Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
[QUOTE]Původní příspěvek od bezdechu Propojení dvourychlostního ventilátoru TT150 s regulátorem otáček Vents RS 1400 a zástrčkou.
pokud dáte hnědý do Lh tak lze ventilátor regulovat na max rychlost venilátoru. [/QUOTE
čau takže to jde udělat i takto ??? mám taky dvojrychlostní ventilátor ale take mám termostat 220v mužu ten termostat napojit přímo kabelem na druhou rychlost ??? myslím fázi ???? jelo by to krátkodobě v případě překročení třeba 30stupnu nestane se nic tomu ventilátoru když mu propojím obě rychlosti ???
termostat http://www.vzduchotechnika-ventilat...-ht810,638.html
Původní příspěvek od blafuzo
čau takže to jde udělat i takto ??? mám taky dvojrychlostní ventilátor ale take mám termostat 220v mužu ten termostat napojit přímo kabelem na druhou rychlost ??? myslím fázi ???? jelo by to krátkodobě v případě překročení třeba 30stupnu nestane se nic tomu ventilátoru když mu propojím obě rychlosti ???
termostat http://www.vzduchotechnika-ventilat...-ht810,638.html
To v žádném případě, spálíš motor! Termostat by musel mít přepínací kontakt, nebo ještě použít přídavné relé, stykač, který by přepnutí rychlostí při sepnutí/rozepnutí termostatu provedl.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
To v žádném případě, spálíš motor! Termostat by musel mít přepínací kontakt, nebo ještě použít přídavné relé, stykač, který by přepnutí rychlostí při sepnutí/rozepnutí termostatu provedl. [/QUOTE
jj díky myslíš relé S2 pravděpodobně ))) radši to zkoušet nebudu )))
Zdravím, koupil obyčejné spínací hodiny... Lampičku mi sepnou ale 70W sodík ne :/ Výbojka jen trišičku nažhaví ale nic dál :/ To musím mít nějaké speciální spínačky ?
Dík SN!P3R
Původní příspěvek od SN!P3R Zdravím, koupil obyčejné spínací hodiny... Lampičku mi sepnou ale 70W sodík ne :/ Výbojka jen trišičku nažhaví ale nic dál :/ To musím mít nějaké speciální spínačky ?
Dík SN!P3R
Co je to za typ hodin.. fotku? Je možný, že je hodně zkorodovanej kontakt ve spínačkách a tak velkej proud aby zapálil výbojku neprojde.
citace:
To v žádném případě, spálíš motor! Termostat by musel mít přepínací kontakt, nebo ještě použít přídavné relé, stykač, který by přepnutí rychlostí při sepnutí/rozepnutí termostatu provedl.
Informace
• podle nastavení spíná při určité vzdušné vlhkosti a teplotě
• napětí 230 V/50 Hz
• proud 2 A (induktivní)
• pracovní rozsah 30–100 %
• krytí IP30
• provedení s dvojitou izolací
• použití pro ovládání ventilátorů a zvlhčovačů
• montáž na omítku
citace:
no tak to teda hned stáhnu z aukra ,já to vlastně potřebuju )))poradíš mi trocha se zapojením ?? a nebude problém v tom že tendle spíná a ne rozpíná při naměřené hodnotě ???
Původní příspěvek od blafuzo no tak to teda hned stáhnu z aukra ,já to vlastně potřebuju )))poradíš mi trocha se zapojením ?? a nebude problém v tom že tendle spíná a ne rozpíná při naměřené hodnotě ???
na schématu vidím přepínací kontakty.. tak to snad pújde
citace:
Co máš teda za ventilátor? Nějakej dvourychlostní? Že by mohl běžet na minimální otáčky dokud by se nepřekročila teplota a pak by běžel na maximum, dokud by teplota zase neklesla.
Zapojíš to takto.:
1-
2- minimální otáčky ventilátoru
3- maximální otáčky ventilátoru / ventilátor
4-
5- přívod fáze L
6- zvlhčovač (nebler)
7-
8-
citace:
no tendle ,dole je návod první schéma.....http://www.vzduchotechnika-ventilat...tt-125-,64.html a jinak mám ještě jedno rego teplota + 3rychlosti ventilátoru to by bylo taky dobry k tomu zapojit abych mohl ještě otáčky vyladovat uchu ? tyo hotová elektrárna .toš všechno to asik nafotím a ukažu co ?? ) jinač su stavbyvedoucí tak se jakoš takoš vyznám v elektrice ... takže jako že ke všemu vedou min .dráty 2 když neberu zem modré mám sloučit vagovkou ???