Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj barvu mají fakt moooc pěknou
rostou krásně jako z vody
Pomaličku začínám dávat dohromady řízkárnu
co si myslíte o trubicových zářivkách Narva oceanic color ?
někde jsem tu četl že jsou jedny s nejlepších díky spektru co mají, zajímalo by mě zda na zakořeňování rostlin jsou lepší než trubice se 4000-6000K
začnu si předpěstovávat zvášť myochodem ted mi vyklíčilo granátové jablko
tyjo tři dny po tmě se mi zdá fakt dost velký šok, spíš bych zkrátil tu světelnou periodu a trubice na vyklíčení? klíčení přeci nepotřebuje světlo nebo se pletu? každopádně nádherná zahrádka pocahontas ty oceaniky by měly byt fklidu, sem to dal do vyhledávání a je tam toho spousta jen mi chybí čas to pročíst
zdravim pánové a dámy přináším další update mojí zahrádky
všechno roste, semena klíčí, kotočky voní co víc si přát
v tuto dobu mě netrápí žádný problém za což jsem nejvíc rád
po mšicích ani stopa, kyti rostou prostě super
Tady dávám první fotku máty co jsem jen tak z nudy zasadil
další foto, květiny pod MH výbojkou, z prava:
bazalka (nevím přesně která odrůda, ale má dost velké listy, myslím si že pokud bych to jel hydro tak by to listy mělo tak 3x větší, prostě jako dlaň )
řepík lékařský
Jahodník měsíčník
Masožravka (nevím přesný název)
máta
v zadu bazalka
4x cannabis dvě maminy a dva řezy, ten v levo jede jak o život patra tak co 1cm a moc pěkné zdravé listy má až mě překvapilo že si daří tak dobře i přesto že je to outdoor model
v pozadí pažitka
všude kolem kaktusy
a samozřejmě bonsai bonsai půjde zachvilku z hydra prič, uvažuju že jí zasadím do hlíny a nechám jí v hlíně, kořeny má už tak obří že se mi nevlezou do bubleru
místo toho bych tam dal třeba ananas který se mi snad chytne dal jsem teď zakořenit
další foto
aby jste neřekli že je to stránka pěstitelů konopí a já tady mám snad vše nekonopné tak přidám i já něco do mlýna.
je to ze semen outdooru co jsem získal vloni, jeden je tuším skunk a duhá kyti fialka. pak dva menší řezy, byly udělány zároveň ovšem jeden ihned vystřelili a vytvořil tak 5 pater během 10 dnů a druh se pozvolna táhne a tvoří lístky.
Zalévám odstátou vodou, hnojím plagronem COCO A+B
nic víc nic míň
už to pomalu chystám k vysazení ven
Jediné co mě trápí jsou trošku žlutější listy, většina je ale v pořádku
přidám ještě fotku kaktusů
dneska sem se o ně nejvíc popíchal občas je to hrůza až si říkám proč to lidi pěstujou, jediné co ti to může dát je pár trnů :grr:
mám 4 nové přírustky, které jsem dostal od mamky jako dárek na velikonoce
Zdravím groweři
tak daší up.
byl jsem nakupovat v hornbachu a co sem nenašel moc pěkný hnojivo od agra na bonsaie, n-p-k / 4-3-9
obal byl tak lákavej že sem to prostě musel vzít s tím že to vyzkouším a uvidím
někde je chyba ! :-O
to je jeden z řezů co jsem odebral z maminy, bohužel už nevím ze které od teď si to raději vždy poznačím, je to stonek a na tom jen jeden jediný středový list, žádné boční, a takových je na tom malém řezu tak 6-7
nevím co se s ní porouchalo, no ale další listy snad budou už kompletní
tušíte někdo co je špatně ?