Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja ted nemam u sebe digital ale jen co bude tak sem neco poslu treba o vikendu a mas pravdu ze by to byla skoda kdyby tenhle odkaz upadl ja sem chodim strasne rad a zkourenej jeste radsi
No,jsem zvědavej esli se mi to teď povede sem šoupnout..pořád mě to nasírá a má to nějaky připomínky.
Tohle dílko jsem kreslil letos na dovolené…v takových uličkách jsem bydlel…
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Tak,asi jsem už jedinej kdo sem chodí,ale i přes to sem hodím další obrázky.
Tenhle první jsem kreslil někdy ve škole…jako vždycky.
Ten druhej jsem kreslil na dovolené..pěkně na šutru u moře
A tenhle třetí je takovej víceobrázkovej..všechno jsem kreslil ve škole.
„a všechno jsem kreslil zkouřenej“
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Tak,už jsem jedinej co sem chodí ale já jsem schizofrenickejjá si tady nějaky lidi domyslímTohle je oobrázek,kterej jsem kreslil já,kreslil jsme ho pastelkama a kreslil jsem ho zkouřenej.Stačí…
Nejsem si jistej esli je to semnou až tak vážny!Ale teď –včera se mi dostal do ruky uhel.-pokrslil jsem asik 4 A4 a hodně si mi to líbilo tím kreslit.Časem to sem taky hodim
Heh,díky za pochvalu,dost mě to potěšilo.Ale nejsem si jistej esli dobře chápu co myslíš těma plachtama.Mě by teď v blízké době bohatě stačilo pár sprejů a vyřádil bych se fantaziálně maximálně.Škudlim penizky abych si moh nějaky koupit.
A Hrotiku-to tvi dílko je fakt super.je to dost náhoda,protože je to už pár let.stvořil jsme něco hodně podobnýho…ale v té době jsem ještě neměl tak moc zběhlou ruku v kresleni takže nedosahuje to těch kvalit,jaky to máš ty…slušnej obraz
Tak,první obrázek to jsme kreslil kdysi dávno.Je to asi nějáká ulice
Drehej obrázek je nějáká moje schýza z rodičů mijí drahé ženy..přemýšlel jsem o tom jak moc mě ovlivňují,uplně jsme měl jakysy psycha(už to přešlo)
Třetí obrázek jsem nakreslil v divadle když jsme byli na jakýmsi představení-byla to těžká nuda tak jsem si nakreslil jak by to tam mohlo vypadat-byl jsem ten den solidně
Čtvrtej-no tak tohle je trochu příběh.Často jsme chodívalí kouřit trávu na jedno náměstí.Pak jsem jednou přišel domů večer a měl jsem chuť kreslit .Začal jsem si čmárat a nakreslil jsem tohle.Nevěděl jsem proč,nakreslil jsme to bez předlohy bez toho že bych to místo někdy viděl.Když jsem si šli pak jednou zase zahulit na námko tak jsme si sedli a já se podívám před sebe a vidím tam to co jsem nakreslil-nosil jsem ten papír u sebe v jakymsi kreslícím sešitět ak jsem to ukázal aji kámošum a solině jsem z toho nechápali!
Vubec jsem to nepochochopil to o těch písmenech.Mylíš když kreslím nějaky tegy,nebo když něco píšu…nikdy mě právě nikdo neřekl jinej názor na ty obrázky než moji kámoši tak by mě zajímalo,jak si to myslel s těma písmenama.Mluvil si o těch graftech?
Hehe a víš že jsem si myslel že budeš myslet ten nápis „familia“.Přemýšlel jsem když jsem ten obrázek sem dával esli ten nápis mám oddělat,protože se mi taky nelíbí,ale říkal sjem si že to tak nechám ať je to tam cely.Ale když se podíváš na ty věcy co jsem psal předtím,těch mojich písmenek je tady víc,to se ti zdá být taky –divny?…co ty skici?tam jsou taky písmenka?
No jo s těma písmenkama máš asik pravdu zhe,ale mě to stejně bude držet.A obrázky kreslim taky…já se tim kreslením bavím,takže moje produkce obrázků je celkem maximální-tak jeden výplod denně.
No a ten tvuj výplod teda cenním zhe…je to uplně o něčem jiným než jsem zkoušel já.-Líbí se mi to-moc-