Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po nasazeni pachace me zacala trapit teplota. Netusil sem co s tim delat, protoze sem musel zvednout vykon vetraku a strasne me sral ten ramus. Dneska sem sundal mrizku z pritahu a teplota -4 stupne, tak pozor na podobny blbosti
Zdravím, co mi pomohlo ke sražení 2 stupňů je dávat zmrzlé láhve vody nebo jíné nádoby s větším objemem , ať to nemusí člověk často měnit za přítah do boxu.
Právě sem dostavěl box o rozměrech 55x85x140, lampa 250w odtah 180m3 + 2 pasivy 11cm a v boxu mám 36° přitom bych řekl že odtah když teď na něm ještě není pacháč by měl být dostačující. pridávám nákres a předem díky za jakoukoliv užitečnou radu
Právě sem dostavěl box o rozměrech 55x85x140, lampa 250w odtah 180m3 + 2 pasivy 11cm a v boxu mám 36° přitom bych řekl že odtah když teď na něm ještě není pacháč by měl být dostačující. pridávám nákres a předem díky za jakoukoliv užitečnou radu
No dal jsem na tu lampu foukat PC větrák a teplota se snížila pouze o 1° a na cooltube nejsou kačky.Nějáké jiné finančne nenáročné nápady? Mám už i semínka naklíčené ale do takové teploty to strčit nemůžu :/
Původní příspěvek od Brunek No dal jsem na tu lampu foukat PC větrák a teplota se snížila pouze o 1° a na cooltube nejsou kačky.Nějáké jiné finančne nenáročné nápady? Mám už i semínka naklíčené ale do takové teploty to strčit nemůžu :/
Zdar, zkus si udelat odtah ze stinidla.. Levne a nenarocne, me to s teplotama pomohlo... Tady mas nejakou inspiraci Mrkni taky, jak to maji udelane stinidla s odtahem z GS... Problem ale je, ze budes muset mit pachac za ventilatorem.
Ještě záleží odkud kam se ti mění vzduch, jestli nemáš odtah někam do jiny mistnosti, tak to budeš těžce chladit / a ruku na srdce jestli máš vent. TT100 tak je naprd/ když koupíš něco silnějšího tak pujde teplota zas dolu.
Jak jsem již psal nemám peníze takze musím improvizovat... ne každý má tis¨íce na profesionálně vybavenou pěstírnu Navíc mi přijde ta klima mnohem účinější než nějaké ufo za pár stovek... ale uvidíme za chvíli to jdu ozkoušet v praxi teprv