Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cao
Tak je tu posledni mix fotek ktere mam z 47 dne.Mel sem pujcenej poradnej fotak tak sem delal hodne priblizene.
Apollo x Mazar bylo o hodne vic pocukrovane a proto je prvni na rade.z tehle selekce sem si nechal 2kusy obe 2 jsou vic do apola jak vzhledem i chuti tak i vynosem.nejhezci adeptka mi dala 2 rizky ale ty se zasekly a nerostly.Zkousel sem vse ale uz sem je nezachranil.
Tak tuhle kocku sem chtel nejvic.mela tak strasne moc trichomu jako zadna jina co sem kdy videl.Z obrazku co sem dam to neni jeste tak moc videt,ale po sestrihu v 60 dnu vypadala jak namocenej stromek v curku krystal.dodneska me strasne mrzej ty 2 rezanci co to nerozdejchaly.
AM-19 mela asi jako druha nejvic priskyrice.vynos nebyl uplne nejvetsi ale nahrazovala ho obrovska pocukrovanost a tvrdost palic.chuti i ucinkem se to podobalo hodne apolu 11.urcite ji nekdy v budoucnu vyzkousim znovu,mamina uz je pripravena davat rezany.
AM - 20 mela ze vsech nejtvrdsi paldy ktere nebyly az tolik pocukrovane a vynosne.strukturou palic hodne do apola,vune skoro stejna jako u AM-19.učinek je dost silnej po rodicich.i od tehle sem si nechal matku takze v budoucnu to asi vyzkousim s AM-19.
Po delsi odmlce tu mam zase naplnenej room a to diky velke vode.Ma solidarita nezna mezi proto sem zachranil El locos a dokvitame u me jeho 14 druhu co chtel vyzkouset.
fotky budou u nej v treadu teste se na velky smrcky
Rostlinky se zatim vyhrivaji v matkarne kde na ne sviti 250w HM.Uz sem je 2x zastipnul a vypada to ze budu muset jeste aspon 2 protoze ve velkem roomu kvete cca 25 El Locosovych krasavic.
V matkarne rostou holky uz dobrejch 30 dnu,velka voda mi prekazila muje plany,jinak uz bych jel kvet.Tentokrat jich je jen 14 protoze planuju velek košate keře.
Peknej den Grouzverstvo
Konecne sem se dockal a po cca 65 dnech rustu sem mohl dat na kvet svoje holky.Do sestavy pribily Dark star od TH Seeds tak snad to bude samice.a pak od mistniho mistra C99.
Vsechny jsou 4-5 zastipnute bohuzel jinak je neslo udrzet na 40-45cm.Unekteryych se povedlo i 8 a vic vrcholovych vetvy,takze ocekavam velky bambulovky.
Pokud bude njkej samec urcite opylim C99.
No pokud bude samice Dark Star,tak budu sledovat pozorněji ....genetiky od THSeeds jsou skvělé...co jsem s nima měl zkušenost,tak můžu jen doporušit..nikdy jsem nelitoval.Jinak jsem hodně zvědavý K+
Zdarec ten hashplanthaze se brutálně táhne po přepnutí takže bych ti doporučil jej určitě stříhnout,já ho přepínal při 30cm a některé kusany mě daly až 150 cm,ten zastřih mu rozhodně neuškodí,je to gen co se strašně špatně kočíruje,at to roste.
Cus
Po tydnu mensi aktualizace.Uz sem objevil prvni 4 samce.3 jsou CHemdog a jeden je hashplant haze.No kluky sem vyndal a budu jim davat tu nejlepsi peči nez se z nich zacne sypat pekne zralej pyl.A doufam ze uz se vyklubaly vsichni.