Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od hakousek zdravim vsechny growery na letosni sezonu 09 mam docela fajnes vzorky early girl, durban,orange bud, a v pondeli budu mit 2 rizky bubble gumu :P jenze nvm jak zachazet z rizkamabudu je mit poprve tak si nejsem jistej jak zastipovat atd atd...tak kdyby nekdo neco tak poradtepokud je nekde ve forum neco o rizkach:Ptak hodte odkaz thx
Rezy dostanes klasicky zakorenene v RW kockach. Das ich normalne do substratu a staras sa o ne ako keby boli zo seeds.
Z osobnych skusenosti mozem povedat, ze sa pekne vetvia aj bez zastipovania, ale pokojne ich mozes zastipnut podla potreby.
Nech sa dari
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
2 hakousek:Ja by som povedal ze vynos budes mat skor vyssi ked ich riadne zastrihnes a rozvetvis.A skor to urcite nebudes mat ked ich nezastrihnes,lebo tym dobu dozrievania neovplyvnis.... Peace
pure power plant....ae nvm jestli to ae budu moct vbc sklidit bo to mam za kerem a za nim je repka...kdyz si toho nevsimne nejaky kkt v kombajnu koncem cervna tak to snad vyjde (mam tam radsi jen 3kytky
nejaké jamy na opustenom poli. ja by som skúsil herera a zaujala ma odroda l. a. confidental - podľa názvu. viete k nim niekto niečo? nemali ste ich vonku už?
no tak vysledny stav je chronic,gws,danny boy,jack herrer,durban poison a nejaky no name skunk snad sa to uz toho roku podarí držim prsty aj ostatnym slovenskym ale aj českym pestitelom....
Původní příspěvek od meso Sgt.Pepper --- ako to, že Ti vlastnou blbosťou vykvitol. povedz, nech sa vyvarujem chýb. díky.
Někdy v březnu jsem si je pořídil. Měl jsem je za oknem. Protože nebylo ještě moc světla, tak jsem je dával na večer z ložnice do kuchyně pod zářivku. Jenže pak se mi stalo, že jsem třeba odjel na dva dny pryč, takže tohle "handlování"se stalo nepravidelným a navíc v kuchyni jsem topil, ale v ložnici už ne, takže to mohlo být taky velkým rozdílem teplot.
ja mam akurat presadene 2 kočky Early misty- semená ešte od minuleho roku... momentalne zavlažovanie by im mohlo dopomôcť, tak dufam to dopadne lepšie ako posledne.