člena Shuruga   Click here to Send Shuruga a Private Message   Add Shuruga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
illegal nature
Stálý Člen

Karma uživatele illegal nature - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 204

jedniny s kym z rodiny hulim je bratranec,zbytek rodiny to neumi vystat,ale s bratrancem se vzdycky radne vypalime

Old Post 30-04-2009 v 13:18 PM
illegal nature je offline   Profil uživatele illegal nature   Find more posts by illegal nature   Foto galerie člena illegal nature   Click here to Send illegal nature a Private Message   Add illegal nature to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j.d.
Stálý Člen

Karma uživatele j.d. - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 205

ja tiež(taky) s bratrancom.dobre si rozumieme

Old Post 05-05-2009 v 00:20 AM
j.d. je offline   Profil uživatele j.d.   Find more posts by j.d.   Foto galerie člena j.d.   Click here to Send j.d. a Private Message   Add j.d. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
palma
Stálý Člen

Karma uživatele palma - 100% PěstitelskáKarma uživatele palma - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 206

S našima nepalim...ae to neznamená ze nejsou ok..nadávno me tata se vším všudy vezl autem na pole pac sem sadil out...dom jsem ae sel uz pesky..nechtel tak dlouho čekat pche *ae tak ze palim se ségrou které je 24 musi byt všem jasný ne? Hehehe ** pro pobavení: otec je byvali známý cajt a matka je stále u policie a chodim k ni a velíce se bavím prohlížením tajných spisu atd. Na Pc...to byste nevěřili kolik lidi ma u sebe větší množství nez malé! No hruuuza hehehe

Nebuď sám sebou....buď lepší, než jsi

Old Post 05-05-2009 v 02:56 AM
palma je offline   Profil uživatele palma   Find more posts by palma   Foto galerie člena palma   Click here to Send palma a Private Message   Add palma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatJoe
Stálý Člen

Karma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 207

Cez vikend sa stala neuveritelna vec. Moj foter začal pestovat marihuanu. najlepšia udalost za posledny rok. nic lepšie sa mi ani nemohlo stat.
fu

Old Post 05-05-2009 v 07:24 AM
FatJoe je offline   Profil uživatele FatJoe   Find more posts by FatJoe   Foto galerie člena FatJoe   Click here to Send FatJoe a Private Message   Add FatJoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j.d.
Stálý Člen

Karma uživatele j.d. - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 208

fat joe. to ako sa k tomu dostal ? lol

Old Post 05-05-2009 v 10:09 AM
j.d. je offline   Profil uživatele j.d.   Find more posts by j.d.   Foto galerie člena j.d.   Click here to Send j.d. a Private Message   Add j.d. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-10-2009 - Huleni a spiritualita - 10 odpovědí
30-06-2003 - Huleni a priroda - 10 odpovědí
20-02-2003 - Huleni v Parizi - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás