Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čaute
tak jen stručně poslední kolo teda dopadlo tak to 87g bez spodních paliček který padly na tespování:-)první suchý no a celkoví zhodnocení je chuť dobrá ale paličky sou dost řidký ale za to muž nedostatek hnojiv..
ale tak na můj úplně první pokus v indoru bych řek dobrý:-D
akorát budu mít asi velký problém pač se mi začalo pod nádobou dělat nějaký mokro .to asi totálně zničí můj box(sadrokarto).tak přemýšlím nad nějakým lepší materiálem.nějaký nápady?myslím na skříň ne bubbler
čaute tak jen malí up...
mam par problémů...nějako mi to v boxu kyne a kyne nemůžu už odstranit ty velký listy aby se mi to tolik netáhlo.jinak už sem skoro v třetím týdnu.
Co zakoupit nějakej Homebox nebo sestavit příští box z OSB desek s ochranou proti vlhkosti? Popřípadě se poohlédnout po nějaké "vaně"? Zkoušel jsi je ještě trochu pozohýbat nebo přivázat? Jinak se to DOCELA dá.. Ne, jsou krásné-čupr barva.. (možná jsem to přehlédl, ale čím hnojíš?) Jinak ohledně přepnutí.. Jak jsou holky velké? Zatim..
čau John88:
no tak kupovat box to važně nebudu jak z finančních důvodů a jednak z tech že si něco takového dokážu udělat sám.OSB desky mě taky napadly ale zas už teď ta sádrokartonová bedna je dost těžká.Což je nevýhoda mě třeba napadly nějaký plastoví desky bo tak něco(nějaký silnější 0,8cm-1,5cm)třeba na střechu se dávají ale ty nejsou rovný.....jop a hnojím advanced hydroponics a kytičky maj tak 40-45cm http://grower.cz/forum/showthread.p...6&pagenumber=11 A ještě sem se chtěl pozeptat jak často mam měnit vodu v bubbleru??1x za 14dní?